tam emin degilim ama sankı adsense düzeldi gibi sizde durumlar nasıl
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
iki günlük şu izlenimden gelen para şaka gibi vallahi.![]()
Bendede o şekilde. 100k izlenime aldığım para 0,50 sterlin
sadece kendi kanalım için değil, bende şu an youtube üzerindeki hiçbir videoda banner reklam çıkmıyor. sadece arada video reklamlar çıkıyor. Herhangi bir eklenti kulanmıyorum. bazı videolarda reklam gözükenler varmış acaba bu lokal bir problem mi?
sorun global sen diyince şimdi youtube da bir kaç videoya baktım sarı çizgi normalde 10. sn de olur şuanda 2. sn ve reklam çıkmıyor. Kendi videolarımdada aynı şekilde bi kaç gün içinde düzelicektir
şu son birkaç gündür şu ana kadar aldığım en yüksek izlenmeyi alıyorum. adsense için de tam tersi. şu ana kadar aldığım en düşük adsense geliri. şansla mansla da alakalı değil arkadaş benim şöyle bir günümü özel olarak gusül abdestine ayırmam gerek anca kurtarır.
sorun birkaç güne belki düzelecek ama kaybettiklerimiz muhtemelen geri gelmeyecek.
3-5 gümmdür aynı sorun dedim adsensedemi sorun var yeni adsensedede denedim yok abicim genel sorun .... bu yt artık can çekiştiriyor resmen en sonunda dükkanı kapatıp gidecez galba ....
Hala tr adsense icin direnenlerdenim sorun cok fazla izlenip gunluk yuklu kazanmasindan dolayi kanal kapanmi... 5 gundur yeni kanallarimda reklam cikmiyo yani az cikiyor 2 aydir surekli denemeler yapiyorum bakalim cozum bulacakmiyim.... Yuklu kazaninca kapaniyor kapananda odenmiyor tr adsensede 2 ay kanal dayansa sorun ortadan kalkacak kanali ayakta tutamiyorum onun denemelerini surekli yapiyorum .....Yt to yt degil calistiginiz kategoriye ait logo veya yaziyla rander alin.. birde usa alman ingiliz ve tr adsensesi harici bi adsense acip denermisin hocam
Hala tr adsense icin direnenlerdenim sorun cok fazla izlenip gunluk yuklu kazanmasindan dolayi kanal kapanmi... 5 gundur yeni kanallarimda reklam cikmiyo yani az cikiyor 2 aydir surekli denemeler yapiyorum bakalim cozum bulacakmiyim.... Yuklu kazaninca kapaniyor kapananda odenmiyor tr adsensede 2 ay kanal dayansa sorun ortadan kalkacak kanali ayakta tutamiyorum onun denemelerini surekli yapiyorum .....
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sagol hocam su reklam sorunu düzelsin denemelere devam ....Yuklu kazanma sorunu sadece tr de degil dunya geneli olan bir olay hocam. Tr de bunun kotasi biraz daha dusuk sadece. Genel sistem su aslinda aylik toplam 200 dolari gecerse eger 1 kanal ertesi aya ruhuna fatiha anladigim kadariyla bi kisimdan sonra 1 defaya mahsus heros ekibi manuel inceliyor kanali bu olayin baska aciklamasi olamaz
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.