Arkadaşlar 4-5 ay önce mail adresimi unuttum seçeneği ile açmış olduğum eski adsense hesabıma 2 site baglamistim adsense android uygulaması üzerinden ara sıra takip ediyordum
Telefona format attığım için adsense uygulamasını tekrar indirdim aklimda kalan mail adresleri ile giriş yaptım fakat adsense mailini bulamadım bir türlü .
Mail adresimi unuttum seçeneği ile hem cep telefonu kodu ile hem alternatif mail adresi kodu ile deniyorum sadece bldigim aklımda kalan mailler çıkıyor .adsense mailim çıkmıyor
---------- Spam Engelliyici 16:13 ---------- Önceki Mesaj 16:08 ----------
Bu arada bagladigim internet sitelerinde halen reklamlar var
---------- Spam Engelliyici 16:14 ---------- Önceki Mesaj 16:13 ----------
Bunaldım vallahi ya ... Otu b*ku kaydederim her yere bu maili nasıl olsa uygulamada açık diye kaydetmemisim
Telefona format attığım için adsense uygulamasını tekrar indirdim aklimda kalan mail adresleri ile giriş yaptım fakat adsense mailini bulamadım bir türlü .
Mail adresimi unuttum seçeneği ile hem cep telefonu kodu ile hem alternatif mail adresi kodu ile deniyorum sadece bldigim aklımda kalan mailler çıkıyor .adsense mailim çıkmıyor
---------- Spam Engelliyici 16:13 ---------- Önceki Mesaj 16:08 ----------
Bu arada bagladigim internet sitelerinde halen reklamlar var
---------- Spam Engelliyici 16:14 ---------- Önceki Mesaj 16:13 ----------
Bunaldım vallahi ya ... Otu b*ku kaydederim her yere bu maili nasıl olsa uygulamada açık diye kaydetmemisim