adsense kapatma talebi.

• Kullanıcı OsC@R
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

OsC@R

Kayıtlı Üye
arkadaşlar bi adsensemde önceki aydan kesinleşen 3 hane para var ( ödeme eşiği altında). daha önce ödeme aldığım adsense. ama 30 ocakta içindeki kanallar kapandı. ve ben yönetici maili değiştirip yeni bir kanal bağladım.1 günde istediğim miktar yazdı ve kanalın videolarını özele aldım kanal kapanıpta kesinleşmeme olmasın diye. fakat videolarını özele aldığım kanal da kapanmış sanırım adsense pub id spama düştü. bu adsense içindeki paranın adsense kapatma talimatı ile 90 gün süre içinde ödeme yaptığını daha önce bir konuda okumuştum. şimdi sizden ricaam adsensemi nasıl kapatma talebinde bulunabilirim?

bendede var 2 tane adsense böyle uzun zamandır eşik altında para ama acık spamda adsense 4 ay önce falan dedim bi kanal ekleyeyim kapandı ... sen böyle diyince olmazsa bende sileyim onları ... benim bildiğim banka doğrulaması yapıyorsun daha sonra gmaili komple siliyorsun diğer gün parayı yatırıyorlar ama ahiç yapmadım ondan tam emin değilim.

bendede var 2 tane adsense böyle uzun zamandır eşik altında para ama acık spamda adsense 4 ay önce falan dedim bi kanal ekleyeyim kapandı ... sen böyle diyince olmazsa bende sileyim onları ... benim bildiğim banka doğrulaması yapıyorsun daha sonra gmaili komple siliyorsun diğer gün parayı yatırıyorlar ama ahiç yapmadım ondan tam emin değilim.

ben bağlı olupta kapanan kanalların hiçbirini silmedim. hala duruyor.ben daha önceden ödeme aldım zaten banka doğrulaması var. bi konuda okumuştum kapatma talimatı ver 90 gün içinde para hesabına yatar diye okumuştum bi konuda.sanırım adsense satış konusunda denk gelmiştim ama nasıl kapatma talebinde bulunuluyor bilmiyorum.

benim merak ettiğimde bu kesinleşmeyen adsenselerin tüm bakiyesini mi yatırır iptal edilirse yoksa kesinleşen miktarı mı ?

örnek verecek olursam

adsense kesinleşen miktar XXX kesinleşmeyen miktar ise XXXX gibi düşünelim burada kesinleşen mi yatırılır toplam kazanç mı ?

hocm adsense panelınde hesap ayarlarında hesabı ıptal et var..
ayrıca bu ara bende denemelerımde goruyorumkı adsenseye baglı bır kanal kapandıgında.
eger dur hemen dıger kanaldakı vıdeoları ozele alıyım gereksızlerı sılıyım vs oynayım dersem kesın o kanalda kapanıo bır-ıkı gun ıcınde.
adsense ıyıce katılastı hayırlısı

benim merak ettiğimde bu kesinleşmeyen adsenselerin tüm bakiyesini mi yatırır iptal edilirse yoksa kesinleşen miktarı mı ?

örnek verecek olursam

adsense kesinleşen miktar XXX kesinleşmeyen miktar ise XXXX gibi düşünelim burada kesinleşen mi yatırılır toplam kazanç mı ?

mantıken kesinleşen yatar hocam.çünkü ödeme zamanı da kesinleşeni ödüyor ekstrasını ödemiyor. öteki para havada gibi düşün. sizin de böyle bir durumunuz varsa kesinleşmeyi bekleyin derim.

Geçen hafta denedim. 182 TL kesinleşmiş param vardı spama düşen adsense içinde. Kapatma talebinden 1 gün sonra para hesabıma yattı. Yapman gerekenler şunlar :

- Adsense panelinde ayarlar kısmında hesabı iptal et seçeneğine tıkla.
- Kesinleşmiş tutar 90 gün içinde ödenir falan diyecek. Sen ona bakma. Devam et. Hesabı kapat.
- Sonra mail adresine kapatmak istediğine dair bir link gelecek. O linke tıklayıp hesap kapatma işlemini bitirmiş olacaksın.
- Ertesi gün paran elinde. Bilemedin bir gün sonra.

NOT : Parayı alabilmek için adsense hesabına pini girmiş ve önceden bir banka hesabı tanımlamış olman lazım. Burayı sakın unutma.

Son düzenleme:
Geçen hafta denedim. 182 TL kesinleşmiş param vardı spama düşen adsense içinde. Kapatma talebinden 1 gün sonra para hesabıma yattı. Yapman gerekenler şunlar :

- Kesinleşmiş tutar 90 gün içinde ödenir falan diyecek. Sen ona bakma. Devam et. Hesabı kapat.
- Sonra mail adresine kapatmak istediğine dair bir link gelecek. O linke tıklayıp hesap kapatma işlemini bitirmiş olacaksın.

NOT : Parayı alabilmek için önceden bir banka hesabı tanımlamış olman lazım. Burayı sakın unutma.
vaybe hocam ben bilmiyordum bunu hesabı kapatınca para gönderiliyormuydu :D vay be mesajım bulunsun işim düşecek gibi :D

NOT : Parayı alabilmek için önceden bir banka hesabı tanımlamış olman lazım. Burayı sakın unutma.

Birde adsensenin pinli olması gerek bunu unutmuşunuz

NOT : Parayı alabilmek için adsense hesabına pini girmiş ve önceden bir banka hesabı tanımlamış olman lazım. Burayı sakın unutma.

Bunu öğrendiğim iyi oldu hocam teşekkürler. Ödeme eşiğine yaklaşmış bi sürü çöp adsensem vardı

bilgilendirme için çok teşekkürler hocam. zaten daha önceden ödeme aldığım adsensemdi pinli yani.

Hocam gecen ayın 27 bende adsenselerden birini kapattım adsenseye bağlı 2 kanalda spamdan kapanmıstı banlanma olur dusuncesı ile bende adsenyı kapattım Adsensede ayın 27sınde 1xxx para var idi Kapatmama reğmen hiç ödeme yapılmadı bana buyuk ıhtımal bu para kesınleşmedi kanallar spamdan kapandığı ıcın ve bana ödeme yapılmadı

Hocam gecen ayın 27 bende adsenselerden birini kapattım adsenseye bağlı 2 kanalda spamdan kapanmıstı banlanma olur dusuncesı ile bende adsenyı kapattım Adsensede ayın 27sınde 1xxx para var idi Kapatmama reğmen hiç ödeme yapılmadı bana buyuk ıhtımal bu para kesınleşmedi kanallar spamdan kapandığı ıcın ve bana ödeme yapılmadı

hocam mantıken kesinleşeni öder.zaten normalde de kesinleşeni alıosun.kesinleşmeyeni ödeyecek olsa zaten ohhoooo o ne paralar kaldırılır. :p:D

Bugün spamdaki adsensemi ödeme yöntemi girip iptal ettim yalnız gelen mail şöyle sıkıntı çıkmaz dimi?

Google AdSense hesabınız iptal edilmiştir.
Bakiyeniz ₺200,00 tutarından fazlaysa nihai ödemenizi sonraki dönem içinde alırsınız. ₺200,00 tutarının altındaki ödemeler işleme alınmaz.

Son durum nasıl sizde iptal edilen adsense ödemeleri ile alakalı?

Bugün spamdaki adsensemi ödeme yöntemi girip iptal ettim yalnız gelen mail şöyle sıkıntı çıkmaz dimi?

Google AdSense hesabınız iptal edilmiştir.
Bakiyeniz ₺200,00 tutarından fazlaysa nihai ödemenizi sonraki dönem içinde alırsınız. ₺200,00 tutarının altındaki ödemeler işleme alınmaz.

Son durum nasıl sizde iptal edilen adsense ödemeleri ile alakalı?

ödeme eşiğinin altında olan ingiltere adsenseyi iptal ettim ödeme alayım diye doğruma miktarı geldi ama ödeme gelmedi geçen iptal ettiğim TR adsenseler ise gelmişti fark nedir bilmiyorum

ödeme eşiğinin altında olan ingiltere adsenseyi iptal ettim ödeme alayım diye doğruma miktarı geldi ama ödeme gelmedi geçen iptal ettiğim TR adsenseler ise gelmişti fark nedir bilmiyorum

Ben de tr adsense iptal ettim.Eğer gelecekse zaten yarın gelir.Yarın konuya yazarım gelip gelmediğini.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri