Adsense Kazanç Çalışması- 2 (Ücretli-Garantili)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
вαттυѕαу;658209' Alıntı:
Teşekkürler , Arkadaşlar şuan elimde işler var , Önümüzdeki haftada Vize haftası , şu günleri atlatayım yeniden iş alımı yapacagım :)

iş alımı açıldığında haber verebilir misin

Çok ilgili insanlar cidden iş ahlaklarına bayıldım. Şuanda sağlam geri dönüşler alıyoruz, inşallah adsense de aynı hassasiyeti sağlarız :)

Geçen ay 350 liralık çalışma yaptık 2 katı olan 700 lira kazandırması gerekiyordu fazladan 100 lira daha kazandırarak 800 lira kazandırdı. Adsense kesinleşince baktım bugün %50 civarı kesinti oldu kısaca 350 verip 420 civarı almış olduk. Çalışma boyunca arkadaşla hiçbir sıkıntım olmadı anlayışlı bir arkadaş ama 350 lira verip 420 lira kesinleştiği için açıkcası bu işten memnun kalamadım. Belki bana özel bir durum olabilir %50 gibi büyük bir kesinti ama fazladan 100 lira olmasa verdiğimizi anca alabilecektim. Diğer çalışma yapan arkadaşlarda kazançlarını paylaşırsa yeni çalışma yapacak arkadaşlara yol gösterir. Ayrıca bu durum durum hakkında вαттυѕαу a pm attım ama henüz cevap vermedi.

Geçen ay 350 liralık çalışma yaptık 2 katı olan 700 lira kazandırması gerekiyordu fazladan 100 lira daha kazandırarak 800 lira kazandırdı. Adsense kesinleşince baktım bugün %50 civarı kesinti oldu kısaca 350 verip 420 civarı almış olduk. Çalışma boyunca arkadaşla hiçbir sıkıntım olmadı anlayışlı bir arkadaş ama 350 lira verip 420 lira kesinleştiği için açıkcası bu işten memnun kalamadım. Belki bana özel bir durum olabilir %50 gibi büyük bir kesinti ama fazladan 100 lira olmasa verdiğimizi anca alabilecektim. Diğer çalışma yapan arkadaşlarda kazançlarını paylaşırsa yeni çalışma yapacak arkadaşlara yol gösterir. Ayrıca bu durum durum hakkında вαттυѕαу a pm attım ama henüz cevap vermedi.

Hocam ben de @battusay ın bu işi devraldığı [MENTION=10039]bemonth[/MENTION] hocamla bir çalışma yapmıştım 400 tl lik bu ay 900 tl kesinleşti %15 kesinti oldu inşallah da ödeme sorunsuz olur. Öte yandan merak etmeyin battusay ve bemonth ikisi de aynı verdikleri sözü tutarlar size vaadettiğini mutlaka yerine getirceğine eminim içiniz rahat olsun. Kesinleşen paranızı sorunsuz almanız dileğiyle.

Hocam ben de @battusay ın bu işi devraldığı [MENTION=10039]bemonth[/MENTION] hocamla bir çalışma yapmıştım 400 tl lik bu ay 900 tl kesinleşti %15 kesinti oldu inşallah da ödeme sorunsuz olur. Öte yandan merak etmeyin battusay ve bemonth ikisi de aynı verdikleri sözü tutarlar size vaadettiğini mutlaka yerine getirceğine eminim içiniz rahat olsun. Kesinleşen paranızı sorunsuz almanız dileğiyle.

işlh dediğiniz gibi olur :)

@вαттυѕαу ulaşamıyorum .. skype yok !

işlh dediğiniz gibi olur :)

Herkese merhaba, Tek tek cevaplamaya çalışacagım , öncelikle şunu söylemek istiyorum dün ( salı günü ) saat 14:00'de Okula gittim , gece orda kaldım , şuan eve yeni girmiş bulunuyorum .
[MENTION=12181]tyunus[/MENTION] arkadaşımız battusaya ulaşamıyorum demiş , ben size daha 2 gün önce skypeden yazdıgımı buraya da yazıyorum vizelerim var , bu parayı bugünde kazansanız bir sonraki ayın 23ünde alcaksınız , 1 hafta sonrada kazansanız 23ünde alcaksınız . İadenizi yapayım diyorum ona yok diyosunuz , ben paranızın üstüne yatmadım hesabımda duruyor , kuruşuna da dokunmadım .
[MENTION=10446]CHeLeP[/MENTION] arkadaşımızda saolsun , iş baltalamaya yada şikayete gelince hiç geç kalmıyorsunuz , %50 kesinti benim yüzümden mi oldu , yada bu iş yüzünden mi oldu . Adsense banlansaydı benden mi bilcektiniz , iş biteli 2 haftadan fazla oluyor . http://www.ytpara.com/youtube-editorluk-isleri/50235-adsense-kazanc-calismasi-ucretli-garantili.html bu konudada okuyabilirsiniz , yada yukarda bi arkadaşımızda yazmış %19 kesinti yaşamış . Nedir sizde ki bu isyan aşkı , bu kötüleme aşkı anlamış degilim .
Demek ki adsenseniz banlanmış olsa 350 TL'yi iade isticektiniz, komik :)

Gerçekten şaşıyorum . Tamam olay buysa müsait zamanda 2 kanal baglarız , yine kazanırsınız sorun degil .

Napmamı istiyosunuz anlamış degilim konuyu açarken de ögrenci oldugumu belirttim , ben dahi kendime çalışma yapamıyorum . Okulu bırakayım isterseniz sizle birlikte iş yapalım , böyle giderse elide 3 5 iş var , Onları halledip bırakırım bu konuyu . Lütfen az mantık , az empati .

Ben iş baltalama felan yapmadım sizinle çalışırken bir sıkıntımın olmadığını ama %50 ye yakın kesinti olduğu için çalışmadan memnun olmadığımı belirttim. Durum budur :) Ayrıca %50 kesinti benim yüzümden mi oldu demişsiniz bu kesintiye zaten müdahale etme şansınız yok yani bu konuda art niyet aradığım yok. Sadece verimsiz bir iş oldu onu belirttim. Hatta 350 lira verdik 420 lira alıcaz Allah bereket versin :)

Yüksek miktarı amorti ettik iyi geri dönüş sağlıyoruz şuan aralık 12 yi bekliyoruz :)

Arkdaşla 200 tl lik bir çalışmamız oldu, ilgi ve alaka son derece memnuniyet verici.Skypeden devamlı kontak halinde olduk ve karşılıgınıda fazlasıyla 600 tl olarak adsensemde gördüm ve ay sonuna kadar da devam edecek.Çalışmak isteyen arkadaşlara tavsiye ederim.

Arkadaşlar iş sırası bekleyen arkadaşlar , uzun bi ara oldugu için kimler bekliyor unuttum malesef ,Büyük iş alımı açıktır. , ilgilenenleri bekliyorum .

Son düzenleme:
вαттυѕαу;688326' Alıntı:
Arkadaşlar iş sırası bekleyen arkadaşlar , uzun bi ara oldugu için kimler bekliyor unuttum malesef ,Büyük iş alımı açıktır. , ilgilenenleri bekliyorum .

daha önce çalışmtık ve açılan 3 kanal da kapanmıştı. sonra tekrar yaparız demiştiniz... eğer yer var ise bende katılmak isterim..

hocam ben bişeyi anlamadım,demişsin ki

"* Adsense panelinize gereken meblağ yansıdıktan sonra kanal yine açık olacaktır. Bu süre zarfında kazanç size devam eder ve bunun için extra bir ödeme yapmanıza gerek yoktur. "

adam mesela 100 tl yatırdı,3-5 günde adsense kazancı belirtilen kazancı yani 200-250tl yi buldu.o kanal bundan sonra adsense den çıkarılıyor mu?ay sonuna kadar mı baglı kalıyor yoksa adsense sahibinin mi oluyor?

hocam ben bişeyi anlamadım,demişsin ki

"* Adsense panelinize gereken meblağ yansıdıktan sonra kanal yine açık olacaktır. Bu süre zarfında kazanç size devam eder ve bunun için extra bir ödeme yapmanıza gerek yoktur. "

adam mesela 100 tl yatırdı,3-5 günde adsense kazancı belirtilen kazancı yani 200-250tl yi buldu.o kanal bundan sonra adsense den çıkarılıyor mu?ay sonuna kadar mı baglı kalıyor yoksa adsense sahibinin mi oluyor?

Şöyle hocam ;

İş zamanında , güvenlik tedbir amaçlı , bağladıgım kanalları günlük rutin bi şekilde takip ediyorum , neden ? Bi telif vs gibi geldiğinde müdahalede bulunmak için . İş bitiminde ise ;

100 TL yatırım yaptınız 190 tl kazandınız adsensenize yansıdı . Ben size sorarım 190 TL olunca , Devam mı tamam mı :)

1 - Devam ise yatırım miktarını arttırırsınız , 100 daha yatırırsınız 190 tl daha kazanırsınız .
2 - Hayır bu kadar yeterli dersiniz , kanalı silerim , aldığınız miktar Kar'ınız olur , Risksiz bi şekilde cebinize o parayı atarsınız :)
3 - Yatırım miktarını arttırmadan , videoyu , kanalı silmemi istemezsiniz , bende tamam derim , kanalı videoyu silmem o videoyu gider gittiği yere kadar ... Ama ... iş bittiği için , benim vaad ettiğim miktarı kazandırdığım için , ben o kanala girdiğim tarayıcının çerezini vs silerim , o kanala bir daha giriş yapmam , kanalın takibini bırakırım . Telif gelir , gelmez o belli olmaz , telif geldiğinde bir müdahale olmayacağı için kazandığınız miktarda riske girebilir .

Tamamiyle size kalmış birşey :)

Konuyu biraz anlamaya çalışayım ve kar'a geçeceğim bi iş ise neden beraber bir iş yapmayalım :D

Güzel bir sisteme benziyor.Adense pin gelmedi daha.Geldikten sonra inş. çalışma yaparız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri