adsense ödeme yapmıs ama

• Kullanıcı rustler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

rustler

Yasaklanmış
17.Oca.2014 tarihinde Google AdSense kazançlarınız için size bir ödeme yapmış olduğumuzu bilginize sunarız. Ödemeniz gönderilmiştir ve kısa süre içinde tarafınıza ulaşacaktır. Daha fazla bilgi edinmek için lütfen hesabınıza giriş yapın ve Ödeme özeti sayfanızı ziyaret edin. Bu sayfada ayrıca, ödemenizi izlemek veya almak için kullanacağınız bir referans numarası da bulabilirsiniz.

mail e girip baktım simdi bu mesajı gördüm.ama adsense e girip bakınca sadece kasım ayınınkini ödemişler.Geçerli bakiye olarak aralık ayı adsense de duruyor.aralık ayını neden ödememişler acaba.

pininizi ne zaman girdiniz.

erken değil mi ödemeler için 24 ünde falan yapılıyordu

aralık ayı 200 tl eşiğini geçtiyse 22 sinde öderler büyük ihtimal.

aralık ayı 200 tl eşiğini geçtiyse 22 sinde öderler büyük ihtimal.

evet aralık ayı 200 tl yi geçti .galiba önce kasım ayını yollamışlar sonra aralık.insallah bi problem olmaz aralıgıda yollarlar

ödemeyi yapmıslar ama bankaya yansımadı henüz.kesin bi cevap verecek daha önce bu tip birseyle karsılasan arkadasımız varmıdır

ödemeyi yapmıslar ama bankaya yansımadı henüz.kesin bi cevap verecek daha önce bu tip birseyle karsılasan arkadasımız varmıdır

Hocam ödemey cuma gunu ögleden sonra yaptıkları için yansıması pazartesi aksam yada salı sabah olur diye bilgi verdi banka aradım konustum bugun aynı sorun bendede var salı gununu beklicez

17.Oca.2014 tarihinde Google AdSense kazançlarınız için size bir ödeme yapmış olduğumuzu bilginize sunarız. Ödemeniz gönderilmiştir ve kısa süre içinde tarafınıza ulaşacaktır. Daha fazla bilgi edinmek için lütfen hesabınıza giriş yapın ve Ödeme özeti sayfanızı ziyaret edin. Bu sayfada ayrıca, ödemenizi izlemek veya almak için kullanacağınız bir referans numarası da bulabilirsiniz.

mail e girip baktım simdi bu mesajı gördüm.ama adsense e girip bakınca sadece kasım ayınınkini ödemişler.Geçerli bakiye olarak aralık ayı adsense de duruyor.aralık ayını neden ödememişler acaba.

aralık ayı ocak 22 de verilir

Benimde bir adsensede 350 lira var bu ayın 22 sinde mi ne gelicek diye biliyorum aralık ödemeleri hakkında bir konuda yazılmıştı hatta ögleden sonra 2 gibi gönderilir demişlerdi

benımde kasım ayı kazancım var 1 30 kasım arası 511 dolar var ödeme yapmadılar hala ya :S

Edit:
22sinde aralık yatacakmış kasımı pini girdikten sonra gönderiyorlar tabi cuma akşam yatırılınca yansımıyor banka hesabına pazartesiyi beklicez.

2014 ugursuz geldi resmen ne ne para aldık nede başka bişi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri