Adsense Kullanıcı Sözleşmesi Geliyor

Ya beyler 4 kişiye bir pm attım bir cevap atan olmadı Allah rızası için ya !

Bu kullanıcı sözleşmesi ağzımı hayra açmadım heralde şimdi bana da geldi ama bunu nereden onaylıyoruz ya. Sadece ''adsense oturumunu kapatın'' butonu var gerisi hep yazı bir yardım edin adsenseye giremiyorum ya onaylayamadığım için.

Bu kullanıcı sözleşmesi ağzımı hayra açmadım heralde şimdi bana da geldi ama bunu nereden onaylıyoruz ya. Sadece ''adsense oturumunu kapatın'' butonu var gerisi hep yazı bir yardım edin adsenseye giremiyorum ya onaylayamadığım için.

onun hemen üstünden kabul ediyorum gibisinden birşey var oraya tıkla devam et de sonrasında

Forumda adwords kullanan varsa belki onlar bi açıklama yapabilir bu konuda. Google yayıncıları da bilgilendirmiştir sanırım.

Adsense yönetici hesabından giriş yapın. Başvuru yaparken kullandıgınız mailden.

Adsenseye girdim, az önce banada geldi.
Kabul ettim gitti.
Birkaç kez daha çıkmaz umarım.
:D

Yeni Sözlesmede yayıncı hakları aza indirgenmis hocam geçersiz tık felan yaptığınızda adsense size ödeme yaptığı ise o ödemeyi 30 gün içinde alacakmıs diyorlar gerçi bu muhabbet geçen senede varmıs bi forumda okudum simdi

spammerleri yıldırmak için elinden geleni yapacak gugul-çünkü herkes yutuba saldırdı ...çöplüğe çevirdiler adamın serverlerini....ne diyeyim...
adamlar haklı arkadaş !!!

Arkadaslar kendi sahsi düsüncem yt artık öyle eskisi gibi bol keseden para dagıtmayacak.Cizgi filmlerden,dizilerden, filmlerden millet ayda 10 15 k $ kaldırıyor.Adamların zaten bu sekilde para kazanmaya el atacagı belliydi.Calısmalar dün baslamıs yt icinde.
Allah hepimizin sonunu hayırlı etsin inşallah.

Bende onaylayamadım farklı tarayıcı vs denedim olmuyor

Bende onaylayamadım farklı tarayıcı vs denedim olmuyor

Hocam çözdüm. Adsenseyi açtığın maille gireceksin. Benim adsenseyi ben 2006 yılında açtım baya yaşlı bir adsense. O adsenseye başvurduğum mail @mynet.com :D Yönetici olarak yeni gmail'i yapsam ondan bir gireyim dedim.

Ondan girince onaylama yeri ortaya çıktı. Yani adseneye başvurduğun maille giriş yapacaksın yoksa onaylama gözükmüyor.

Allah kahretsin böyle işi. Yönetici mailiyle giriş yapmaya yapmaya maili unuttum iyi mi? Şimdi nasıl girebilirim adsenseye?

Biz ilk Adsense açtığımız zaman bu sözleşmeyi zaten onaylamadık mı?
Yoksa benmi yanlış hatırlıyorum.
Yazıyordu zaten Google isterse size tazminat davası açabilir, Sizden verdiği parayı geri talep edebilir gibi yazılar?
:confused:

Yanlışım mı var yoksa?

Hocam çözdüm. Adsenseyi açtığın maille gireceksin. Benim adsenseyi ben 2006 yılında açtım baya yaşlı bir adsense. O adsenseye başvurduğum mail @mynet.com :D Yönetici olarak yeni gmail'i yapsam ondan bir gireyim dedim.

Ondan girince onaylama yeri ortaya çıktı. Yani adseneye başvurduğun maille giriş yapacaksın yoksa onaylama gözükmüyor.
Eyvallah başkan oldu teşekkürler:)

Babam hep birşey derdi bende gülüp geçerdim.

"Ya verdiği paraları geri isterse?"

:eek: :eek: :eek:

Bir onceki onayladığımız sözlesme forumda bir yerlerde vardı.Su andaki sozlesmeyle ne farkı var ona bakmak lazım.Mutlaka satır aralarında bi farklılık vardır.

bu sözleşme olayı hiç hayra alamet değil gibi..bugün bana da gelmiş.yakında çıkar kokusu.google verdiği paraları geri isteyemez sanmam,çünkü onların yasaları burda sökmez. sadece 5-6 kanalla çalışıyorum bana bile gelmiş, şaka gibi sözleşme. zaten kaydolurken bu sözleşme onaylanıyor,şimdi neden tekrar? bence hesap kapama bombırdımanı yaşanabilir, umarım yanılırım..

hocam yeni sözleşmeye geçmişler bu yüzden sizi uyarıyorlar panik yapıcak durum yok

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri