Adsense - Pin`e kısa yoldan ulaşma ( avrupada tanıdıkları olanlar için )

• Kullanıcı 0zkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

0zkan

Platin Üye
Arkadaşlar olay şu

Ben Kocaelide oturuyorum 12 temmuzda pinim yola çıktı ve tam tamına 45 gün sonra elime ulaştı . ben bu günler içerisinde yurt dışındaki ablam içinde adsense başvurusu falan yaptım kanal bagladım 10 dolar kazandım kenara bıraktım . ablam dün whatsaaptan bana pin postasının resmini yolladı bu ne diye :D hesabına bi girdim 12 eylülde oluşturulan pin 28 eylülde ablamın elinde.

Bende diyorumki madem öyle adsense başvuru yaparken kendi adımızı girelim avrupadaki tanıdıklarımızın adreslerini girelim ödeme almadan öncede alacaklı adı adres bilgilerini vs değiştiririz bildiğim kadarıyla adsensede önemli olan Alacaklı adı ve Hesap kartı üzerinde yazan ad aynı olması yanlışım varsa düzeltin

yurt dışında arkadaşı olanlarda yararlanabilir bence ben sırf 45 gün bekleyeceğim diye 2. bi hesabı açıp yönetmiyorum

Arkadaşlar olay şu

Ben Kocaelide oturuyorum 12 temmuzda pinim yola çıktı ve tam tamına 45 gün sonra elime ulaştı . ben bu günler içerisinde yurt dışındaki ablam içinde adsense başvurusu falan yaptım kanal bagladım 10 dolar kazandım kenara bıraktım . ablam dün whatsaaptan bana pin postasının resmini yolladı bu ne diye :D hesabına bi girdim 12 eylülde oluşturulan pin 28 eylülde ablamın elinde.

Bende diyorumki madem öyle adsense başvuru yaparken kendi adımızı girelim avrupadaki tanıdıklarımızın adreslerini girelim ödeme almadan öncede alacaklı adı adres bilgilerini vs değiştiririz bildiğim kadarıyla adsensede önemli olan Alacaklı adı ve Hesap kartı üzerinde yazan ad aynı olması yanlışım varsa düzeltin

yurt dışında arkadaşı olanlarda yararlanabilir bence ben sırf 45 gün bekleyeceğim diye 2. bi hesabı açıp yönetmiyorum

Güzel yöntem denenebilir teşekkürler :)

Eskiden İrlanda'dan geliyordu şimdi Jamaika. Site için kullananlara sanırım İrlanda'dan geliyor. Ben de bunu fark ettim. YouTube için kullananlara ise Jamaika.

İrlanda'dan geldiği zaman; max 3. hafta sürüyor. Hatta postaneye gidince 10 günde alabilirsiniz. Jamaika olunca 5 haftayı geçiyor.

Arkadaşlar olay şu

Yurt disi adres gosterdiginizde Tr'deki banka bilgilerinizi giremezsiniz. Benim hesabim hollanda'da acildi ve girdigim IBAN sayisi ile Tr deki iban sayilari tutmuyor. Hollanda iban NL ile basliyor Turkiye TR ile . Hollanda iban uzunlugu 18 rakam iken Turkiye'de iban uzunlugu 26 haneli.

Bu sebeple kisisel bilgileri degistirseniz bile banka hesap bilgilerinizi sadece kayit yapilan ulke icindeki bir baska banka ibani ile degistirebilirsiniz.

Yurt disi adres gosterdiginizde Tr'deki banka bilgilerinizi giremezsiniz. Benim hesabim hollanda'da acildi ve girdigim IBAN sayisi ile Tr deki iban sayilari tutmuyor. Hollanda iban NL ile basliyor Turkiye TR ile . Hollanda iban uzunlugu 18 rakam iken Turkiye'de iban uzunlugu 26 haneli.

Bu sebeple kisisel bilgileri degistirseniz bile banka hesap bilgilerinizi sadece kayit yapilan ulke icindeki bir baska banka ibani ile degistirebilirsiniz.

Aynen bende kurumsal olarak actigim adsenseye kurumsal hesabimi girdim, dusunmeden davrandim tabi sonra bireyseldekini TR ye baglamak istedim IBAN hatasi verdi... ulke degisiyormu bilmiyorum hata verince oyle kaldi simdi bireyselde kurumsal da tek bankaya bagli suana kadar bir durum cikmadi :)

Aynen bende kurumsal olarak actigim adsenseye kurumsal hesabimi girdim, dusunmeden davrandim tabi sonra bireyseldekini TR ye baglamak istedim IBAN hatasi verdi... ulke degisiyormu bilmiyorum hata verince oyle kaldi simdi bireyselde kurumsal da tek bankaya bagli suana kadar bir durum cikmadi :)

€ bolgesinde bulunan bir baska ulkenin girilerek hesabin ulkesinin ve banka hesap no larinin degistigini okudum ve duydum. Ihtiyacim olmadigi icin boyle birseyi denemedim .

Ornek olarak ; Soz konusu adsense hesabinin bakiyesi $ ve hesabi actiktan sonra makul bir sebep olan ev tasinmasi , is tasinmasi sebebiyle € veya bir baska para birimi kullanilan ulkelerdeki ikametler de dahil hesabi kapatip tekrar bulundugu bolge sartlari ile hesap acilmasini soyluyor adsense yetkilileri.

€ bolgesinde bulunan bir baska ulkenin girilerek hesabin ulkesinin ve banka hesap no larinin degistigini okudum ve duydum. Ihtiyacim olmadigi icin boyle birseyi denemedim .

Ornek olarak ; Soz konusu adsense hesabinin bakiyesi $ ve hesabi actiktan sonra makul bir sebep olan ev tasinmasi , is tasinmasi sebebiyle € veya bir baska para birimi kullanilan ulkelerdeki ikametler de dahil hesabi kapatip tekrar bulundugu bolge sartlari ile hesap acilmasini soyluyor adsense yetkilileri.

suan para birimi ile bir sorun yok zaten, gecmisten hatirlarsin panafilmlerden dolayi ben adsenseyi Hollanday ageldigimde canlandirdim onceden vardi ama kullanmiyordum banka hesabi falan eli degildi, Hollandaya yerlestigimde adsense canlandi para girmeye baslayinca banka hesabi istedi adres dogrulamasi istedi yani ilk banka dogrulamasida adres dogrulamasida Hollanda icinde gerceklesti... sonra ikinci adsensede skinti oluyor sorulari nedeniyle neye dikkat ediliyor ne degisince kabul ediliyor diye ugrasirken hic herseyi degistirmeme rahman onaylanmadi bir oncekini hep goruyordu bu kullanici adi ile bir hesabiniz var diye en son hesap durumunu degistirdim, kurumsal yaptim kabul ettiler sorun cikaracakmi diye bir kac kanal bagladim 10 gunde banka dogrulamasi ve adres dogrulamasi esigine geldi kurumsal oldugu icin o an dusuncesizlik edip kurumsal hesabi girdim ama bireyselde de kurumsal hesap bagli aslinda NL de bireysel hesabim var di ama oda ayri bir dusuncesizlik iste, sonra bireysel olan ilk TR acildigi icin TR banka hesabini giriyim dedim kabul etmedi :) ulke degistirme diye bir kismida gormedim cok fazla gerek olmadigi icinde ustunde dusmedim oylece kaldi 2 aydir skinti yok bakalim sonu ne olacak... hem kurumsal hem bireysel hesabim var adsensede her ikisininde banka bilgileri ve adres bilgileri ayni... Banka hesabini duzenle diyor ama dediginiz gibi hangi ulkede ise o ulkeye ait hesap bilgileri istiyor, sistemin kusuru ise NL hesabi yada bulundugumuz ulkeyi belli eden bir ip ucu vermemesi...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri