Adsense onay taktıgı çok ucuz

C
  • Kullanıcı CixCod
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - E-Ticaret
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rica etsem satın alan arkadaşlar yorumlarını yazabilirler mi? İşin parasında değilim zaman ve emek boşa gitmesin. Teşekkürler şimdiden.

Satın aldım. Site kurmaya yeni yeni başlamış hiç bilgisi olmayanlar için yani ben bu onay işine bir bakayım nasıl bir şey bir deniyeyim diyenler için tavsiye edilir. Ama bilgisi olanlar için standart temel bilgiler.

20tl onayı kaç günde alıyorsunuz ortalama?

Merhaba, onay fiyatı şuanda güncel 40 tl dır referans fiyatı olarak 20 tl ye iki kişiye onay alınacaktı. Anlaşıldı şuanda çalışıyoruz.

Kıt fiyatımız 20 tl olarak devam ediyor.

Kaç günde onay hocam onu soruyorum

Kit fena değil, uğraşıldığı taktirde onay alınabilir belki

(ben bu zamana kadar hiç onayla uğraşmadım, fazla domain onayından anlamam, hep ücretli yaptırıyorum)

Son düzenleme:
Kiti aldim ama beklentimin çok altında. %90 web ile ilgilenen kişilerin bildiği standart bilgiler, almak isteyenler fazla birşey beklemesin...

---------- Spam Engelliyici 01:15 ---------- Önceki Mesaj 01:10 ----------

Üyeliği onaylı olmayan bir dostum yorum yapmış ama onaylanmamış
Bende bu fırsatçilara adminler tarafindan uyari yapilmasini ve satın alanlarin ücretinin iade edilmesini istiyorum.Para pul meselesi değil ceza olarak ücretlerin iadesini istiyorum. Referans fiyati 20 tl yazip simdi utanmadan referans fiyati 15 tl yazmis... Yazık

---------- Spam Engelliyici 01:18 ---------- Önceki Mesaj 01:15 ----------

---------- Spam Engelliyici 01:26 ---------- Önceki Mesaj 01:18 ----------

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri