Herkese iyi pazarlar arkadaslar. Sizlere sunu sormak istiyorum. Ben kacıncı pini istedigimi karıstırdım, hesabımda pin bölümünün altında su alttaki yazı cıkıyor.Heralde bu yazıya göre tüm pinlerimi istemiş bulunuyorum, acaba doğru mu anladım sizlere sormak istedim??? bir de pin olayını forumda yazan ''Pini Kimlik Kullanmadan Onaylatma [RESİMLİ'' konusunda oldugu gibi mi onaylasam sıkıntı olur mu acaba yoksa garanti olsun diye kimlik foto cekip mi göndersem, malum bu aralar cok Adsense uctu. Düşüncelerinizi bekliyorum tesekkrler.
''PIN kodunuzu bu tarihten sonraki 4 hafta içinde almazsanız, lütfen bu formu doldurun ve alacaklı adınızı ve posta adresinizi hesabınızda yer aldığı şekilde içeren bir banka ekstresini, telefon faturasını veya resmi makamlar tarafından verilmiş kimlik kartının taranmış bir görüntüsünü ekleyin. Yalnızca desteklenen dillerimizden birinde basılmış bilgileri kabul ettiğimizi lütfen unutmayın.''
''PIN kodunuzu bu tarihten sonraki 4 hafta içinde almazsanız, lütfen bu formu doldurun ve alacaklı adınızı ve posta adresinizi hesabınızda yer aldığı şekilde içeren bir banka ekstresini, telefon faturasını veya resmi makamlar tarafından verilmiş kimlik kartının taranmış bir görüntüsünü ekleyin. Yalnızca desteklenen dillerimizden birinde basılmış bilgileri kabul ettiğimizi lütfen unutmayın.''