Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Güzel bir sisteme benziyor.Adense pin gelmedi daha.Geldikten sonra inş. çalışma yaparız.
verdiğimiz para çöp olmayacaksa çalışabilirim bi iletişim kuralım biz pm alabilir miyim
100 tl girip 200 tl ile anlaşıldı ve şuan 280 tl olmuştur süper bir çalışma oldu çok teşekkür ediyorum .. @вαттυѕαу
вαттυѕαу;704438' Alıntı:280 demiştiniz şimdi kaç oldu![]()
вαттυѕαу;703402' Alıntı:Gerekli bilgiler 1.Mesajda yazıyor hocam .
Aklınıza takılanlar için Skype : ytbattusay
skype ekledim hocamвαттυѕαу;704438' Alıntı:280 demiştiniz şimdi kaç oldu![]()
o zaman beraber inşallah skype aracılığıylada görüşüp konuşalımda ben bu sisteme dahil olmak isterim saygılar...
Skype ekledim en kısa zamanda görüşürüz inşallah.
skype ekledim hocam![]()
вαттυѕαу;706612' Alıntı:Arkadaşlar bugün skype giremedim , Yarın görüşürüz inşallah![]()
Gece 11de gorusuruzvalla bende ulaşmaya calisiyorum ama ?
[MENTION=9013]LoonyTuneS[/MENTION] Anlaşma Yapıldı , Abilerim Çok kaliteli insanlar ALLAH razı olsun hepsinden![]()
[MENTION=9013]LoonyTuneS[/MENTION] anlaşma yapıldı. Kanal bağlandı ve daha 5-6 gün olmasına rağmen fazlasıyla yansıdı. Şu an kesinleşmesini bekliyoruz.
Teşekkürler beyler. Muhammed Kürşat arkadaşın çalışmaları başladı, Hüseyin abiminde çalışması fazlasıyla bitti ödeme gününü bekliyoruz
Min. 500 TL yatırım yapılacak işler için iş alımı açıktır
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.