Adsense Ödemeleri Hakkında

güzel fikir arkadaşlar.
en azından denemek lazım. boş boş kurbanlık gibi beklemektense elimizden gelebilecekleri yapalım..

forumda ingilizce çeviri konusunda ingilizcesi iyi olan bildiğiniz arkadaşları lütfen konuya etiketleyin...

mesajlarından gördüğüm kadarıyla: [MENTION=13424]hasanefe[/MENTION] [MENTION=28460]mosyo[/MENTION] (arkadaşının akıcı bir dili olduğunu söylemiş)

bu arada yazılacak olan metin için önerisi olan var mı ?

ama önce maili hangi adrese atacağız onu biri söylesin. bazılarında direk oto mesaj geliyo "buraya atılan mailler dikkate alınmayacaktır" diye. nereye mail atacaksak söyleyin ben yavaştan başlıyayım :D

bir diğer sorunda bizden adsense hesabı istendiğinde özgün bir hesap vermemiz gerekir. bunuda önce bulalım ona göre hareket edelim.

Çok sağlam düzgün bir metin lazım abiler etkili ve sesimizi duyuracak bir metin

---------- Spam Engelliyici 15:27 ---------- Önceki Mesaj 15:26 ----------

abi sen döktürsene bişiler :(

ben hazılrayım 10 dk ya yazarım biri ing çevirisn ok

+353 (1) 436 1001
Bu İrlanda'daki ofisin fax numarası.fax yağmuruna tutarsak daha etkili olur.maile pek dönüş yapmıyorlar.

Ses çıkarmazsak paraları ödemezler . Ödeme yapsalardı şimdiye çoktan yapmıştılar . Ama dediğiniz gibi herkes bir mesaj hatta 2 mesaj gönderse mutlaka dönüş yaparlar

ben hazılrayım 10 dk ya yazarım biri ing çevirisn ok

canını yerim abi adamsınn

---------- Spam Engelliyici 15:31 ---------- Önceki Mesaj 15:31 ----------

+353 (1) 436 1001
Bu İrlanda'daki ofisin fax numarası.fax yağmuruna tutarsak daha etkili olur.maile pek dönüş yapmıyorlar.

bu daha etkili olur ofisinde iş yerinde fax olanlar ulaşırsa süper olur

canını yerim abi adamsınn

---------- Spam Engelliyici 15:31 ---------- Önceki Mesaj 15:31 ----------

bu daha etkili olur ofisinde iş yerinde fax olanlar ulaşırsa süper olur

internet üzerinden de fax atılıyor diye biliyorum.şuan yeni uyandım pek toplayamadım kendimi ama atılıyor diye biliyorum.

Merhabalar :

Haziran ayı kazançları işleme girdi ve bir çok kişi ödemelerini alırken benim adsense hesabım halen işleme girmedi.Mayıs ayı kazancımda işleme girmemişti ve şuan adsensemde mayıs + haziran ayı kazancım birleşmiş vede kesinleşmiş şekilde beklemektedir.Ödemem ne zaman yapılacak ?

Bu konuda acilen cevap bekliyorum.

Adsense Yayıncı Kimliğim : pub-179979xxxxxxxxxxxxxxxx

Bwytullah VAPUR ( Adsense adınız )

Online fax çekme servisleri vardı önceden hala aktif olanlar varmıdır acaba?Fax etkili olabilir.

Emin olun forumun %70 i bu kastettiğiniz maili gönderirse buna sessiz kalamazlar.Bu ay olmasa da gelecek aylarda ödemelere daha bi dikkat ederler.Biz sesimizi çıkarmadıkça eliniz mahkum ben patronum ayağına yatıyor Google.Ödemelerin kesinleşmesi demek geçersiz tık, geçersiz trafikten arındırılmış kazançlar demek.ee ödeme kesinleştiyse daha ne diye bekletiyosun o zaman.Artık sessiz kalmamız gerek forum olarak.Buraya yazarsak ya kendi kendimize teselli veririz ya da birbirimizi yeriz.Kısaca kendimiz çalıp kendimiz oynamış oluruz.Hadi forum olarak hazır olduğumuzu bu topicte gösterelim.Hazırlanacak maili istisnasız herkes göndersin.

hocam geçen ayda demiştim.
bir arkadaş basit bir slayt hazırlayabilirse.
herkes 1- 2 mail feda ederek her kanala en az 10 video kopya ile (301 ciler gibi )
güncel film dizi vs kapak fotoğrafıyla yayınlayalım.
twitterda rt vs yapan arkadaşlar vardı. bir #scamadsense gibi üstlere taşıyabiliriz.

hocam geçen ayda demiştim.
bir arkadaş basit bir slayt hazırlayabilirse.
herkes 1- 2 mail feda ederek her kanala en az 10 video kopya ile (301 ciler gibi )
güncel film dizi vs kapak fotoğrafıyla yayınlayalım.
twitterda rt vs yapan arkadaşlar vardı. bir #scamadsense gibi üstlere taşıyabiliriz.

hocam bu sorun daha büyük sorunlara yol açar şöyle diyim. atıyorum haber yapılması Google Yayıncıların Hakkını yiyor v.s diye

aile içi bi problemi yetkililer dışında çözmek gibi olur bu yani 3.bi akraba v.s dahada kavganın büyümesine yol açar misal. yani biz twitter tt ya da haberlerde bu işi yayarsak beklediğimizden daha zararlı cıkarız bunu Youtube ve Google yetkilileri bir şekilde erişerek çözmemiz gerekmektedir. Ha en son çare öyle şeyler yapılabilir.

güzel fikir arkadaşlar.
en azından denemek lazım. boş boş kurbanlık gibi beklemektense elimizden gelebilecekleri yapalım..

forumda ingilizce çeviri konusunda ingilizcesi iyi olan bildiğiniz arkadaşları lütfen konuya etiketleyin...

mesajlarından gördüğüm kadarıyla: [MENTION=13424]hasanefe[/MENTION] [MENTION=28460]mosyo[/MENTION] (arkadaşının akıcı bir dili olduğunu söylemiş)

bu arada yazılacak olan metin için önerisi olan var mı ?

yazılabilicek metini bana gönderirseniz yardımcı olurum her türlü, konuyu takip edemeyebilirim, elimden geldiginde takipteyim ama, olduda göremez isem detayları mesaj yoluyla ulaşırsanız çok makbule geçer

Merhabalar :

Haziran ayı kazançları işleme girdi ve bir çok kişi ödemelerini alırken benim adsense hesabım halen işleme girmedi.Mayıs ayı kazancımda işleme girmemişti ve şuan adsensemde mayıs + haziran ayı kazancım birleşmiş vede kesinleşmiş şekilde beklemektedir.Ödemem ne zaman yapılacak ?

Bu konuda acilen cevap bekliyorum.

Adsense Yayıncı Kimliğim : pub-179979xxxxxxxxxxxxxxxx

Bwytullah VAPUR ( Adsense adınız )

Şu metni birisi çevirsin de gönderelim arkadaşlar.

Ücretsiz fax gönderebileceğimiz online servis
https://www.hellofax.com

Mail adresinizle üyelik oluşturun.
Mail girişi ve mail aktivasyonunuzu yapın
Giriş yaptıkktan sonra, send a fax diyerek faxsınızı gönderin
(5 fax a kadar ücretsiz okumuştum)
Tekrar tekrar üyeliklerle daha fazla fax gönderebiliriz sanırım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri