Adsense Kazanç Çalışması- 2 (Ücretli-Garantili)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam şöyle bişey sorayım benim adsense 2-2.5 yıllık bundan 1 yıl önce para kazanma kapanması vs. falan olmuştu bu adsensede şu anda 5-6 kanal bağlı ama her hangi bi getiri yok günde max 1 tl kadar, kanallarda sağlam herhangi bi sıkıntı yok, uzun süredir ne adsense e giriyorum nede kanallara. Ben sizle iş yapacak olsam böyle bi adsense ile çalışmayı kabul eder misiniz ?

вαттυѕαу;639177' Alıntı:
Merhaba Arkadaşlar , [MENTION=10039]bemonth[/MENTION] un başlattığı kazanç çalışmasını ben devam ettiriyorum :) Gerek nakit sıkışıklığım , gerek Mücahitin forumdaki aşırı talebe cevap verememesi olsun , kendisinden patent onayını alarak bu konuyu açıyorum :D

http://www.ytpara.com/youtube-editorluk-isleri/50235-adsense-kazanc-calismasi-ucretli-garantili.html

İşlemler , Verilen Garantiler , Çalışma Tarzı Olsun herşey aynı . Ben yinede özet geçmek istiyorum ;

Daha çok tüm çabalara rağmen adsenseden az kazanan arkadaşlara hitap etmek istiyorum , o yüzden Minimum 100 maximum 250 TL'lik yatırım yapabilceksiniz.

Yatırım - İş İçin Yapacagınız Ödeme
Bu yatırımı ve üzerine %50 koyulmuş şeklini + toplam meblağnın %30'unu sizin adsense adresinize yansıtacağım

Örnek : 100 TL yatırım yaptınız
Adsense panelinize ;
100TL + %50'si olan 50TL + Toplam meblağ olan 150TL'nin de %30'u (45TL)
Toplamda 200TL gibi bir meblağ adsenseinize yansıyor olacak.

İşlemler Ve Şartlar :
*Kanallar size teslim edilmeyecektir.
*Sizin bilgisayarınıza team ile bağlanıp kanalı açacağım ve sizin gözetiminizde adsenseye bağlayacağız. (Adsenseye girişi siz yapcaksınız.)
*Kanalın içeriğini sizler görmeyeceksiniz. (+16 % +18 Değildir, Çizgi Film'dir)
* Adsense panelinize gereken meblağ yansıdıktan sonra kanal yine açık olacaktır. Bu süre zarfında kazanç size devam eder ve bunun için extra bir ödeme yapmanıza gerek yoktur.
* Benden kaynaklı adsense'ye zarar gelmez, bütün işlemler legaldir. Hızlı kazanç sağlamasının sebebi kendimize ait yerlerde paylaşıyor olmamızdır.
Adsense geçmişiniz kötüyse ( para kazanma devredışı kalması , fazla miktarda dünya engeli yemeniz gibi ) kesinlikle iletişime geçmeyin , Böyle durumlarda kesinlikle mesuliyet kabul etmiyorum.

Bilgiler:
*Kanallar Max 2 videolu olacağı için (Topluluk, Dünya Engeli, Telif) Gibi durumlarda kanal patlamaz ve adsenseye zarar gelmez .
*Bütün işlemler tarafımca kontrol edilir. Günlük rutin şekilde kanal takip yapılır .
*Adsense paneline yurt dışından girenler ile çalışma yapılmayacaktır ( Adsense kazanç kontrülünü vdsden sağlayanlar )
*Ben çalışma yaparken mümkünse adsense başka kanal bağlı olmamalıdır.
Benim kanallara zarar gelmemesi açısından.

Çalışma yapmak isteyenler , yukarıda ki yazılanları kelime kelime okunmuş sayılıp , kabul etmiş sayılır . İşlem başladıktan sonra ücret iadesi yapılmaz , vaadde edilen miktar kazandırılır . Çok zor bi ihtimal olsa da ola ki kazandırılmadı işte o zaman ücret iadesi yapılır . Zor durumda kalmamak adına sizden aldıgım ödemeleri , taa ki size vaad ettigim miktar kazandırıldı zaman harcarım :) , Sözümün eri , Borcuma sadık birisiyimdir :)

Daha merak ettiginiz kafanıza takılan soruları , Mücahit'in açtıgı konuda ki yorumları veya skype'den bana ulaşarak sorabilirsiniz.

Ödeme : İş Bankası - Enpara

SSS

1- Adsense riske giriyor mu?
Bu soruyu bundan 1 yıl önce gönül rahatlığı ile HAYIR olarak cevaplayabilirdim fakat ne yazık ki artık BOŞ bir adsense bile banlanabiliyor...
Adsense nin bu tutumu nedeni ile hiçbir şekilde GARANTİ vermiyorum . Zaten aynı bu yöntemle bende para kazanıyorum .

2- Yatırım nekadar zamanda geri dönüyor? (Adsense ye yansıyor?)
İş ortaklığı başlamasının ardından sizin adsensenize kanalı bağlıyoruz ve videolarımızı yüklüyoruz, yaklaşık 1 gün sonra videolar para kazandırmaya başlıyor...
Tahmini olarak günlük kazancınız 50-150 TL arası olacaktır, yapılan yatırıma göre bitiş süresini bu rakamlar üzerinden hesaplayabilirsiniz... ( Son zamanlarda sık sık gelen topluluklar vs bu zamanı uzatabilir . )

3- Yapılacak iş ortaklığı yatırımının bir limiti var mı?
Evet arkadaşlar alt ve üst limitimiz bulunmakta...
Alt limit olarak 100.00 TL (Kanal bağlamak, video yüklemek, kazanç getirmesini sağlamak vs. gibi işlemler zahmetli işler o nedenle 100.00 TL altı çalışılmayacaktır)
Üst limit olarak 250.00TL ( Daha çok adsenseden az kazanan arkadaşları hedefliyorum , o yüzden üst limit az tutup daha çok kişiye cevap vermek istiyorum .)

4- Çalışma yapılan süre sonunda bağlı olan kanal ne oluyor?
Burda ki kararı size bırakıyorum , Sil derseniz silerim ( Güvenli olan bu )
Silme derseniz silmem ( Riskli olan bu , dünya engeli vs gibi durumlarda adsenseye zarar verebilir ) Bu durumda kesinlikle mesuliyet kabul etmem.

5- Yapılacak çalışmanın takibi nasıl olacak?
Arkadaşlar kanalımızı adsensenize bağladıktan sonra günlük olarak TEAM aracılığı ile adsense kontrolü yapmak durumunda kalacağız, bu durumların mümkün olmadığı arkadaşlar EKRAN GÖRÜNTÜSÜ çekerek bilgi verebilirler.

6- Çalışma yapılacak kanalların kazançları içerisinde "SAHTE TIK" vs. gibi durumlar söz konusumudur?
Hayır arkadaşlar, kazanç getirecek olan kanallar genellikle yoğun izlenen katagorilerde gelecektir...
Zaten legal youtube trafiğini reklam performansında görüyor olacaksınız, kazancın %90 nından fazlası doğal olarak VİDEO ÖNÜ REKLAM sekmesinden gelecektir...

7- TBM / TO gibi değerler ne olacak?
Arkadaşlar değerlerimiz standart ortalama değerlerde kalacaktır...
Örneğin göreceğimiz TBM değeri genellikle 0,08 - 0,15 TL arası, TO ise %3 - %10 arası olacaktır...

8- BU İŞİ NEDEN YAPIYORSUN? KENDİN NEDEN KAZANMIYORSUN?
Arkadaşlar ben kendim zaten kazanıyorum :) Yani kendi adsense ve partner kanallarım var...
Bana ne kadar fazla yerden ödeme gelirse iyi , bi yerden gelir bi yerden gelmez , o ay aç kalmamak adına , durmadan değişik sektörlere yöneliyorum , gün içinde bu size yaptığım çalışmayı kendime de yapıyoruz.

9- Günlük online saatiniz nedir ?
Üniversite Öğrencisi oldugum için , Sabah 09:00 - 14:00 Akşam 22:00 veya 23:00 - 01:00
Benmi yanlis anladim hocam yoksa 100tllik yatirimla bu calismada günlük 50-100tl yoksa 100tl mi

daha önceki arkadaşın konusuna biraz geçkaldım sonrada 500 tl olunca girememiştim. şimdi kısmet sizle çalışmakmış. 100 tl vererek ilk çalışmayı yapabilirz. şuanda işteyim akşam eve geçince skp görüşürüz. bu arada banka bilgilerinizi verrseniz hesabınıza 100 t geçeyim...

Hocam şöyle bişey sorayım benim adsense 2-2.5 yıllık bundan 1 yıl önce para kazanma kapanması vs. falan olmuştu bu adsensede şu anda 5-6 kanal bağlı ama her hangi bi getiri yok günde max 1 tl kadar, kanallarda sağlam herhangi bi sıkıntı yok, uzun süredir ne adsense e giriyorum nede kanallara. Ben sizle iş yapacak olsam böyle bi adsense ile çalışmayı kabul eder misiniz ?

Kanal baglı olmamasının istememin sebebi ; Ben ne kadar kazanç sağlamışım bunu görmek ve sizin kanallarınız yüzünden para kazanma gitmemesi amacıyla .
1.Şartı saglıyorsunuz yani ben ne kadar kazanç sağlamışım bunu rahat görebiliriz ben bunda okeyim.
2.Durumda sizin kanallar yüzünden para kazanma gitme ihtimali azda olsa var , bu durumda kabul etmek size kalmış , tamam derseniz çalışabiliriz.

Benmi yanlis anladim hocam yoksa 100tllik yatirimla bu calismada günlük 50-100tl yoksa 100tl mi

Örnek : 100 TL verdiginizde 200+ TL Kazanıyorsunuz .

daha önceki arkadaşın konusuna biraz geçkaldım sonrada 500 tl olunca girememiştim. şimdi kısmet sizle çalışmakmış. 100 tl vererek ilk çalışmayı yapabilirz. şuanda işteyim akşam eve geçince skp görüşürüz. bu arada banka bilgilerinizi verrseniz hesabınıza 100 t geçeyim...

Akşam skypede görüşürüz , Ben okul çıkışında skypede olurum , Yada mobilde de 7/24 onlineyim , yetişebildigim kadar cevap verebilirim , sonra başlayabiliriz.

вαттυѕαу;639299' Alıntı:
Kanal baglı olmamasının istememin sebebi ; Ben ne kadar kazanç sağlamışım bunu görmek ve sizin kanallarınız yüzünden para kazanma gitmemesi amacıyla .
1.Şartı saglıyorsunuz yani ben ne kadar kazanç sağlamışım bunu rahat görebiliriz ben bunda okeyim.
2.Durumda sizin kanallar yüzünden para kazanma gitme ihtimali azda olsa var , bu durumda kabul etmek size kalmış , tamam derseniz çalışabiliriz.

Peki hocam adsense in hangi kanaldan kapandıgını görmek mümkünmü ? Birde anlamadığım nokta 100 liralık çalışma aldım diyelim sadece 1 kereye mahsusmu 200 TL alacam yoksa her aymı 200 TL alacam ?

Peki homac adsense in hangi kanaldan kapandıgını görmek mümkünmü ? Birde anlamadığım nokta 100 liralık çalışma aldım diyelim sadece 1 kereye mahsusmu 200 TL alacam yoksa her aymı 200 TL alacam ?

Aylar önce para kazanmalarımız kapandıgında hangi kanaldan kapandıgına dair mail geliyordu , şu an durum ne bilmiyorum degişmiş olabilir . Sadece 1 kereye mahsus 200 tl .

---------- Spam Engelliyici 14:30 ---------- Önceki Mesaj 14:23 ----------

Dükkan Akşam 11e kadar kapalı , Sorularınızı yorum olarak sorabilirsiniz , Akşam gelince cevaplarım .

sizinde söylediginiz gibi sürekli ödeme alınan,temiz adsense hesaplarında dahi sorun olabiliyor bu ara.bu yüzden partnerle adsense arasında risk açısından bi fark kalmadı bana göre.partnerle çalışsak bende denemek isterim...

Hocam yatırım yapmak istiyorum yalnız skype imkanım maalesef yok şu an. Pm alabilir miyim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri