Adsense Kazanç Çalışması- 2 (Ücretli-Garantili)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
para ziraat hesabında ordan da havale/eft yapamıyorum. :/ işbankası'na taşıyınca parayı ben de katılabilirim.

Temiz bir adsense ayarlayabilirsem Sizlerle çalışmak isterim.

Sizin şu sisteme girmeyıpte , boyle işini yarım yamalak yapan kanal tedarıkcılerıyle ugrastıgım ıcın o kadra pişmanım kı ...

Hayırlı Kazanclar olsun hocam...

sizinde söylediginiz gibi sürekli ödeme alınan,temiz adsense hesaplarında dahi sorun olabiliyor bu ara.bu yüzden partnerle adsense arasında risk açısından bi fark kalmadı bana göre.partnerle çalışsak bende denemek isterim...

Maalesef bu işlemleri partnere yapamayız :)

Sizin şu sisteme girmeyıpte , boyle işini yarım yamalak yapan kanal tedarıkcılerıyle ugrastıgım ıcın o kadra pişmanım kı ...

Hayırlı Kazanclar olsun hocam...

Kader kısmet , her zaman bekleriz :)

Temiz adsense var s.mod kardeş taksana beni :D ref amaçlı çalışak :D

Merhabalar. Sizinle çalışmak isterim ancak ben benim bilgisayarıma girip teamviewerla bağlanmanız yerine size adsense ve şifreyi versem o şekilde yapsanız nasıl olur? Güveniyorum sonuçta. Kanalı falan kendi bilgisayarınızda bağlasanız yani? Biraz titizim de hiçbir çizgi film ya da spam kanal bağlamadım kişisel bilgisayarımdan. Sorun olmayacak bile olsa içim rahat etmez şu anki kurulu düzenim bozulsun istemiyorum.

Ekleme: Bir de en fazla 250 lira yatırım demişsiniz, sonra günlük 50-150 lira kazanacaksınız demişsiniz. 3 günde kazanacağız yani bu parayı biz öyle mi? :)

Merhabalar. Sizinle çalışmak isterim ancak ben benim bilgisayarıma girip teamviewerla bağlanmanız yerine size adsense ve şifreyi versem o şekilde yapsanız nasıl olur? Güveniyorum sonuçta. Kanalı falan kendi bilgisayarınızda bağlasanız yani? Biraz titizim de hiçbir çizgi film ya da spam kanal bağlamadım kişisel bilgisayarımdan. Sorun olmayacak bile olsa içim rahat etmez şu anki kurulu düzenim bozulsun istemiyorum.

Biz zaten titiz oldugumuz için adsenseleri kendi pcnizde baglıyoruz . 10 kişi talep etti , 10 kişinin adsensesini kendi Pcmiz'den bagladıgımızı düşünün , Durum daha vahim degil mi ? Zaten kanalı ben vermeyecegim size , 0 yeni kanal açıcaz pcnizden , veya bana adsensenizi bagladıgınız bi kanalı verceksiniz :)

250 Tllik yatırıma günlük 50 100 tl degil , Toplamda ;
Örnek : 250 TL yatırım yaptınız
Adsense panelinize ;
250TL + %50'si olan 125TL + Toplam meblağ olan 375 TL'nin de %10-%20'sini (37.5 TL-75 TL)
Toplamda 412,5 TL - 450 TL gibi bir meblağ adsensenize yansıyor olacak.

Son düzenleme:
вαттυѕαу;640030' Alıntı:
Maalesef bu işlemleri partnere yapamayız :)

abi partner olmaz,illaki adsense olucak diyorsun.üstelik o adsense`e de vdsden baglanan olmaz evden baglanacak diyorsun derken iyice sıkıntıya soktun sen işi :) evde bi adsense hesabı var giriş yapılan mesela,aylık 5k para geliyor.ikinci bi adsense e girmek her iki hesap içinde büyük risk.100 lira fazla kazanıcaz diye 5k lık hesabıda riske sokamıyoruz.kaldık öyle iyimi :p

abi partner olmaz,illaki adsense olucak diyorsun.üstelik o adsense`e de vdsden baglanan olmaz evden baglanacak diyorsun derken iyice sıkıntıya soktun sen işi :) evde bi adsense hesabı var giriş yapılan mesela,aylık 5k para geliyor.ikinci bi adsense e girmek her iki hesap içinde büyük risk.100 lira fazla kazanıcaz diye 5k lık hesabıda riske sokamıyoruz.kaldık öyle iyimi :p

Hehehe , Titiz çalışmam gerek sende bana hak ver :) 5k kazanıyosun işte sus otur daha ne istiyosun :p

5k alıyorsun maceramı arıyorsun hocam onu korumaya bak :)

вαттυѕαу;640075' Alıntı:
Hehehe , Titiz çalışmam gerek sende bana hak ver :) 5k kazanıyosun işte sus otur daha ne istiyosun :p

çok şükür 3-5 bişey kazanıyoruz ama insanız işte,daha çok istiyoruz her zaman :) ben hem adsense hem partnerlerle çalışıyorum.partnerlerdede awe hariç hepsiyle çalışıyorum hemen hemen.yükleme içinde hem bot hem server ve vdsler kullanıyorum yani bitek yere bel baglamayı sevmem ;) bi hesapdan şu kadar geliyor nasılsa diyip oturursak aç kalırız yarın.baksana 2 aydır ay boyunca ugraşıyor biçok arkadaş ay sonu parayı alamıyor,işleme girmiyor.ya yarın bizim hesaplarda öyle olursa napalım,görevimizi kötüye mi kullanalım,rüşvet mi alalım forumdakilerden :p (skypedan bi arkadaş geldi banlandım,banı mı açtır sana 20 lira vereyim demişti.o geldi aklıma :D )

çok şükür 3-5 bişey kazanıyoruz ama insanız işte,daha çok istiyoruz her zaman :) ben hem adsense hem partnerlerle çalışıyorum.partnerlerdede awe hariç hepsiyle çalışıyorum hemen hemen.yükleme içinde hem bot hem server ve vdsler kullanıyorum yani bitek yere bel baglamayı sevmem ;) bi hesapdan şu kadar geliyor nasılsa diyip oturursak aç kalırız yarın.baksana 2 aydır ay boyunca ugraşıyor biçok arkadaş ay sonu parayı alamıyor,işleme girmiyor.ya yarın bizim hesaplarda öyle olursa napalım,görevimizi kötüye mi kullanalım,rüşvet mi alalım forumdakilerden :p (skypedan bi arkadaş geldi banlandım,banı mı açtır sana 20 lira vereyim demişti.o geldi aklıma :D )

Hahaha bi bana gelmiyor öyle teklifler :p İşte örnek youtuber :D

20 ne la de :D
bari 100 falan atsa neyse :D
Aklıma bu video geldi

https://www.youtube.com/watch?v=nE6FiFGUrCM

Konu hakkında çalışma yaptıranlardan bu konu veya diğer konu olabilir.Mesaj alabilirmiyiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri