Adsense reklam çıkmama ve gösterim sorunu

Bendede almanya adsensede aynı şekilde 2 gündür tıklar berbat şekilde yerlerde.

telefondan baktım sarı çizgiler yok ama pcde var 17 aralık tr adsenselerinde yaşanan sorun gibi

Nedense içimde düzelmeyecek bir problemmiş gibi bir his var. Kanallarını farklı adsenseye taışıyıpta eski kazançlarına kavuşan var mı ?

Bu tip kanallarda değiştir bölümü olmayacağını söylemişlerdi hocam bi kontrol edebilirmisiniz

Var hocam ama tek adsensem olduğudan başka adsenseye bağlayamıyorum. Değiştir kısmından yeniden aynı adsenseye bağladım ama bağlama tarihi hala ilk bağladığım tarih olarak gözüküyordu.

kanal sorunlu değildir o halde hocam

Hocam kanalda bir şey yok bencede.

Bu sorun 16 mart akşam 20:00 civarı baş gösterdi, bugün 16 mart analytics raporuna baktığımda kazancın önceki günlere göre %30 azaldığını gördüm 17 mart ve 18 martta ise %90 azalma var. Analytics daha çıkmadı ama sanıyorumki oradada kazanç düşmüş olacak. Kanallarda kapanam ve telif yok. Ve bu durum herkeste olmadığında göre reklam gösterimine ilişkin bir problem yada gelecek bir güncellemenin ayak sesleri olabilir.

Genel bir problem var. Birkaç gün bakmak lazım. Ödeme öncesi adsenseler manuel inceleniyor da olabilir.

Genel bir şey gibi gelmiyor bana, bir tespit sonrası sizlere uygulanan bir yaptırım gibi.
İngiltere, TÜRKİYE, Almanya ve Bulgaristan adsense'lerimde hiç sorun yaşamadım.
Videolarımı manuel olarak tek tek yüklüyorum, videolarım yarı özgün

Genel bir şey gibi gelmiyor bana, bir tespit sonrası sizlere uygulanan bir yaptırım gibi.
İngiltere, TÜRKİYE, Almanya ve Bulgaristan adsense'lerimde hiç sorun yaşamadım.
Videolarımı manuel olarak tek tek yüklüyorum, videolarım yarı özgün

Hic yapmadigim ve asiri merak ettigim bir konu bu hocam nasil yari ozgun olunuyor. Yari ozgun oldugumuzda telif hakki icermeyen bir sistememi girmis oluyoruz

Hocam çok teorisyen biri gibi hissedebilirsiniz ama bence her videonun kimliğinin Youtube tarafından kaydedildiğini düşünüyorum. Mesela bir video Youtube'ye yüklendiğinde onun bir kimliği oluşuyor ve bundan sonraki yüklemelerde algoritma üzerinden video otomatik olarak şüpheli spam niteliği taşıyor olabilir ve belli bir miktar gelirin üzerine çıktığında takibe giriyor ve işlem yapılıyor olabilir.

Örnek : TR'de kapanan hesaplar genelde günlük 10 tl ve üzeri kazandıranlar oluyor, onun altı geliri pek kapanmıyor.

ALJXjr.png

Son 2 gün kazanç diplerde :( İnşallah düzelir

aynı içerik farklı adsenselerde farklı tıklama.biri düzgün diğeri bozuk

düşük olmasının nedeni telefonlarda sarı çizgilerin çıkmaması ve böyle olan tüm adsenselerim ban yedi geçersiz etkinlikten o kanalı ve adsenseyi bırakın bence

düşük olmasının nedeni telefonlarda sarı çizgilerin çıkmaması ve böyle olan tüm adsenselerim ban yedi geçersiz etkinlikten o kanalı ve adsenseyi bırakın bence

Alakasi yok hepsi ayri adsense kanallar hepsindedemi gecersiz etkinlik var 8 dk arayla reklamlar

Genel Bir Sorun Olduğu Aşikar. Bir Kaç Sayfa Öncesinde Web Adsenselerde Sorun Olduğunu Web Sitelerindede Reklam Çıkmadığını Belirten Bir Arkadaş Vardı.

37oJB5.png

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri