Adsense Ortaklığı

soner67

Kayıtlı Üye
Adsense hesabıma bağlı 5-6 kanalım var.Birşeyler öğrendikçe kanal açmaya devam ediyorum.Benim teklifim şöyle;

Ben adsense bağlı kanallarla ilgilenicem dolayısıyla adsense hesabındaki para artmaya devam edicek.Adsense hesabını alan kişi de her hafta sonu(veya hangi gün uygunsa) o haftaki kazancın %50'sini benim paypal hesabıma yolluycak.

DÜZENLEME:AYLIK KAZANCIN %50'Sİ BENİM DİĞER %50'Sİ HESABI ALAN KİŞİNİN OLACAKTIR.

Peki neden böyle birşey yapıyosun diyenler olursa 18 yaşında olduğumdan mütevellit banka hesabım,kredi kartım vs yok.Öğrenciyim işte 3-5$ kar elde etmek istiyorum :)

Hesaptan Görüntüler

b2dff585_l.jpeg

-----

f93a1d02_l.png

Ortaklıgı kabul etcek arkadaş , Adsense'ye baglı kanallarda yapılan işlemler adsense'yide riske sokabilir , Bunuda aklında bulundurarak ortaklıgı kabul etsin .

sen tam olarak ne anlatmaya Çalışıyon anlamamdım
Adsense hesabı olan birine kendi kanallarını mı bağlamak istiyorsun. karşılığında %50 paymı verecen biraz açıklarmısın

sen tam olarak ne anlatmaya Çalışıyon anlamamdım
Adsense hesabı olan birine kendi kanallarını mı bağlamak istiyorsun. karşılığında %50 paymı verecen biraz açıklarmısın

Yok hocam.Adsense hesabını ben vericem.Youtubedan para almak için banka hesabı falan lazım ya hani.Ben de 18 yaşında olduğum için banka hesabım yok.Hesabı alıcak olan kişi sadece haftalık kazancın %50'sini paypal hesabıma göndericek.

Adsense hesabının kullanıldığı mail ile youtube'da kanal oluşturulmamıştır.Youtube kanalları farklı bir gmail üzerinden oluşturulmuştur.Dolayısıyla kanalda yapılan bir değişiklikten adsense kesinlikle etkilenmez.

hesabın adını değiştir babanın banka hesabını bağla tüm parayı sen al ?

Şunuda eklemek istiyorum banka hesabı açtırmak için 18 yaşında olma zorunlulugu yok , İş bankası yada garanti bankasına velin ile giderek , velinin imzasıyla hesap açtırabilirsin.

Önerileriniz için teşekkürler...

Yok mu havadan para kazanmak isteyen?

[MENTION=2398]soner67[/MENTION]

Iyide adsense haftalik odeme yapmiyor ki?

вαттυѕαу;89901' Alıntı:
Şunuda eklemek istiyorum banka hesabı açtırmak için 18 yaşında olma zorunlulugu yok , İş bankası yada garanti bankasına velin ile giderek , velinin imzasıyla hesap açtırabilirsin.

Evet öğrenci hesabı açıyorlar, kendimin bizzat var, garantiye giderseniz kısa bi sürede yardımcı oluyorlar ki 10 gün 2 hafta gibi bi sürede kartı da yollamış oluyorlar.

hocam ben bu işlerden anlamam, yaşlı başlı adamım :)
ama kanalları satarsan alırım direkt biliyorsun :)

Adsense hesabındaki para artmaya devam ediyor.Havadan para kazanmak isteyenleri bekliyorum.Kanal açtım kapandı,yok spama takıldı falan gibi sorunlarınız olmuycak.Sadece hesaptaki paranın artışını izleyip %50'sini paypal hesabıma göndericeksiniz.

5931cca1_l.gif

-----

9c8e8a9c_l.png

İhtiyacınız yoksa da paraya bana katkı sağlamak için alabilirsiniz.

“Hiç ölmeyeceğini zanneden biri gibi çalış, yarın ölecek biri gibi de tedbirli ol.” (Câmiu’s-Sagîr, II/12, Hadis No:1201)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri