Adsense pin bekleme derdi bitebilir.

• Kullanıcı Ebat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
olma ihtimali var biz geçen sene adwords hesaplarını onaylatiyorduk

tetris cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

bende çok meraklı bir şekilde bekliyorum, genelde kendisinin şu şirkette çalıştığını söyleyen gibi tabirler hem fos çıkıyor

sonra toplu adsense banı yedik diye gelmiyelim :) olmadı onayla kapa onayla kapa falan yapar düzeltiriz hesapları g+ da işe yaramaz :D

o kişinin "google.com.tr" uzantılı e-posta adresinden sizin gmail adresinize bir e-posta göndermesini isteyin.

eğer yollayamazsa para falan vermeyin dolandırıcıya :D

Para falan istiyorsa ilk başta istenmesi gerekiyor bunun.

adsense adına bir haber yayımlamadıkları sürece böyle iddialar geçersiz sayılır (Bence)..

Evet deneme icin bir adsense hesabi lazim arkadaslar , dun bir rus arkadasi bulmustuk , onun hesabindan yapacaktik , adam bugun ortada yok , ilk pini yola cikmis olan bi hesap olmasi lazim , gerekli olan kimlik fotokopisi , deneme amacli yapicaz , bu adam dolandirici mi yoksa gercekten yapabiliyor mu diye , ilk onaylamayi ucretsiz yapicak.

Evet deneme icin bir adsense hesabi lazim arkadaslar , dun bir rus arkadasi bulmustuk , onun hesabindan yapacaktik , adam bugun ortada yok , ilk pini yola cikmis olan bi hesap olmasi lazim , gerekli olan kimlik fotokopisi , deneme amacli yapicaz , bu adam dolandirici mi yoksa gercekten yapabiliyor mu diye , ilk onaylamayi ucretsiz yapicak.

deneme dahi olsa hangi enayi kimlik fotokopisini size verir acaba bilemiyorum

e-devlete girip gerekli duzenlemeyi yapan bi ton insan var burda.

ee o zaman niye kimlik fotokopisi diyorsunuz? yok arkadaşınıza biri ulaşmışda google da calısıomusta bu ayakları belkide siz yapıyorsunuz 3. pini isteyince zaten google a kimliği veya baska bişeyi atınca adsense onaylanıyor yani böyle boş şeylerle niye uğraşılır hiç bilmiyorum

3. pine kadar beklemek istemeyen bi ton insan var , sana gore bos , bana gore bos is degil.

Tamam o zaman madem kimsenin ilgisini cekmiyor , konu kitlenebilir.

Yanlış anlaşılmasın. Arkadaşımın taksitle alacağı koltuk takımı için kefil istemişler. O da benden müsade alarak kimlik fotokopimi verdi firmaya. Atmadığım imza bir yana beni dahi görmedikleri halde düzenli olarak her ay "SGK Krediver" (Societe Generale Krediver) kredi taksidinizin son ödeme günü bilmem nedir gibi sms ler alıyorum. Anlatmaya çalıştığım sadece kimlik fotokopisi ile bile adınıza kredi çekebiliyorlar. Tanımadığınız insanlara kimlik fotokopisi yolllamamanızı öneririm.

Google de çalışan biri bu işten gelecek paraya tenezzül mü edecek yani :D Çalışanlar inanılmaz paralar alıyorlar. Var bir dümen. Ya paşa paşa beklerim pinimi. Geliyor eninde sonunda. Yeterki para kazanmaya birşey olmasın paranın üstüne yatan yok nede olsa ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri