Adsense Pin olayı kalktımı 2018

• Kullanıcı anomal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

anomal

Kayıtlı Üye
Adsense pin yakın zamanda alan oldumu 2 ay oldu pin gelir diye bekliyordum ama gelmedi ve adsense ana sayfaya tıkladıgımda pin ile ilgili hic bir bölüm gözükmüyor ödeme eşiği geçildi 2. kesinleşmede olmuş ama pin ile ilgili birşey yok yeni birşeylermi cıktı acaba pin kalktımı forumda arama yaptımda 2018 taze bilgilere ulaşamadım varsa özür diliyorum ama göremedim güncel olan bir konu

Pin kalkmadı ancak siz pin onaylatmadan banka hesabı ekleyebiliyor musunuz? Denediniz mi

Pin kalkmadı ancak siz pin onaylatmadan banka hesabı ekleyebiliyor musunuz? Denediniz mi

ilk banka onayladım ilk kesinleşmede yani geçen ayın 12 sinde ama pinle alakalı hiçbirşey yok url kısmına pin giriş adresini yazdıgımda pin sayfasına ulaşabiliyorum ama sanki kullanılmıyor pin kutucuguna tıklanmıyor gönderilen tarih felan boş herşey

kardeşim pin onayı kaldırımadı fakat baya zorlaştı sana tavsiyen tr pin onaylı adsense hesabı satın al kanalı oraya tası hıc ugrasmadan paranı cek otekı turlu baya bekleyebılırsın..saygılar

kardeşim pin onayı kaldırımadı fakat baya zorlaştı sana tavsiyen tr pin onaylı adsense hesabı satın al kanalı oraya tası hıc ugrasmadan paranı cek otekı turlu baya bekleyebılırsın..saygılar
Mrb hocam kanalı pinli adsense taşıdığımda kanalın bağlı olduğu adsensedeki para yeni bağladığım adsensemi geçiyor yoksa yanlışmı anladım sizi

Arkadaşlar sorunumu adsense destek sekmesinden dün bildirdim bugun pin kısmı gözüktü kırmızı uyarı cıktı pin olayı için sorunum çözüldü desteğe mutlaka başvuruyoruz demekki bir sıkıntımız oldugunda :)

Arkadaşlar sorunumu adsense destek sekmesinden dün bildirdim bugun pin kısmı gözüktü kırmızı uyarı cıktı pin olayı için sorunum çözüldü desteğe mutlaka başvuruyoruz demekki bir sıkıntımız oldugunda :)

Yani bizim çözebileceğimiz bir şey değildi zaten hata bu.Ancak destek çözebilirdi.

Yani bizim çözebileceğimiz bir şey değildi zaten hata bu.Ancak destek çözebilirdi.

geçen ay 30 tl kesinleşme vardı banka girdim pin çıkmamıştı dünkü kesinleşmede 15 tl civarı oldu destege bildirdim pin uyarısını bugun adsense pin uyarısı bugun cıktı tesadüf mü bilmiyorum destekle baglantısıda olmayabilir belki yeni limit mi geldi kafam karıstı sorun yasayanda olmamış

aynen pin onaylı adsense aldıgın taktırde akleyecegın kanalın parasını satın aldıgın adsenseden alabılırsın

fatura vs ile galiba pin onaylatılıyor artık
r10 da görmüştüm
200 tl istiyorlardı

3.pinden sonra kimlik görüntüsü yollayıp pinleyebiliyorsunuz adsenseyi ama 3.pin isteyişinden sonra 30 gün geçmesi lazım.

3.pinden sonra kimlik görüntüsü yollayıp pinleyebiliyorsunuz adsenseyi ama 3.pin isteyişinden sonra 30 gün geçmesi lazım.

3. pini geçen ay istedim halen gelene giden yok yarın öbürgün kimlik onaylatma olayı açılır mı acaba sanki bu olay kaldırıldı diye okumuştum nasıl yol izlicez

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri