21'i diye tarih olsaydı o zaman 0 diyebilirdi ama daha 21 tarihi bile yok daha başlamamış yani![]()
51 dakika önce atmış birisi 0 kesinleşmemi var acaba diye soruyor
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
21'i diye tarih olsaydı o zaman 0 diyebilirdi ama daha 21 tarihi bile yok daha başlamamış yani![]()
51 dakika önce atmış birisi 0 kesinleşmemi var acaba diye soruyor
Güldürdün reisÖzgün mü çalışıyorsunuz diye sorman lazımdı ender olan özgün çünkü
![]()
![]()
web adsenseleer düzgün kesinleşmiş belki ytde düzelir
web adsenseleer düzgün kesinleşmiş belki ytde düzelir
geçen ay kesinleşmemişmiydi hocam veya eksik mi kesinleşmişti
Web kazanclarıdamı sorunlu kesinleşiyordu?
hocam web adsense subat kesinleşmeleri r10 da falan yazanlar düzgün keşinleşti yazıyor
yani yüksek kesinti olan yokmuş daha detaylı bilmiyorum.
ama onlardada kesinti oluyormuş bizimki gibi
Web ile youtube ü bir tutmayalım. Çok farklılar.
Bu ayda kesinlesen tutar düşük olursa %100 kapanan ödenmiyor diyebiliriz artık
Web ile youtube ü bir tutmayalım. Çok farklılar.
Bu ayda kesinlesen tutar düşük olursa %100 kapanan ödenmiyor diyebiliriz artık
hala azda olsa umut var, belki son 2 3 ayda fazladan kestikleri veya hiç kesinleşmeyen adsenselerin hepsi fazladan kesinleşir
benim aralıkta 5 hane beklediğim adsense yüzde 91 kesinti olmuştu, ocakta 5 hane fazladan kesinleşti,
bir ihtimal bugün son 2 3 ayın sorunlarını telafi edebilirler düşük ihtimalde olsa
hala azda olsa umut var, belki son 2 3 ayda fazladan kestikleri veya hiç kesinleşmeyen adsenselerin hepsi fazladan kesinleşir
benim aralıkta 5 hane beklediğim adsense yüzde 91 kesinti olmuştu, ocakta 5 hane fazladan kesinleşti,
bir ihtimal bugün son 2 3 ayın sorunlarını telafi edebilirler düşük ihtimalde olsa
evet benimki de o zaman kesinleşmiştiGeçen ay adminlerden biri kesinlesmenin 01:33'te olacagini soylemisti ve o saatlerde kesinlestigini hatirliyorum. Yine oyle olacak gibi duruyor.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.