Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Budlum 10USD diyor ama yan komsum pinli adsnsesi var diyorki herkes biş ibilmıyor 200 tl olcak :S kafamı akrıştırdı
Budlum 10USD diyor ama yan komsum pinli adsnsesi var diyorki herkes biş ibilmıyor 200 tl olcak :S kafamı akrıştırdı
Asıl Senin o arkadaşın BİŞİ bilmiyor, ondan uzak dur.
![]()
o arkadaş benim onlar bişi bilmiyor diye birşeyde demedim arkadaş abartmış bende 280 usd olduğu zaman pin gönderme yeri açılmıştı 12 usd kesinleştiğinde açılmamıştıo yüzden öyle dedim şimdi bilmem
Siz o aydan önce 10 usd yi geçememişsiniz ve bidahaki ay 280 usd kazanmışsınız kesinleşincede pin yola cıkmış.Ama bu demek değilki illa 200'ü geçince pin yola cıkıyo.
hayır geçti 12 usd kesinleşmişti ama yola çıkmadı.
o arkadaş benim onlar bişi bilmiyor diye birşeyde demedim arkadaş abartmış bende 280 usd olduğu zaman pin gönderme yeri açılmıştı 12 usd kesinleştiğinde açılmamıştıo yüzden öyle dedim şimdi bilmem
Tamam.Dediğin gibi olsun.
.PIN'im ne zaman gelecek?
Hesap bakiyeniz ilk kez doğrulama eşiğine ulaştıktan birkaç gün sonra PIN'inizi basılı olarak normal postayla göndeririz. PIN'ler genellikle 2-4 hafta içinde alıcıya ulaşır, ancak bu süre bulunduğunuz yere bağlı olarak uzayabilir
Forumdaki herkes yanlış biliyor birtek sen doğru biliyorsun.
Dante yazmış sana cevabını zaten.
![]()
Forumdaki herkes yanlış biliyor birtek sen doğru biliyorsun.
Dante yazmış sana cevabını zaten.
![]()
peki şimdi belge gönderdim kesinleşmiş 20 olunca tekrar göndermeye gerek var mı?(konu sahibi kusura bakmasın buraya yazdım)
ne günlerdi beedaha pininiz gelmemiş hocam![]()
ne günlerdi bee![]()
вєякαη;1560779' Alıntı:20 TL Üzeri kesinleşti geçen ay ama halen AdSense panelinde Pinin çıktığına dair bir bir ifade yer almadı...
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.