Adsense Kesinleşme Bekleyenler Topluluğu

16640586_1854566814820205_4484922834685283714_n.jpg

51 dakika önce atmış birisi 0 kesinleşmemi var acaba diye soruyor
21'i diye tarih olsaydı o zaman 0 diyebilirdi ama daha 21 tarihi bile yok daha başlamamış yani

hocam web adsense subat kesinleşmeleri r10 da falan yazanlar düzgün keşinleşti yazıyor
yani yüksek kesinti olan yokmuş daha detaylı bilmiyorum.
ama onlardada kesinti oluyormuş bizimki gibi

Web ile youtube ü bir tutmayalım. Çok farklılar.
Bu ayda kesinlesen tutar düşük olursa %100 kapanan ödenmiyor diyebiliriz artık

Web ile youtube ü bir tutmayalım. Çok farklılar.
Bu ayda kesinlesen tutar düşük olursa %100 kapanan ödenmiyor diyebiliriz artık

hocam %100 kapanan diyoruz da ondan önceki aylarda kapanıp parası kesinleşenler ödeme alanlar olmuş
hatta 2 ay kesinleşmeyip toplu kesinleşenler
hatta hiç kapanma olmayıp parası kesinleşmeyenler

Beyler benim adsenselerde %99.99 kesinti olmuştu kasım kazancında. 16 TL 10 TL falan kesinleşmişti. Onlarda düzelme olur mu acaba? Yoksa onlara geçmiş mi oluyor?

hala azda olsa umut var, belki son 2 3 ayda fazladan kestikleri veya hiç kesinleşmeyen adsenselerin hepsi fazladan kesinleşir

benim aralıkta 5 hane beklediğim adsense yüzde 91 kesinti olmuştu, ocakta 5 hane fazladan kesinleşti,

bir ihtimal bugün son 2 3 ayın sorunlarını telafi edebilirler düşük ihtimalde olsa

hala azda olsa umut var, belki son 2 3 ayda fazladan kestikleri veya hiç kesinleşmeyen adsenselerin hepsi fazladan kesinleşir

benim aralıkta 5 hane beklediğim adsense yüzde 91 kesinti olmuştu, ocakta 5 hane fazladan kesinleşti,

bir ihtimal bugün son 2 3 ayın sorunlarını telafi edebilirler düşük ihtimalde olsa

Benim de içimde o güzel düşünceler var hocam. Yaptıkları yanlışı düzeltmekle uğraşıyor olabilirler hala.

Şu yazıdan sonra 2 kat dahada ümitlendim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri