Adsense para kazanmaları duzelen varmı?

adsenselere baglı kanalların para kazanması duzeldimi?

• Evet düzeldi

Oy: 15 16,0%
  • Hayır hala para kazanma gidiyor

Oy: 79 84,0%

• Kullanılan toplam oy
    94

ripdimebag

Kayıtlı Üye
arkadaslar bagladıgınız kanalların para kazanması duzelen varmı?

bırkac gun once forumda adsenseler duzeldı dıye konu vardı,son durum nedır acaba sizde,saygılarımla?

ANKETİ KULLANIRSANIZ SEVİNİRİM

buarada anket sonuclarına göre hala para kazanmalar gelmemiş,tarihlerle alakalı bır durum olabılır

Son düzenleme:
2 adsense kontrol ettim aynı hala

2 adsense kontrol ettim aynı hala

para kazanma geri gelmedimi veya tekrar sıfırdan deneseydın dostum,ben deneme amaclı bır kanal baglıcam bırazdan

---------- Spam Engelliyici 19:39 ---------- Önceki Mesaj 19:35 ----------

buarada bazı arkadasların duzelmıs tarıhlerle alakalı bır durum galıba

Düzelmedi. Yeni adsense açtım. Umarım bir aksilik çıkmaz yenisinde.

[MENTION=21836]hadewicjh[/MENTION] , [MENTION=15178]Khan[/MENTION] adsense açılış tarihi ve günlük bağladınız kanal sayısını yaza bilirmisiniz lütfen ?

denemedim ama sanırım düzelmedi 2 adsense çöp oldu
düzeldi diyenler olursa baglayacagım

şimdi para kazanması kapanmıs kanalıma gırdım gecen ay gıden hala para kazanması kapalı .

[MENTION=21836]hadewicjh[/MENTION] , [MENTION=15178]Khan[/MENTION] adsense açılış tarihi ve günlük bağladınız kanal sayısını yaza bilirmisiniz lütfen ?

Adsense açılış tarihi 1 seneden fazla oldu. Düzenli Kanal Bağlama olayı yapmadım. Genel de 2-3 günde "1" kanal yüklüyordum. Bazen haftada 1 defa oluyordu. Adsense bağlı genel de 15-20 arası kanal oluyordu. Son zamanlarda 20-25 arasıydı. Yeni kanallar yüklediğim zaman da zaten bağlı olan kanallardan 2-3 tanesi kapanıyordu. Böyle bir kısır döngü vardı. Sonra işte herkese olduğu gibi benim adsense de gümledi.

para kazanmadan ziyade adsense hesapları spama düşmeye başladı yani adsense hesabı açık fakat bir kanal bağlandığı zaman bu söyliyeceğim gerçek 19:32 de bağladım 19:54 de bağladığım kanal spamdan kapandı ve bu açtığım artık 6.adsense 4 tane kanal kapandımı adsense spama düşüyor

Yeni adsense açıpta, bağladığı 4 kanalı kapandıktan sonra adsensesi spama düşen başkası var mı?

Yeni adsense açıpta, bağladığı 4 kanalı kapandıktan sonra adsensesi spama düşen başkası var mı?

Aynı şekil hocam 4 kanal birden kapandı yeni adsensede fakat şuan yeni kanal bağlamaya çalıştığımda erişilemedi gibisinden şeyler diyor fakat adsenseye giriş yapabiliyorum 2 gün önce pin istediğim adsense.

Adsenseye bağlanan kanallar spamdan kapanmasa birşey diyebilirim belkide.
Bağlanınca kanal spamdan uçuyor.
:D

Aynı şekil hocam 4 kanal birden kapandı yeni adsensede fakat şuan yeni kanal bağlamaya çalıştığımda erişilemedi gibisinden şeyler diyor fakat adsenseye giriş yapabiliyorum 2 gün önce pin istediğim adsense.

4 kanal telifdenmi kapandi yoksa spamdanmi ?

1 telifli kanalı sildim 1 kanal flagtan uçtu geriye kalan 12 kanalı spamdan uçurdu google, adsense spam'da şu an.

Benim de tüm kanallar kapandıktan sonra adsense spama düştü de ilginç olan aynı anda hepsinin birden kapanması yt bilerek yapıyor sağlam temizlik yaptılar anladık da yeter artık bi huzur verin.

beyler bende kanal kapanması yok ama para kazanmalar gidiyor sadece bağlanan kanalların. bu durumu yaşayan var mı?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri