adsense para kazanma gitti

• Kullanıcı bkrknuk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

bkrknuk

Kayıtlı Üye
arkadaşlar 1 kanal yüzünden adsense bağlı yaklaşık 60 - 70 kanal gitti şimdi ben bu kanallarla uğraşmak istemiyorum sadece sorunlu kanalı ve adsense ana gmailimi g+ yöntemiyle kurtarsam diğer kanalları hiç ellemesem adsense eklediğim yeni kanallar bu durumdan etkilenirmi yoksa adsense ana gmaile g+ yöntemi uygulayınca diğer bütün kanallar adsenseden düşermi ,bilgisi olan arkadaşlar yardımlarını esirgemesin lütfen

Aynı ip'den 60-70 kanala girip sil hesapları. İp değiştirmeye gerek yok. Hızlı hızlı gir sil.

arkadaşlar 1 kanal yüzünden adsense bağlı yaklaşık 60 - 70 kanal gitti şimdi ben bu kanallarla uğraşmak istemiyorum sadece sorunlu kanalı ve adsense ana gmailimi g+ yöntemiyle kurtarsam diğer kanalları hiç ellemesem adsense eklediğim yeni kanallar bu durumdan etkilenirmi yoksa adsense ana gmaile g+ yöntemi uygulayınca diğer bütün kanallar adsenseden düşermi ,bilgisi olan arkadaşlar yardımlarını esirgemesin lütfen

sorunlu gmaili kurtarsan bile diğer kanalların para kazanmaları gelmez onlarada g+ yöntemiyle yeniden açman gerekir ben hepsini kurtarmıştım bu şekilde geçen sene ve o zamandan beri eklediğim hiç bir kanalda sorun çıkmadı daha

g+ yöntemi artık olmuyor diye biliyorum
darallın konusu var ordaki şey oluyor

google + ile kanalları para kazanmaya geri açma yöntemi sepep olan kanal için değil, diğer etkilenen kanallara uygulamanız gerekir, Sebep olan kanalı kökten silmeniz gerekir, bu kanal açık olursa bu adsenseye bağlayacağın tüm kanalların para kazanması kapanıcaktır
google + şuanda işe yarıyo mu bilmiyorum, işe yaramıyosa diğer kanalı para kazanmaya geri açma yöntemini deneyin ve bu yöntemdede bu üstte yazdığım kriterler gene geçerli sebep olan kanalı her halükarda gmaili ile birlikte silmek zorundasınız.

sorunlu gmaili kurtarsan bile diğer kanalların para kazanmaları gelmez onlarada g+ yöntemiyle yeniden açman gerekir ben hepsini kurtarmıştım bu şekilde geçen sene ve o zamandan beri eklediğim hiç bir kanalda sorun çıkmadı daha

hocam gelmelerini istemiyorum adsenseye yeni kanal eklediğimde o kanallara zarar vermesinler yeter

---------- Spam Engelliyici 23:01 ---------- Önceki Mesaj 22:59 ----------

google + ile kanalları para kazanmaya geri açma yöntemi sepep olan kanal için değil, diğer etkilenen kanallara uygulamanız gerekir, Sebep olan kanalı kökten silmeniz gerekir, bu kanal açık olursa bu adsenseye bağlayacağın tüm kanalların para kazanması kapanıcaktır
google + şuanda işe yarıyo mu bilmiyorum, işe yaramıyosa diğer kanalı para kazanmaya geri açma yöntemini deneyin ve bu yöntemdede bu üstte yazdığım kriterler gene geçerli sebep olan kanalı her halükarda gmaili ile birlikte silmek zorundasınız.

hocam sebep olan kanalı zaten silicem , ben diğer kanalları silmeyi düşünmüyorum yani 50 kanala tek tek gir çık 12 saat sonra tekrar gir çık yapacağıma yeni kanal açıp bağlarım temiz temiz ama işte bu kanallar yeni açıcağım kanallara etki edermi onu merak ediyorum

hocam gelmelerini istemiyorum adsenseye yeni kanal eklediğimde o kanallara zarar vermesinler yeter

hocam sebep olan kanalı zaten silicem , ben diğer kanalları silmeyi düşünmüyorum yani 50 kanala tek tek gir çık 12 saat sonra tekrar gir çık yapacağıma yeni kanal açıp bağlarım temiz temiz ama işte bu kanallar yeni açıcağım kanallara etki edermi onu merak ediyorum

yok etmez

hayır etiklemez benim 2 yılım doldu bu işte çok yaşadım bu durumu

sorunlu kanalın maili silersin,adsense kurtulur.
diğer kanallarda işlem yapmazsan sorun olmaz.6 ay sonra girip bakarsın acaba açılmış mı kendiliğinden diye :D

eyvallah sağolun arkadaşlar inşallah sorun olmaz , konu kilit

önemli bir ayrıntı var, bu para kazanması kapanan diğer kanalları da en kısa zamanda para kazanmalarını geri açtırmaya çalış açmazsan bunları da sil,
silmezsen çok fazla kesinti olur

Şöyle bir sorun olabilir. Şimdi sorunlu kanalı siliyorsunuz ama hala 60 kanal var. Bu kanallar para kazandırmıyor diye içiniz rahat olabilir ama telif ve topluluk gelirse diğer kanallara bulaşma riski doğar. Yanılıyor olabilirim ama bu ihtimal muhtemelen mevcuttur. O açıdan arkadaşların bir kısmının dediği gibi tam kafa rahatlığı için hepsini silebilirsin. Ya da telefon ekleyip kurtarmaya çalısırsınız size kalmış.

evet, daha doğrusu benim en son 8 9 ay önce kanallarımın para kazanması kapanmıştı, ozaman ben kanalları direk silmiştim bende yüzde 25 kesinti oldu
kanalları silmeyen bikaç arkadaşta yüzde 80 85 kesinti olmuştu
tabi şuanda sendede olurmu bilmiyorum aradan 9 10 ay geçmiş
ben olsam eşeğimi sağlam kazığa bağlarım

daralll hocamın konusu yardımı ile dün ve bugün olmak üzere 2günde 6kanalı sorunsuz kurtardım.

videoların yaklaşık %5'i (belki daha azı) ünleme düştü.. şansıma o videolarda pek hiti yoktu (bir tanesi hariç, o da nazar boncuğu olsun)

bu konuyu dikkatlice uygulamanı tavsiye ederim.
ama 60-70 kanal baya çok, pratik şekilde yapmak için ayrıca destek alabilirsin ya da güveneceğin birileri var ise ortaklaşa yapabilirsiniz kurtarma işini..

ben biraz ayrıntıya kaçtığım için yaklaşık 2günümü tamamen bu işe harcadım ve tecrübe oldu...

yeri gelmişken, öncelikle [MENTION=12033]daralll[/MENTION] hocama ve şu iki günde özelden sorularıma cevap veren arkadaşlara teşekkürler :)

Son düzenleme:
dostum adsenseye okadar kanal eklemekle kendı ayagına sıkmıssın

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri