Adsense + Kanal kac eder?

• Kullanıcı harry
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

harry

Kayıtlı Üye
Arkdaslar,

Elimde PIN onaylanmis bir adsense hesab var, yaninda Youtube hesabim var. ( 29 video, 4.911 abbone, sayfa 1 haftalik).
Toplam kazancim € 1.977,38 (4 gunde).

Ben su an degeri kac oldunu bilmek istiyorum, belki satabilirim iyi bir degeri varsa.

Cevabinizi beklemekteyim.

bence kimse almaz şuanda içindeki parayı çek öyle sat çünkü okadar para kimse vermez

valla hiç kanal satmadım 100 aboneyi 10-15 tl arası satıyorlar sen yorumla işte seninde 4-5k abonen var bide toplu abonen var

onaylı ise ve abone sayısına göre de, en az 400-500 eder. aşağı fiyata da satma sakın. (içinde ki para hariç)

Hocam herhalde video patlamış 1 haftalık kanal 5k abone normal olarak 2k para euro olarak
eğer oturaklı olsaydı örneğin 1 hafta değilde 1 aya yayılsaydı dediğin abonlerin paran çok daha iyi olurdu.Bence satmana gerek yok.2 hafta sonra kasım ayı kazançları kesinleşicek 4 hafta paranı alırsın bankadan ama yinede sen bilirsin.Fiyat konusunda birşey diyemiyeceğim

Hocam herhalde video patlamış 1 haftalık kanal 5k abone normal olarak 2k para euro olarak
eğer oturaklı olsaydı örneğin 1 hafta değilde 1 aya yayılsaydı dediğin abonlerin paran çok daha iyi olurdu.Bence satmana gerek yok.2 hafta sonra kasım ayı kazançları kesinleşicek 4 hafta paranı alırsın bankadan ama yinede sen bilirsin.Fiyat konusunda birşey diyemiyeceğim

iste bilemiyorum, her koydum video 1 gunde yaklasik 2k izlenim aliyor. aslinda cok rating aliyorum. gunde 10dk ugrasip 1 video atiyorum. iyi sistem kurdum ama ben ilerde birakirim diye sordum fiyatlarini

boş halde adsense 100 tl eder kanalda sadece o aboneyle 2000-3000 lira eder bide eğer tahmin etttiğim gibi birden patlama değilse sürekli izlenim alıyorsa günde aldığı parayıda 90 a çarp.

bir haftada 5k abone o kadar kazanç,biber videosu bile patlamaz o kadar sen ne yaptıysan artık :D

iste bilemiyorum, her koydum video 1 gunde yaklasik 2k izlenim aliyor. aslinda cok rating aliyorum. gunde 10dk ugrasip 1 video atiyorum. iyi sistem kurdum ama ben ilerde birakirim diye sordum fiyatlarini

hocam kanal içeriğinde önemli kanalı satın alıcak kişi hangi kategori çalışıyordun telif riski topluluk riski falan bunlar önemli şeyler

''Kaç para eder?'' sorusunu sormadan önce keşke forumu biraz araştırsaydın be kardeşim. İçindeki para hariç aylık kazancının maksimum 3 katına satabilirsin kanalını. Tabi bu patlamalar dahil değil buna. aylık 300$ mı kazanıyosun ? 900$ a satabilirsin en fazla. Oda alan olursa :)

hocam kanal içeriğinde önemli kanalı satın alıcak kişi hangi kategori çalışıyordun telif riski topluluk riski falan bunlar önemli şeyler

Hocam, hic bir telif yada 3.cu eselesen alma riskin yok :) her video kabul ediliyor cunki ilk ben koyuyorum. bu koydum videolarda telif verme sansi 0% cunki video paylastim kisiler hepsi tesekkur ediyor, onlarin bi urununu tanitim yapiyorum.(kaynak sitem var ordan aliyorum).

---------- Mesaj saat 14:11:43 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:09:15 civarında gönderildi. ----------

''Kaç para eder?'' sorusunu sormadan önce keşke forumu biraz araştırsaydın be kardeşim. İçindeki para hariç aylık kazancının maksimum 3 katına satabilirsin kanalını. Tabi bu patlamalar dahil değil buna. aylık 300$ mı kazanıyosun ? 900$ a satabilirsin en fazla. Oda alan olursa :)

evet anliyorum, 4 gundur cok asiri para aldim. iste zamana birakip izlicem bakalim gunluk en az nekadar olcak diye.

bugun 5ci gun ve 100€ gecmis durumdayim.

yineden yorumlariniz icin sagol arkadaslar. herhalde bu kanal satamicam:D

Hocam, hic bir telif yada 3.cu eselesen alma riskin yok :) her video kabul ediliyor cunki ilk ben koyuyorum. bu koydum videolarda telif verme sansi 0% cunki video paylastim kisiler hepsi tesekkur ediyor, onlarin bi urununu tanitim yapiyorum.(kaynak sitem var ordan aliyorum).

---------- Mesaj saat 14:11:43 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:09:15 civarında gönderildi. ----------

evet anliyorum, 4 gundur cok asiri para aldim. iste zamana birakip izlicem bakalim gunluk en az nekadar olcak diye.

bugun 5ci gun ve 100€ gecmis durumdayim.

yineden yorumlariniz icin sagol arkadaslar. herhalde bu kanal satamicam:D

Kardeşim öncelikle pinli adsense'in satış fiyatı 200 TL civarında.
Sen 12 aralığı bekle,paranı çek,kanalı da başka adsense'e aktar,öyle sat.

Kardeşim öncelikle pinli adsense'in satış fiyatı 200 TL civarında.
Sen 12 aralığı bekle,paranı çek,kanalı da başka adsense'e aktar,öyle sat.

Cvp icin tesekkur kardes, artik oyle yapalim. Parayi cekip sonra satmaya deniyelim.

4 günde 1,900 euro mu akznadın 1 kanaldan ve bu kanalı satıyorsun ? doğrumu anladım ?

edit yorumalrı sonra okudum : SATMA AKRDŞEİM BU KANALI MANYADINMI SEN GÜNDE 300 TL AKZNANA KANALDAN BAHSEDİYON AYLIĞIN 9.000 TL YE GELİR FARKINDAMISIN ?

4 günde 1,900 euro mu akznadın 1 kanaldan ve bu kanalı satıyorsun ? doğrumu anladım ?

edit yorumalrı sonra okudum : SATMA AKRDŞEİM BU KANALI MANYADINMI SEN GÜNDE 300 TL AKZNANA KANALDAN BAHSEDİYON AYLIĞIN 9.000 TL YE GELİR FARKINDAMISIN ?

evet kardes guzel bir fiyat gelse neden olmasin?:)

---------- Mesaj saat 14:20:56 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:19:43 civarında gönderildi. ----------

biberi melemene katmış yanında domatesle soğanıda pişirince 3e katlamış

oyle boyle diyorsun ama, ben 2 aydir ugrastim kimse yardimci olmadi gunde gelirim 1TL ne var ne yoktu. birakta biraz biz sevinelim:D

satmıyor satsa ne kadar eder onu soruyor zaten o kadar izlenim varsa büyük ihtimal kanal telif yer

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri