Adsense pin bekleme derdi bitebilir.

• Kullanıcı Ebat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ebat

Yasaklanmış
edit.. konu kilitlenebilir.

"kendisinin google da calistigini belirten biri " şu ibare herşeyi açıklıyor

google bu işleri çalışanların insiyatifine brakmaz ama umut dünyası yinede:D ihtimal yüzde 1

o kişinin "google.com.tr" uzantılı e-posta adresinden sizin gmail adresinize bir e-posta göndermesini isteyin.

eğer yollayamazsa para falan vermeyin dolandırıcıya :D

o kişinin "google.com.tr" uzantılı e-posta adresinden sizin gmail adresinize bir e-posta göndermesini isteyin.

eğer yollayamazsa para falan vermeyin dolandırıcıya :D

Yarin belli olur buyuk ihtimal ne oldugu , dolandirici mi yoksa parasiz google calisani mi :) (pek ihtimal vermiyorum gerci google da calisanin paraya ihtiyaci olacagina.)

Turk degil arkadas yabanci , bende yurtdisinda yasiyorum zaten.

Banada çok saçma geldi konuyu takibe alalım bakalım neler çıkacak altından :)

Arkadaşlar google kurallara çok önem veren bir şirkettir, böyle birşeyin değil yapılması söz konusu olması bile imkansızdır.

Herkes imkansız demiş ama sonuçta panel çalısanların önünde onay yetkisi olan bir kişi bunu rahatça yapabilir. Ha şuda bir gerçek googleda çalısan kimse böyle ucuz şeylere bulaşıp bazı şeyleri riske atmaz google gibi bir şirkette çalışmanın verdiği vasıf yeter onu tehlikeye atmaz. Ancak böyle bir durum olursada ilk müsterilerinden biriside ben olurum. 3 ay olayı insanı bunaltıyor

helede belli bir ucret karsiliginda yapacak bu işi :) hiç güleceğim yoktu.

sene oldu 2014, hala böyle şeylere inananlar var :))

Evet kendisinin google da calistigini belirten biri , arkadasima ulasmis ve belli bir ucret karsiliginda , ilk pini yola cikan hesaplari , kimlik fotokopisini ona ilettikten sonra , hemen onaylayacagini soyledi .

Deneme amacli bir hesap ileticez kendisine yarin , gelismeleri burdan yazmaya devam edicem.

Kaynak verirseniz bağırmak zorunda kalmayız ?

google da çalışma olayı banada pek mantıklı gelmesede,onaylatma işlemini hızlandıracak bi yöntem bulmuş olabilir birileri.geçen yıl web sitem için adsense e başvurdugumda bi türlü onaylatamamıştım sonra yabancı bi forumda hesap satan birisine denk geldim ve 20$ civarında bi ücret karşılıgında siteme adsense almıştı.nasıl onaylattı bilmiyorum ama önce ben başvurdum,reddedildi diye mail geldi bana.adam bilgileri ver onaylatırım ben dedi,verdim ve gerçekten aynı mail adresine kısa sürede onay mesajı geldi.dalga geçtim google çalışanımısın diye,hızlı onaylatmak için yöntem buldum.google da çalışsam senin 20$ına ihtiyacım mı olur demişti :)

en son bu bahsettigin adam gıbı bırı 500 tl ıphone 5 almsıtı ıcınden salatalık cıkmıstı

google da çalışma olayı banada pek mantıklı gelmesede,onaylatma işlemini hızlandıracak bi yöntem bulmuş olabilir birileri.geçen yıl web sitem için adsense e başvurdugumda bi türlü onaylatamamıştım sonra yabancı bi forumda hesap satan birisine denk geldim ve 20$ civarında bi ücret karşılıgında siteme adsense almıştı.nasıl onaylattı bilmiyorum ama önce ben başvurdum,reddedildi diye mail geldi bana.adam bilgileri ver onaylatırım ben dedi,verdim ve gerçekten aynı mail adresine kısa sürede onay mesajı geldi.dalga geçtim google çalışanımısın diye,hızlı onaylatmak için yöntem buldum.google da çalışsam senin 20$ına ihtiyacım mı olur demişti :)

O iş kolay :D Gerçekten yani belki farklı bir yolunu bulmuş olabilirler ama google'da çalışan adamın onun bunun 20$ ına ihtiyacının olacağını düşünmüyorum. Ortalama maaşlar 10bin $ civarı zaten 20$ ı napsın adam :D

20 Doları napıcak adam google da çalışıyorsa diyosunuzda, 100 kişiden 20 $ alsa 2 bin dolar yapıyor ki dünya üzerinde binlerce kişinin adsense hesabı açtığını düşünürsek çok iyi para kazanabilirler.Ancak yinede şahsi fikrim; Bir dolandırıcılık durumu olduğudur.Aranızda geçen diologları biraz daha detaylı anlatırsan belki daha net bir fikir sahibi olabiliriz.

Ha googlede çalışıp çaışmaması olayına ben bir şey diyemem işimizi halledicekse nerde çalışıyor önemli değil ama beyler dikkat kimlik fotokopisi deyip geçmeyin bir fotokopi ile bile neler yaparlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri