@вαттυѕαу ulaşamıyorum .. skype yok !
Geçen ay 350 liralık çalışma yaptık 2 katı olan 700 lira kazandırması gerekiyordu fazladan 100 lira daha kazandırarak 800 lira kazandırdı. Adsense kesinleşince baktım bugün %50 civarı kesinti oldu kısaca 350 verip 420 civarı almış olduk. Çalışma boyunca arkadaşla hiçbir sıkıntım olmadı anlayışlı bir arkadaş ama 350 lira verip 420 lira kesinleştiği için açıkcası bu işten memnun kalamadım. Belki bana özel bir durum olabilir %50 gibi büyük bir kesinti ama fazladan 100 lira olmasa verdiğimizi anca alabilecektim. Diğer çalışma yapan arkadaşlarda kazançlarını paylaşırsa yeni çalışma yapacak arkadaşlara yol gösterir. Ayrıca bu durum durum hakkında вαттυѕαу a pm attım ama henüz cevap vermedi.
Hocam ben de @battusay ın bu işi devraldığı [MENTION=10039]bemonth[/MENTION] hocamla bir çalışma yapmıştım 400 tl lik bu ay 900 tl kesinleşti %15 kesinti oldu inşallah da ödeme sorunsuz olur. Öte yandan merak etmeyin battusay ve bemonth ikisi de aynı verdikleri sözü tutarlar size vaadettiğini mutlaka yerine getirceğine eminim içiniz rahat olsun. Kesinleşen paranızı sorunsuz almanız dileğiyle.
işlh dediğiniz gibi olur
Herkese merhaba, Tek tek cevaplamaya çalışacagım , öncelikle şunu söylemek istiyorum dün ( salı günü ) saat 14:00'de Okula gittim , gece orda kaldım , şuan eve yeni girmiş bulunuyorum .
[MENTION=12181]tyunus[/MENTION] arkadaşımız battusaya ulaşamıyorum demiş , ben size daha 2 gün önce skypeden yazdıgımı buraya da yazıyorum vizelerim var , bu parayı bugünde kazansanız bir sonraki ayın 23ünde alcaksınız , 1 hafta sonrada kazansanız 23ünde alcaksınız . İadenizi yapayım diyorum ona yok diyosunuz , ben paranızın üstüne yatmadım hesabımda duruyor , kuruşuna da dokunmadım .
[MENTION=10446]CHeLeP[/MENTION] arkadaşımızda saolsun , iş baltalamaya yada şikayete gelince hiç geç kalmıyorsunuz , %50 kesinti benim yüzümden mi oldu , yada bu iş yüzünden mi oldu . Adsense banlansaydı benden mi bilcektiniz , iş biteli 2 haftadan fazla oluyor .
http://www.ytpara.com/youtube-editorluk-isleri/50235-adsense-kazanc-calismasi-ucretli-garantili.html bu konudada okuyabilirsiniz , yada yukarda bi arkadaşımızda yazmış %19 kesinti yaşamış . Nedir sizde ki bu isyan aşkı , bu kötüleme aşkı anlamış degilim .
Demek ki adsenseniz banlanmış olsa 350 TL'yi iade isticektiniz, komik
Gerçekten şaşıyorum . Tamam olay buysa müsait zamanda 2 kanal baglarız , yine kazanırsınız sorun degil .
Napmamı istiyosunuz anlamış degilim konuyu açarken de ögrenci oldugumu belirttim , ben dahi kendime çalışma yapamıyorum . Okulu bırakayım isterseniz sizle birlikte iş yapalım , böyle giderse elide 3 5 iş var , Onları halledip bırakırım bu konuyu . Lütfen az mantık , az empati .