Adsense Reklam Çıkma Hakkında Bilgi

EaglePaw

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar malum adsenseye bağladığımız kanallarda reklam çıkmıyor haliyle kazançta yok . Ben şahsen para kazanması önceden açılmış kanalları onay almadan bağlıyordum tutmaya yada tutan kanalları. Kanallara bakarken birşey dikkatimi çekti. 1 Adsenseye bağlı aynı içerikten 2 kanal vardı 1-2k izlenim alınca bağladım bildiğim içerik tutar diye aradan biraz zaman geçti baktım kanallara az önce birinde reklam çıkıyor ama diğerinde yok. Kanalların hakkında kısımlarına baktım birinde 8600 küsür izlenim var ama reklam yok çıkmıyor diğerinde 10k yı biraz geçmiş izlenim reklam çıkmaya başlamış. Sanırım mantık şu para kazanması açık kanal olunca onay almadan bağlayınca 10k yı geçene kadar reklam çıkmıyor. Bu şekilde yine farklı adsensede reklam çıkmaya başlamış :)

mesela reklam çıkmaması değil tam olarak. kazançlar çok düşük. video ortası reklamlar hala yok, veya o kutucuklu reklamlar. anca bazı videoalrın basında bi video reklam cıkıyorsa cıkıyor hepsi bu. o da para kazandırmıyor

Merhaba arkadaşlar malum adsenseye bağladığımız kanallarda reklam çıkmıyor haliyle kazançta yok . Ben şahsen para kazanması önceden açılmış kanalları onay almadan bağlıyordum tutmaya yada tutan kanalları. Kanallara bakarken birşey dikkatimi çekti. 1 Adsenseye bağlı aynı içerikten 2 kanal vardı 1-2k izlenim alınca bağladım bildiğim içerik tutar diye aradan biraz zaman geçti baktım kanallara az önce birinde reklam çıkıyor ama diğerinde yok. Kanalların hakkında kısımlarına baktım birinde 8600 küsür izlenim var ama reklam yok çıkmıyor diğerinde 10k yı biraz geçmiş izlenim reklam çıkmaya başlamış. Sanırım mantık şu para kazanması açık kanal olunca onay almadan bağlayınca 10k yı geçene kadar reklam çıkmıyor. Bu şekilde yine farklı adsensede reklam çıkmaya başlamış :)
Hocam kesin bilgi zaten bu.10 k izlenime kadar reklam çıkmaz kesinlikle.10 k altı reklam çıkmayan kanallarınızı dert etmeyin :)

mesela reklam çıkmaması değil tam olarak. kazançlar çok düşük. video ortası reklamlar hala yok, veya o kutucuklu reklamlar. anca bazı videoalrın basında bi video reklam cıkıyorsa cıkıyor hepsi bu. o da para kazandırmıyor

aynen hocam ... eski halinede gelecek gibi değil .

Banner reklam çıkmazsa eski rakamları unut şöyle örnek vereyim eskide 1k ye 10$ kazanıyorsan aynı içerik yükle reklam çıksın 5-6$ arası kazanırsın hiç yoktan iyidir

Benim eski bi kanalım vardı. Özgün videolarımı yükledim, 10 bin izlenimi sormadı direk açıktı ama şuan reklamlar gözükmüyor.İlk attığımda gözüküyordu ama şuan yok bu normal mi ?

10bin izlenimi geçmedi özgün videolarım hala.

Benim eski bi kanalım vardı. Özgün videolarımı yükledim, 10 bin izlenimi sormadı direk açıktı ama şuan reklamlar gözükmüyor.İlk attığımda gözüküyordu ama şuan yok bu normal mi ?

10bin izlenimi geçmedi özgün videolarım hala.

büyük ihtimalle doğru hocam

1gMXRj.png

2016 yılına ait adsense kanalına yükleme yaptım fakat reklam çıkmıyor.

Sonuç : eski kanalda 10k geçmeyen ve para kazanması aktif'de olsa. Reklam çıkmıyor.

Konuyu açan arkadaşa çok teşekkür ederim.

büyük ihtimalle doğru hocam

1gMXRj.png

2016 yılına ait adsense kanalına yükleme yaptım fakat reklam çıkmıyor.

Sonuç : eski kanalda 10k geçmeyen ve para kazanması aktif'de olsa. Reklam çıkmıyor.

Konuyu açan arkadaşa çok teşekkür ederim.

İyi hocam sıkıntı yok o zaman :)

Yanlışınız var. 10K yı geçmemiş eski kanalımın para kazanması açık, Dün değil evvel gün baya bir reklam kazancı geldi. Fakat 2 gündür reklam çıkmıyor.

Genel bir reklam sorunu hala devam ediyor..

Yanlışınız var. 10K yı geçmemiş eski kanalımın para kazanması açık, Dün değil evvel gün baya bir reklam kazancı geldi. Fakat 2 gündür reklam çıkmıyor.

Genel bir reklam sorunu hala devam ediyor..

Dediğin gibi normalde çıkıyor ama reklamlar geri gittiyse benim yanlış bilgi verdiğim anlamına gelmiyor :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri