adsense odedigi paralari geri istese?

ulen arkadas konuyu gorenler varya tirsti ya resmen mesala diyoz yani admin konuyu yapat milletin piskolijisi bozuldu :D

Oyle birsey olmasi sikinti cikarmaz tabi ustunuzde herhangi bir mal olmadigi surece
Anca donunuzu alır :)
8
Yildir ailemin borclariyla mahkemeligiz evimiz bile ipotekli oldugu halde satisina mahkeme engel oldu tabi yeni çıkan kanunlarin buyuk etkisi oldu. Konya da otoparkk ve yikama isletmeciligi yapiyorduk. Bazi akilsizlarin sayesinde battik ve eksiye dustuk. Hala yuzbin tl yi askin borc var. Ins youtubeden iyi paralar kazanma firsatim olur. Artik tek care bu.. Iyi para kazaniyoruz diye universiteyi kazandigim halde gitmedim benim aptalligim da bu olsa gerek. Konu nerden nereye geldi. Ama burada genc arkadaslarimiz cok onlara tek tavsiyem ne kadar cok bolluk icinde olsanizda once kendinizni kurtarmaya bakin. Tum varliginiz elinizden gittigini dusunun bu durumda elinizde kalan tek sey mesleginiz ve iyi bir diploma olur. Ve sadece aileniz... Ayrica size sirt cevirmis insanlar hatta en yakinlariniz bile.. Bu nedenle okullarinizi ASLA İHMAL ETMEYİN..

Not: Bana yardım edecek arkadaşlar olursa büyük iyilik etmiş olur. Şimdiden teşekkürler..

Son düzenleme:
Oyle birsey olmasi sikinti cikarmaz tabi ustunuzde herhangi bir mal olmadigi surece
Anca donunuzu alır :)
8
Yildir ailemin borclariyla mahkemeligiz evimiz bile ipotekli oldugu halde satisina mahkeme engel oldu tabi yeni çıkan kanunlarin buyuk etkisi oldu. Konya da otoparkk ve yikama isletmeciligi yapiyorduk. Bazi akilsizlarin sayesinde battik ve eksiye dustuk. Hala yuzbin tl yi askin borc var. Ins youtubeden iyi paralar kazanma firsatim olur. Artik tek care bu.. Iyi para kazaniyoruz diye universiteyi kazandigim halde gitmedim benim aptalligim da bu olsa gerek. Konu nerden nereye geldi. Ama burada genc arkadaslarimiz cok onlara tek tavsiyem ne kadar cok bolluk icinde olsanizda once kendinizni kurtarmaya bakin. Tum varliginiz elinizden gittigini dusunun bu durumda elinizde kalan tek sey mesleginiz ve iyi bir diploma olur. Ve sadece aileniz... Ayrica size sirt cevirmis insanlar hatta en yakinlariniz bile.. Bu nedenle okullarinizi asla ihmal etmeyin

Sonuna kadar katıldığım bir önerme. Önce altın bir bilezik şart kolunuza sonra zenginlik hayalleri kurarsınız. Unutmadan ''Başkasına çalışarak zengin olunmaz'' bu felsefeyide unutmayın. Ufaktan ufaga biraz proje olusturun kafanızda. Saygılar..

Bu konu daha öncede açılmıştı.En fazla borç olarak adsenseye yansır ve kazandıklarınızdan düşer :D Kısacası adsense çöp olur o kadar :D

3 ün 1 ini alır dedi içimdeki ahlaksız!
Bende onun fikrini dile getirmek istedim!

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri