Adsense Kesinti İçin Resmi Gelen Cevap

Hocam bana cevap 3 saat önce gelmiş.. Size ne zaman gelmişti?
Zaten bu gelen maile cevap olarak: Ayın 21 inde ödemelere yetişecekmi sorunun çözümü ve ayrıca sanırım sadece Türkiye ve Vietnam da bu problem varmış diye yazdım..

Bir sonraki mailde imzalı Foto ve Tel isticem Ozan dan;)

1 hafta önce hocam bana gelen dalga geçiolar resmen

Banada Sezay cevap vermiş :) Bida mesaj atsın olumlu Sezay'a özel video çalışması yapıcam :D

Bana az önce böyle bir cevap geldi. Şimdi ne demek istedi bu? Merhaba Serkan,

Umarım iyisindir.

Kasım ayı kazançların konusundaki endişelerini bizimle paylaştığın için teşekkürler.

Gelecek ay boyunca YouTube kanalınızdan yapılan ödemelerde gecikmeler yaşanabilir. Bunun senin için önemli olduğunu biliyoruz. Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.

Başka sorun olursa bizimle iletişim kurabilirsin.

Kendine iyi bak!

Bana az önce böyle bir cevap geldi. Şimdi ne demek istedi bu? Merhaba Serkan,

Umarım iyisindir.

Kasım ayı kazançların konusundaki endişelerini bizimle paylaştığın için teşekkürler.

Gelecek ay boyunca YouTube kanalınızdan yapılan ödemelerde gecikmeler yaşanabilir. Bunun senin için önemli olduğunu biliyoruz. Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.

Başka sorun olursa bizimle iletişim kurabilirsin.

Kendine iyi bak!

Eğer bu mailde yazanlar doğruysa ve dedikleri olacaksa anladığım kadarıyla bu ay ki yaşadığınız-yaşadığımız problemleri önümüzdeki ayda tekrar yaşayabiliriz.

Otomatik aynı formatta mesajlar.Gelecek ay yatarsa yatacak ya da bu akşam hesapların birçoğu banlanmaya başlayacak.

Bu çalışanların hiç biri ödemeyle alakalı yetkiye ve bilgiye sahip değil o yüzden boş yere mail atıp umut beklemeyin. Google ne zaman hata yapıp özür diledi telafi etti ki şimdi de bekliyorsunuz.

Tekrar sordum kesin durum nedir ödenicek mi diye böyle bir cevap geldi az önce

Serkan Selamlar,

Kazançların konusunda endişeli olduğunun farkındayım.

An itibariyle kesin bir bilgi veremeyeceğim. Bu konuda çok üzgünüm.

Ekiplerimiz çalışmalarını tamamladığında seninle iletişime geçilecektir.

Şimdilik iyi günler dilerim.

DBd3kv.jpg

Yüksek kesinti yapılan arkadaşıma gelen maili paylaşıyorum. İsmini kapadım kusura bakmayın.

benim anlamadigim bu ömerler aliler mehmetler kimde bilgi alıp bize söylüyorlar bu konuda cahilim :)

DBd3kv.jpg

Yüksek kesinti yapılan arkadaşıma gelen maili paylaşıyorum. İsmini kapadım kusura bakmayın.

Seni Çok iyi Anlıyorum.Hiç kuşkun Olmasın Mühendislerimiz bu paralar üzerinde nasıl harcama yapacaklarını ve yiyeceklerini hesap kitap yapıyorlar. hesap kitap sorununu çözdükleri gibi hesabında hıyar göreceksin. Maalesef sana kesin bir tarih veremiyorum ama kısa sürede hesabına hıyar eklenecektir çekip rahatlıkla yiyebileceğinden emin olabilirsin.

o0k0r9.jpg

Bu Ay Hıyar Yedik
sakar-%C5%9Fakir-filmindeki-h%C4%B1yar_363195.jpg

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri