Adsense ödeme işleme girmedi

caner1992

Kayıtlı Üye
Yardımlaşmanın bitme noktasına geldigi forumda üzülüyorum lütfen yardımcı olmaya çalışın açılan konulara sizden kategori yada paranızı istemiyoruz :/
adsense 1-30 nisan kazançlarım yansıyan
Ayın 7 sinde pin geldi girdim ama 2 gündür işleme girmedi normalmidir hafta sonu olması etkilermi
Benzer bir diger adsensen dogrulama yaptım akşamı girdi işleme ertesi günü sorunsuz yattı bu hesap neden böyle oldu

hocam banka doğrulaması yaptıkrtan sonra birincil yaptınmı yapmadıysan ondan olabilir
200 tl altıysa gelmez zaten

2 günde bu ne telaş gelir hocam korkma

2 3 gün içinde girmediyse işleme bu ay sonu ödenir, ödeme gününde

Hocam işte önemli olan normal bir durummu başına gelenle alakalı soruyorum konu spam oldumu hocam kesinleşmiş kazancınızı biran önce elinize almak istiyorsunuz

haksız kazanc spam olunca bu telaslar oluyor hep. merak etmeyin gelir ödemeniz. dedikleriniz gibi ise.

İlk ödeme birkaç gün gecikebilir sorun yok.

Teşekkürler hocam

---------- Spam Engelliyici 11:56 ---------- Önceki Mesaj 11:55 ----------

2 3 gün içinde girmediyse işleme bu ay sonu ödenir, ödeme gününde

O zaman pazara kadar girmesse, 22 sine kalıyor ödemem teşekkürler

---------- Spam Engelliyici 11:58 ---------- Önceki Mesaj 11:56 ----------

haksız kazanc spam olunca bu telaslar oluyor hep. merak etmeyin gelir ödemeniz. dedikleriniz gibi ise.

Dediklerim gibi hocam merak ettigim şu aslında benzer sorun yaşayana denk gelmek yani ben pin girdim 2 gün otomatik ödeme olmadı sonra 3.gün otomatik ödeme işleme girdi yattı yada işte girmedi 22 sinde yattı yada aynısı oldu banlandı diyebilcek birisi lazımdı

21 Haziranda ben kimlik ile onaylattım. ertesi sabah yani 22 Haziranda hesaba yatmıştı. Kesinleşme tarihi 11'i olduğu için belki hepsini birden ödeyeceklerdir.

[MENTION=14216]caner1992[/MENTION] hocam bence pazartesi hesabında olacaktır. Haftasonu olduğu için işlem düşmemiştir. Bu arada bir adsense'nin banlanıp banlanmadığı nasıl anlaşılır? Mantıken bağlı olduğu kanalların para kazanması gitmez mi? bu konuda tecrübeli arkadaşlar yazarsa sevinirim.

21 Haziranda ben kimlik ile onaylattım. ertesi sabah yani 22 Haziranda hesaba yatmıştı. Kesinleşme tarihi 11'i olduğu için belki hepsini birden ödeyeceklerdir.

Sizinkisi tam ödemelerin gönderilme zamanına gelmiş hocam

---------- Spam Engelliyici 13:38 ---------- Önceki Mesaj 13:36 ----------

[MENTION=14216]caner1992[/MENTION] hocam bence pazartesi hesabında olacaktır. Haftasonu olduğu için işlem düşmemiştir. Bu arada bir adsense'nin banlanıp banlanmadığı nasıl anlaşılır? Mantıken bağlı olduğu kanalların para kazanması gitmez mi? bu konuda tecrübeli arkadaşlar yazarsa sevinirim.

Merhaba adsense baglı kanal adsense kapandıgında para kazanmada kapanır gmaile adsense kapatıldıgına dair mail gelir ve adsense giriş yaptıgınızda kapandıgını dair uyarı olur
İnşallah dediginiz gibi olur dediginiz gibi olursa yazarım buraya burdan başkalarınada faydalı olmuş olur

Sizinkisi tam ödemelerin gönderilme zamanına gelmiş hocam

---------- Spam Engelliyici 13:38 ---------- Önceki Mesaj 13:36 ----------

Merhaba adsense baglı kanal adsense kapandıgında para kazanmada kapanır gmaile adsense kapatıldıgına dair mail gelir ve adsense giriş yaptıgınızda kapandıgını dair uyarı olur
İnşallah dediginiz gibi olur dediginiz gibi olursa yazarım buraya burdan başkalarınada faydalı olmuş olur

inşallah hocam.. herkes hayırlısıyla kazancını alsın bir an önce. Teşekkür ederim bilgilendirme için, öğrenmiş oldum.

Hocam adsense hesabınız spama düşerse kanallarınız kapanır.. Eğer adsense hesabınız kapatılır ise kanallar kapanmaz fakat para kazanmaları gider kanalların..

Hocam adsense hesabınız spama düşerse kanallarınız kapanır.. Eğer adsense hesabınız kapatılır ise kanallar kapanmaz fakat para kazanmaları gider kanalların..

- Multi adsense tespitinde adsense spama mı düşer yoksa kapatılır mı?
- Adsense kapatılırsa,Para kazanması gidip kazancı kesinleşen kanalın ödemesi yatar mı?

- Multi adsense tespitinde adsense spama mı düşer yoksa kapatılır mı?
- Adsense kapatılırsa,Para kazanması gidip kazancı kesinleşen kanalın ödemesi yatar mı?

İlk sorunuza cevabım adsense kapanır
Adsense kapandıgında kesinleşmiş olsada ödenmez sadece ayın 21 i ödeme otomatik ödeme işlemi aşamasında kapansa ödemeniz gelir haricinde gelmez

Çok şükür dün adsense kazanç kesinleşmesi sonrası akşam işleme girdi bu sabah hesabıma yattı inşallah 22 si sabahıda mayıs kazancını sorunsuz alabiliriz:)

Caner hocam skype adresiniz varmı size youtube hakkında danışmak istiyorum yardımcı olurmusunuz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri