Adsense konusunda bikaç sorum var

• Kullanıcı Reina
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

Reina

Yasaklanmış
1- almanya adsense açtığımızda para birimi ne oluyor ?
2- amerika adsense açtığımızda dolar para birimiyle oluyor, bu adsenseye TR ile başlayan banka hesabı giriliyormu ?
3- amerika adsenselerinde vergi ile ilgili bişey duydum bunu bilen varsa açıklayabilirmi.

Bende konu açıcaktım konu kirliliği olmasın diye burdan sorıyım.

1-Payoneer hesapları açarken aynı adres , tel ve tc kullansak sorun olurmu ?
2-Payoneere gelen parayı banka hesabımıza kaç günde geçiyor ?
3-Payoneer hesapları arasında ana bir payoneer belirleyip diger payoneer lere gelen parayı orda toplayıp direk çekmek sorun yaratırmı (bloke vs. ) ?

Bende konu açıcaktım konu kirliliği olmasın diye burdan sorıyım.

1-Payoneer hesapları açarken aynı adres , tel ve tc kullansak sorun olurmu ?
2-Payoneere gelen parayı banka hesabımıza kaç günde geçiyor ?
3-Payoneer hesapları arasında ana bir payoneer belirleyip diger payoneer lere gelen parayı orda toplayıp direk çekmek sorun yaratırmı (bloke vs. ) ?

bende sorayım hocam. 1den fazla payoneer hesabı açılmıyormu bir kişi üstüne ?

"Herkesin yirmi otuz tane farklı isimlerle adsensesi olduğu, yüzlerce spam kanalı olduğu forumda bir kaç payoneer açtık diye tepki gösterenler olmuş Payoneer ile ilgili mesajlarıma edit.."

Son düzenleme:
1-Ben TC sallıyorum, Tel de sallıyorum önceden tel onayı yapıyordu şuan tel onayı sormuyor hiç, adresi de sallıyorum kart istemeyeceğim için.

2-En fazla 10 gün sürdüğünü gördüm. Fazlasını görmedim.

3-15 Tane Payoneer var, hesapları bu şekilde yapmak için oluşturdum, kimlik onaylarını vs hallettim. Bakalım hepsini bir hesapta toplayıp onu da çekmeyi deneyeceğim ne olacak bilemiyorum :)

herşeyi salliyorsan hesap onayini nasil yapiyorsun ?

1-Ben TC sallıyorum, Tel de sallıyorum önceden tel onayı yapıyordu şuan tel onayı sormuyor hiç, adresi de sallıyorum kart istemeyeceğim için.

3-15 Tane Payoneer var, hesapları bu şekilde yapmak için oluşturdum, kimlik onaylarını vs hallettim. Bakalım hepsini bir hesapta toplayıp onu da çekmeyi deneyeceğim ne olacak bilemiyorum :)

15hesap için kimlik onayını hallettım yazmıssınız Kımlık yuklemeden yapanlarda var 15kımlıgı nasıl buldunuz hocam butun sulaleyı kattınızmı :D

"Herkesin yirmi otuz tane farklı isimlerle adsensesi olduğu, yüzlerce spam kanalı olduğu forumda bir kaç payoneer açtık diye tepki gösterenler olmuş Payoneer ile ilgili mesajlarıma edit.."

Son düzenleme:
Kimlikleri Shopladım kabul ettiler Kimlik Gönderildi kısmı yeşil oldu bazılarında bazılarına daha girip kontrol etmedim. Google dan vesikalık resimler buldum ettim bilgileri salladım demekki doğruluğunu kontrol etmiyorlar. Adsense kimlik onaylarını da bu şekilde yapmıştım zamanında.

---------- Spam Engelliyici 14:25 ---------- Önceki Mesaj 14:25 ----------

Üstad dediğim gibi doğruluğuna bakmıyorlar heralde anlamadım :D Güzel Shoplar yaptım :D
peki payooner ödeme konusunda sıkıntı çıkarıyormuş kanıt falan istiyormuş özgün kanal linki vs bu sıkıntıyı nasıl aşarız

yani payooner oluştururken banka hesabına, kendi payooner hesabınızı yazdınız doğrumudur

Kimlikleri Shopladım kabul ettiler Kimlik Gönderildi kısmı yeşil oldu bazılarında bazılarına daha girip kontrol etmedim. Google dan vesikalık resimler buldum ettim bilgileri salladım demekki doğruluğunu kontrol etmiyorlar. Adsense kimlik onaylarını da bu şekilde yapmıştım zamanında.

---------- Spam Engelliyici 14:25 ---------- Önceki Mesaj 14:25 ----------

Üstad dediğim gibi doğruluğuna bakmıyorlar heralde anlamadım :D Güzel Shoplar yaptım :D

peki isim kimlik salladiniz banka bilgilerini nasil girdiniz o isimlere göre ? kayit olurken banka bilgileri istiyor ?

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri