Adsense kazanç problemi (yeni kanallar)

sanırım korkulacak bir durum yok. Artık Pub ID' ler hemen değişmiyor 5-6 saat veya 1 gün içinde otomatik değişiyor. Yani Ocak ayındaki kabus yok bilginize Saygılarımla

hocam şuan durum ne son 5 gündür kanal bağlamıyorum sinirden aceba süre düştümü

benım to ve tbm düzeldi, dediğiniz gibi yeni kanallar hemen yansımıyor 1 2 gün beklemek gerekiyor eskisi gibi yani.. şuan to %3-4 arası tbm 0,25 falan..

вєякαη;229537' Alıntı:
son durum dün akşam bağladığım kanalları şu an itibari ile kontrol ettiğimde kendi Pub ID' me döndüğünü gördüm.

demek ayın 15i tufanı bitti sevinelim :)

Korkulacak durum yok arkadaşlar bizim için inanın daha hayırlı oldu. Biraz bizden kazanıyorlar ama bizim içinde iyi oldu. Farkında iseniz kanallar sık sık kapanmıyor :)

bu 3-4 ayda bir olucak galiba göz korkutma için

bende 5 gün önce açtığım kanallarda şuan pub kodu gözükoyr fakat yeni açıp bağladığım kanallarda pub yok! yani anında kazanama diğe bişey kalmadı en az 1 gün beklemek lazım :)

benim kanallarda daha önce devre dışı kalmıştı sorun bundanda olabilir yeni eski adsense diğe bişey yok ben böle tahmin ediyorum çünkü 0 hesabada denedim bunun gibi sorunlar verdi ama düzeldi sonda

bugun bır kanalımı adsenseye bagladım 6 7 saat oluyor pub id hala benım adsensenın id'si olmadı kaynak'dan bakıyorum benım adsense id'im yok . acaba 24 saat felanmı suruyor baglanması ?

вєякαη;232139' Alıntı:
Aşağı yukarı 24 saat sürüyor hocam

aynen hocam bıraz once baktım baglanmıs . yorum için teşekkürler .

sorun devaam eden varmı arkadaslar 5 kanal birden istatistik yok tık yok hiç birsey yok 19 bug degişik 4 ayrı pub id var bende

üstadlar yardımcı olsun ne yapmalıyız yükleme yapmaya devam mı edelim yoksa aramı verelim

Bayadır kanal açmıyordum, Gece bir kanal bağladım Hala Pub Düzelmedi.
Yt yine başladı bu işlere.

Bir hafta önce açtığım kanalı gece 02:00 da bağladım, sabah işe geldiğimde 8 gibi yansımaya başladı.Pub oturdu sıkıntı yok.Eskiden benim bazı kanallarda sorun oluyordu, forumdan bir arkadaş adsense yeni tasarıma geçin kanalı söküp tekrar bağlayın düzelir demişti, aynısı yapmıştım ve eski kanallar bir gün içinde yansımıştı.

arkadaşlar bir gelişme var mı acaba? halen aynı sıkıntı devam ediyor bir yol yordamı yok mu ?

R10'da bir arkadaş şöyle bir çözüm bulmuş

Arkadaşlar olay için geçici çözüm bulunmuştur.

3 gündür denediğim bir yöntem vardı ve başarıya ulaştım

Yapılacak şey şudur;

Temiz bir ipden yeni bir youtube hesabı açın
Youtube üzerinden adsenseye başvurun
Adsense onaylanınca yeni açtığınız kanalı adsenseye bağlayın
ve artık para kazanabilirsiniz

3 defa denedim yeni adsense ve yeni kanal hepsinde olumlu sonuç aldım.

Bazı arkadaşlar ytpara'da adsenseyi yeni arayüze geçirin diye söylemiş ama ben bunu daha test edip onaylatamadım. Onu da deneyeceğim

EDİT: sorun düzeliyor arkadaşlar adsenseye baağlanan yeni kanallarda artık kendi pub numaramı görebiliyorum

Hadi hayırlı olsun

2 gündür 1 kanalı sürekli bağlıyorum ama Pub-Id değişmedi.
Gece bağladım düzelmedi sabah bağladım düzelmedi.
Bu sorunu yaşayan varmı şu sıralar?

2 gündür 1 kanalı sürekli bağlıyorum ama Pub-Id değişmedi.
Gece bağladım düzelmedi sabah bağladım düzelmedi.
Bu sorunu yaşayan varmı şu sıralar?

Sorun geçicidir. Oynamanıza gerek yok. Benim bağladığım kanallar 3 4 saat içerisinde benim pub'um üzerinden çıkmaya başlıyor. Şansınıza bağlı olarak süresi değişiyor galiba :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri