Adsense Kesinleşme Bekleyenler Topluluğu

4 aydır kesinleşmiyor daha ne kadar kesinleşecek :D
Kesinlesmeme diye bisey yok sifir olarak kesinlesmistir..Kesinlesen tutarla ilgili problem oldugunu dusunuyorsaniz zaten kanala giris yaptiktan sonra yardim menusunde itiraz edebileceginiz adsense basligi var.

Ben olani soyluyorum kardesim..ayni olay daha oncede oldu 2 ay birlikte kesinlesti...ayrica gecen ay onceki ay kesinlesti kesinlesen...benim kastettigim tum dunya genelinde olan durum
kasımda 15 inde kesinleşti haziran temmuz ağustos 12 sinde kesinleşti ne bu acele yarını bekleyin belki bu akşam da kesinleşebilir acele edip yazıyorsunuz milletinde kafası karışıyor daha geçen ay kasım-aralık birlikte kesinleşti

kasımda 15 inde kesinleşti haziran temmuz ağustos 12 sinde kesinleşti ne bu acele yarını bekleyin belki bu akşam da kesinleşebilir acele edip yazıyorsunuz milletinde kafası karışıyor daha geçen ay kasım-aralık birlikte kesinleşti
15 ine kadar vakit var daha

3+0 hiç biri kesinleşmedi geçen 12 civarı kesinleşmişti, umut ediyordum ama yavaş yavaş umudum ölüyor, moral verin lan:rolleyes:

diyorlar bunlar isyanla dolu hepimiz sevdik adsenseyi bilmezlero nu kaderimiz hep aynı spamla aldatıldık biz adsenseyi hep kendimiz sandık, partnere tövbeli kalbimiz artık uğraşmayın adsenseyle sonumuz ayrılık birazda video kattık biz bu rapte hep sizi anlattık.. asi stayla biz 4 spamcıyız gardaşş :D

Son düzenleme:

ben kesinleşmelerin 15'ine sarktığını hiç görmedim. Kasımda da 11'inde kesinleşmiş akşam 9 civarı, yanlışınız var. (http://www.ytpara.com/adsense-aylik-odemeler/107712-2016-ekim-ayi-kazanclari-kasim-odemeleri-5.html)

bence kesinleşmenin tarihinin saatinin pek önemi yok eninde sonunda kesinleşecek
siz kesintiler yüksek olmasın geçen aykileri versin diye dua edin

Panik yapmayalım arkadaşlar yarın geceye netleşir en geç önemli olan yüzde kaç kesinti yaptıkları . Türk adsense de kesintiler çok yüksek oldu . Bakalım bütün kanalları Rusya'ya taşıdım . İnşallah YouTube bunu da çözmez

adsense sorunsalı hala devam ediyor demektir, yani google hala birşeyleri rayına oturtamadı..

ben de bir tane ingiltere adsense var. Ama henüz 10 Sterlini geçmedi yani kesinleşme olmadı. Bu gün pin yola çıktı diye uyarı verdi. Kesinleşme olmadan pin yola çıktı yani anlayacağınız. Bir şey anlamadım bu işten.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri