Adsense Mailinde Kanal Açmayın !!!

Benim adsense mailim ile açtığım bir kanal var fakat kanal kendi kişisel kanalım içinde 2 video var onlarda bana ait zaten bir sıkıntı olur mu acaba? Yada diğer kanalların kapatılması durumunda bu kanalında arada kaynaması gibi bir şey?

hocam konuda yazdım riske atmaya değermi adsensi ?

bu derin ve önemli bilgi için teşekkür ederim allahım kazaçlarınızı ve paylaşımlarınızı arttırsın inşallah

adsensi yeni açtığım gmailime yönlendirdim ..

bu derin ve önemli bilgi için teşekkür ederim allahım kazaçlarınızı ve paylaşımlarınızı arttırsın inşallah

adsensi yeni açtığım gmailime yönlendirdim ..

Allah razı olsun cümlemize....

---------- Mesaj saat 17:42:53 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:42:20 civarında gönderildi. ----------

dostum ne gerek var ki bu kadar uzatmaya ? kanalı silsinler yeter zaten :)

dostum hadi kanal iyi $ bırakıyosa...insanın eli, varmaz silmeye

Benim eski adsensemde bir sorun yok,o adsense ile yeni bir kanal oluşturdum.Yeni gmail adresi alarak bu eski adsenseye sizin dediklerinizin hepsini uyguladım.Benim anlamadığım bir durum var; eski adsensenin pini ve hesap numarası girilmiş,peki yeni gamil hesabı ile adsense oluşturtuk bunlar içinde mi pin ve hesap numarası girilecek?Yoksa ödemeleri yine eskisi gibi eski adsenseden mi alacağız?

1,5 milyonluk kanalımın maili tanımda adsenseye üstelik bu kanalda 2 ihtar var yakın zamanda değiştirmeyi düşünüyorum yanlız şunu merak ediyorum artık bir mail ile birden fazla kanal açılabiliyor benim bu 1,5 milyonluk kanalı mailden ayırdım biliyorsunuz ayırdığınızda [MENTION=1573]Google[/MENTION] plus uzantılı mail alıyor otomatik yinede değiştirmek gerekiyormu ?

konuyu hortlatıyorum :)

Yeni adsense açmıştım adsense hesabıyla açılmış iki kanal var çokda önemli değil en temizi kanalı silmek sanırım :)

peki adsense mailini değiştirdikten sonra o mailin "para kazanma" sını etkınlestırmesek ne olur sonucta kanal yok sadece adsense mail adresi dıger maillerle kanal acıp adsense ile ilişkilendiriyoruz adsense mailinde para kazanma etkinleştirilmezse sorun olurmu

konuyuda hortlattınız ya :D benim adsense mail de youtube kanalı var ayrıca youtube kanalıda teliften kapandı 2-3 aydır sorun yok bende
ama önlem olarak doğru bir konu bence

Ben adsense olan mailimin youtube kanalini kullaniyorum,
Cunki eger giderse, hepsinin birden para kazanmasi gidiyor artık, bu nedenle devam ediyorum, tabi herkesin kendi bilecegi is.

kanal kapanması sorun değil ama gmail e erişim engellenirse hiç bir yere ulaşamazsınız..

kanal kapanması sorun değil ama gmail e erişim engellenirse hiç bir yere ulaşamazsınız..

Gmail e engelleme bu güne kadar olmadi, zaten olursa da cok dert degil esasen :)
Ama bence gercek telefonla dogrulanmis bir kanalin youtube hesabını bosa tutmak günah :)

hazır pörtlemişken bende bir şey soracağım arkadaşlar.

ben kolaylık olsun diye her açtığım kanal için (gmail) davet ediyordum uzun zamandır öyle. sizce ana adsenseden girip diğer davetleri kaldırsam bir şey olur mu?

Hocam bu maili nereden değiştiricez daha ayrıntılı yazarmısın ?

Adsense değişti şunu yenı adsenseye gore anlatırmısınız?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri