Adsense keisnlesmesi anlamadigim eksiklik

denizkan38

Kayıtlı Üye
Merhaba dun gece itibariyle kazanclar kesinlesti ve sormak istedigim 8 agustostaki yuklu kazncm adsnseme yansimamis bu nasil olabilior.
Kanal spamdan gitmisti ama adsense duruo ve onceki gunlarden kazandiklarimdan bir kismi kesinlesmis 8agustos kazancinin tumunu kesebilirmi veya sizce nedenyansimadi:(dorthane...:(

kanalı silmediysen kanalı sil. gelecek ay buyuk bir ihtimal yansır. genelde oyle oluyor

kanalı silmediysen kanalı sil. gelecek ay buyuk bir ihtimal yansır. genelde oyle oluyor

hocam ben kanalı silmiştim ama gmaili silmemiştim şimdi gmaili de sildim yansımayınca önümüzdeki ay yansır mı acaba ne dersiniz

benim 1 kanal bu sekilde spamdan kapanmıstı. kesinlesen ucret 0 dı. tam hatırlamıyorum ama sanırım kanalı dogrulayarak acıp silmistim, tam emın degilim. kesinlesmeyen ucret 1 sonraki ay kesinlesmisti ve odeme gunu odemeyi almıstım

hocam ben kanalı silmiştim ama gmaili silmemiştim şimdi gmaili de sildim yansımayınca önümüzdeki ay yansır mı acaba ne dersiniz

ben hic gmaili silmedim. bunu bana soyleyen arkadaslarda gmaili hic silmemislerdi. forumda cok yorum gordum sadece kanal sliniyor ve genelde ertesi ay kesinlesiyor. tabi %100 kesin bir sey degil. insallah gelecek ay kesinlesir ve paranızı alırsınız

Kesinleşmeyen kazanç için kanalı silme olayı geçen ay fixlend arkadaşlar. Bundan sonra sonradan fazla kesinleşme olayı hiç bir ay olmayacak.
Ama bundan sonra adsense e kesinti olmadan düzenli biçimde yansıyacak kazançlar.
Telif topluluk geldiği zaman maili kökten silin bir sonraki ay alırsınız.
Spamdan topluluktan teliften kapanan kanallarda kesinti olacaktır yine

simdi anlamadim bu ay bendede bi skinti var yuklu miktarda para olmaskna ramen niyr bu kadar ay kesinleşmiş

gecen ay 3 telıften kapanan kanal 4 hane kesınlesmesı gerekırken 2 hane kesınlesmıstı bu farkedınce sıldım bu ay kesınlesır dıye beklıyordum kesınlesmedı gene eskı kazanc

cvp

gecen ay 3 telıften kapanan kanal 4 hane kesınlesmesı gerekırken 2 hane kesınlesmıstı bu farkedınce sıldım bu ay kesınlesır dıye beklıyordum kesınlesmedı gene eskı kazanc

sanırım sans dıycem olmıycak anlamadım valla.
tek gun butun ayı kurtarmıstı o keısnlesmeyı beklerken kaldm oyle napıcam bılmıyorum.
hangısı baglıydı onu bıle hatrlamıorum.. olabılme ıhtımalı olan kanalları sılmeye calıstm kokten.
bırını sıldım.bırınde zaten kendı tamamen kapanmıs.ıkı tane hesaptada tlf dogrulaması ıstedı ..dogrulayıpmı sılsem ne dersınız

sanırım sans dıycem olmıycak anlamadım valla.
tek gun butun ayı kurtarmıstı o keısnlesmeyı beklerken kaldm oyle napıcam bılmıyorum.
hangısı baglıydı onu bıle hatrlamıorum.. olabılme ıhtımalı olan kanalları sılmeye calıstm kokten.
bırını sıldım.bırınde zaten kendı tamamen kapanmıs.ıkı tane hesaptada tlf dogrulaması ıstedı ..dogrulayıpmı sılsem ne dersınız

bence telıften kapanmıstır kanalınız para kazanması gıttıgınden kesınlesmemıstır.topluluktan gıdınce sonradan kesınlesme duymadım hiç kesıntı fazla olmustur

bence telıften kapanmıstır kanalınız para kazanması gıttıgınden kesınlesmemıstır.topluluktan gıdınce sonradan kesınlesme duymadım hiç kesıntı fazla olmustur

Hocam telif gelick icerikle calismiorum genelde spamdn kapanio topluluktn..
Benzer durumdakiler bagli knallari tamamen silmisler gelecek ay kesinlesmis.bakalim bagli olma ihtimali olan kapanmis kanallari tamamen sildim insallah gelecek ay kesinlesir.

Ödemeler kısmından bak bazen 1-2kuruş kesinleşmiş gösteriyor benim 2 adsensede 3 kuruş kesinleşmişdi kanalları sildim diğer ay gerçek para kesinleşti

telif veya topluluktan kapanan kanalı silmeniz hiçbir işe yaramaz ne kesinleşmişse odur yüksek kesinti yaşamışsınızdır kanalınızın para kazanamsı gitmiştir o kanalı silersiniz diğer aya kesinleşir ancak normal şekilde kapanan kanalı silmeniz bir işe yaramaz yani diğer ay kesinleşmez böyle bişey yok zaten hiç olmadı

telif veya topluluktan kapanan kanalı silmeniz hiçbir işe yaramaz ne kesinleşmişse odur yüksek kesinti yaşamışsınızdır kanalınızın para kazanamsı gitmiştir o kanalı silersiniz diğer aya kesinleşir ancak normal şekilde kapanan kanalı silmeniz bir işe yaramaz yani diğer ay kesinleşmez böyle bişey yok zaten hiç olmadı

3 topluluktan kapanan kanalın parası eksik mi kesinleşiyor acaba ?! 2topluluk varken para kazanması hala etkin oluyor,3 üncüyü yer yemez kapanıyor zaten hep

cvp

3 topluluktan kapanan kanalın parası eksik mi kesinleşiyor acaba ?! 2topluluk varken para kazanması hala etkin oluyor,3 üncüyü yer yemez kapanıyor zaten hep

valla adsense ısı ıyıce sapıttı net bısey soylemek sanırım ımkansız.gecen ay adsensesı ve baglı butun kanalları kapanmıs adsensemde bırıkmıs para yattı hayrt ettım..
not: kanal spamdan kapanmıstı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri