Adsense kazanç problemi (yeni kanallar)

Dikkat ettimde hep bu para kazanması kapatılan kanalları sonradan Kesme yöntemiyle açanların AdSenselerinde bu tip problemler yaşanıyor. Ben böyle birşey denemedim açıkçası, bundanmı sorun yaşamıyorum yoksa website adsense si oldugu için mi inanın bilemiyorum. yada bana kalırsa şöyle birşey oldu, yeni bağlanan kanalların gösterimleri ve tıkları yansımıyor, çünkü dikkat edin bu sorunu yaşayanlar hep yeni kanal açanlar ve adsenseye hızlı bir şekilde bağlayanlar.. O yüzden bence belli bir sayıya ulaşın kanal eskisin sonra para kazanmaları açın şu an da sonuca en yakın çözüm bu gibi duruyor.

Dikkat ettimde hep bu para kazanması kapatılan kanalları sonradan Kesme yöntemiyle açanların AdSenselerinde bu tip problemler yaşanıyor. Ben böyle birşey denemedim açıkçası, bundanmı sorun yaşamıyorum yoksa website adsense si oldugu için mi inanın bilemiyorum.

Hocam benim böyle bir durumum olmadı henüz.. Yani hiçbir kanalımın para kazanması kapanmadı şükür ki. Website adsense'i kullanmanın bu olayla bağlantılı olacağını düşünmüyorum ama google'a akıl sır erdirilemiyor sonuçta belli de olmaz... Umuyorum ki [MENTION=114]FGA[/MENTION] hocamın dediği gibi 15'inde de olsa bu kanalların kazançları yansır hesaplarımıza ve o şekilde tekrardan hesaplanıp kesinleşir kazançlarımız, bekleyeceğiz şimdilik...

Bu konuyu açan arkadaşımız bilgilendirme için teşekkürler. Bende tam yeni kanallar açmayı düşünüyordum. Bu sorunu bana da iletenler çok oldu ama bir anlam verememiştim. Bekleyin düzelir demiştim ama demek sorun ciddi. Bu ara en iyisi herkes eski kanallarına çalışsın ve o kanallara gözü gibi baksın. Ne olacağı belli değil..

Sadece para kazanması kapatılanlarda değil bu sorun. Ben birkaç gün önce hiçbir sorunu olmayan kanalları farklı bir adsenseye bağladım ve bu sorun başladı. 10 binlerce gösterim olduğu halde 20-30 gösterim görünüyor.

Gelde sövme bu YT'ye.
Bende diyorum her eklediğim kanal 1 hafta geçti hala neden 0.00 kazanç.
Şimdi yeni eklediğim tüm kanalları bir gezeyim, Adsenseye bağlamışmı Yt bağlamamış mı.
Kaç kez bağlıcaz daha Adsenseye.

bende daha garip bir sorun var nolur nolmaz diye ayın 9unda tüm videolarımı liste dışı yaptım kazanç dün kesinleşti ve videoları tekrar genel yaptım ama adsense saymaz oldu

Reklam da görüntülenmiyor, kaynağı görüntüle denildiğinde adsense kodu da görünmüyor.

sevinsemmi üzülsemmi bilemedim sorun bir tek bende sanıyordum meğer herkeste varmış genel bir sorun olduğu için sevindim açıkçası... Kazançlarımız yansıyacakmı yansımayacakmı burasıda muamma tabii.

tahminimce adsense youtube arasında sorun var ızlenımler kazanclar vs youtube analytc'e yansıyor fakat adsenseye yansımıyor ama bence adsense sorunu duzelttık'den sonra youtube kazancları yansıtır .

benimde bu şekilde sorunlu 2 kanalım var ama 2 aydır kullanmadığım adsenseye bağladım bu ay parası kesinleşmiş analize baktığımda tutarı göremiyorum ama bunun için konu da açmıştım forumda

Adsense'ye bağlı 5 kanalım var. 5'ini de dediğiniz şekilde videoları kontrol ettim ve ID numaraları gözüküyor yani sorun yok ancak gösterim karşılaştırması;
------------------------
Youtube:
1-7 Ocak Toplam Gösterim : 35.573

Adsense:
1-7 Ocak Toplam Gösterim : 27.044

Aradaki Fark: 8.529 yani %31,5
------------------------
1-7 Ocak Adsende trafiğine gelince;

İçerik barındırıcı tablosunda:
191 tık 27.044 görüntüleme

Reklam türleri tablosunda:
191 tık 37.917 görüntüleme

Şimdi diyeceksiniz ki aradaki fark "Eşleşmeyen Reklam İstekleri" olabilir fakat;

1-7 Ocak Eşleşmeyen Reklam İstekleri:

26.491

Bu kadar tutarsız tablolarla istatistik yapmak zor.
En iyisi şu eşleşmeyenleri azaltmak, gerisi gelir zaten.

benimde bu şekilde sorunlu 2 kanalım var ama 2 aydır kullanmadığım adsenseye bağladım bu ay parası kesinleşmiş analize baktığımda tutarı göremiyorum ama bunun için konu da açmıştım forumda

yani kanallarınızın analitik sıfır görünüyor-ama adsenseye yansımış değil mi?

ne zaman düzelecek bu :(

Benim kanalları bundan 3 ay önce aynı şekilde sorun ve hatalar vermişti Serkan Başkanında dediği gibi forumdada 2 gün falan dediler ama benim izlenimler falan neredeyse bir haftadan sonra yansımaya başlamıştı sonradan düzeldi bence bu biraz şans ..
Ben iletişim sektöründe bi zamanlar çalıştım aynı müşteri hizmetleri mantığını düşünün telefon hatları ile ilgili bazı müşterilerimiz hatta ben bile firma çalışanı olarak bazen hemen ulaşıp işlemleri hemen yaptırıyordum bazende sıraya alıyorlardı günler sonra işlem hallediliyordu bizimde müşteriye verdiğimiz saat en geç 48 saat ti ama sistemsel hatalardan dolayı bu işlemler gecikiyordu aynı mantık sonuçta elektronik ortam bunlar yaşanabiliyor bence çok üstüne düştükçe zaman alır düzeleceği varsa zaten düzeliyor çok kurcaladıkça kanalın göze batar sen yükleme yapmana ve devam etmene bak kardeşim ben bu yansıma sorununu araştırıp stres yaptıkça arkadaşlara sordukça günler geçti yüklemelerimide yapmadım ama zararlı çıkan ben oldum işimi takip edemedim youtube de dediğim gibi devam et sonradan düzeliyor herşey plan ve programlarını aksatmadan devam et bence...

böyle birşey yok arkadaş ya sadece dün gece 2 de attığım diziler 2500 izlenim almış ekstradan 7 8 tane kanalım daha var onlarında günlük izlenimi 5.000 aşşağısına düşmez adsenseye yansıyan 463 izlenim :S :S

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri