Bu arkadaş 23 Kasımda 871 (YAKLAŞIK 2.500 TL) mi kazanmış bana mı öyle geliyor?
Hocam belki daha görmemiş olabilirsiniz ama bu işte böyle bir olay var.Bu arkadaş kazanmış olabilir 2.500 tl bu işte böyle olay var ama dikkat çeken birden bire adsense kazanç gidiyor
---------- Mesaj saat 13:14:53 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:11:30 civarında gönderildi. ----------
Bakin arakdaslar benim burdaki paylastim hava atmak icin degil, size yardimci olabilmek icin. eger dikkat etiyseniz asagda 0,75 felan var, bu benim gunluk gelirimdi 2 ayda 40 olmustu ona bile sukur ediyordum. sonra bi tane arastirma yaptim ve anladimki kopyalama isinden cok bas agriyor. bende arastirdim bi site buldum. sitedeki videoler dedim gibi 0,001% telif sansi var. hatta videosunu koydum kisi bana cokca tesekkur etti ve arkadaslarida geldi benimkini paylasirmisiniz diye.
Yani arkadaslar, bi kaynak site bulun(en azindan deneyin). girin google yazin oraya New York News ( baska ulkelerinde olur) ve kendinize bir kanal secin. bu kanali gunluk takip edin yeni haber gelince hemen alin ordan youtube paylasin. guzel ve dikkat cekici bir resim, bir aciklama, ve guzel az öz etiket ekleyin. (sen google girsen bu video izlemek istesen ne olarak arardin?) bunlari dogru bir sekilde yaparsaniz eminimki kazanciniz artacak.
benim bukadar kazandima bakmayin, sans tuttu ve patladi bukadar. 1 -2 gun sonra yine normal halinde doner buda 10 ya kazanir ya kanaznmaz.
arkadaşım burda sana kimse yüklenmez resim koyman senin için çok iyi en azından güç durumda kalmassın bu işte olaylar var 1 günde bir kişi videosu 15 milyon izlenebilir 30.000 euro kazanabilir bu işte böyle olaylar var.Şans varda bu işte bende 1 günde 300-400 tl kazandım video patladı diye oluyor