Adsense reklam çıkmama ve gösterim sorunu

Renderla botla alakası Yok genel bi sıkıntı var

Ful render alarak çalışıyorum benim kazanç da aynı şekilde düşük

düşük olmasının nedeni telefonlarda sarı çizgilerin çıkmaması ve böyle olan tüm adsenselerim ban yedi geçersiz etkinlikten o kanalı ve adsenseyi bırakın bence

aynı şekilde hocam gecersiz etkinlikden bir ay süreyle kısıtlandı adsense ve kanal durumu ne olur bilemiyorum sonradan acılırmı banlanırmı bilemiyorum artık

Geri donup bakarsaniz paylastigim linklere daha iyi anliyacaksiniz videolu reklam veren ve basi ceken firmalar reklam vermeyi durdurmus youtube

ne hikmetse sorunlu olan kanal kapandı..

Herkes ingiltere adsenseye abanınca oda TR adsenseye benzedi. Acilen başka ödeme yöntemleri bulup başka ülke adsenseleri kullanmak lazım.

Herkes ingiltere adsenseye abanınca oda TR adsenseye benzedi. Acilen başka ödeme yöntemleri bulup başka ülke adsenseleri kullanmak lazım.

bunun ülkeyle alakası yok. adsense aynı adsense. Genel bir güncelleme veya teknik arıza. İster papua yeni gine adsensesi olsun ister Abu Dabi :D farketmez.

Google biseyleri deniyo olan yayincilara oluyo. Spamlar kapandi eyvallah yari ozgun biseyler denedik Kanal tam izleniyo kazaniyo derken kapandi. Itiraz ettim actirdim indexten dustu izlenim cakildi oda yetmiyo gibi kazancta yerlere dustu izlenim 4 kat kazanc 40 kat azaldi bekliyoruz elden gelen bisey yok

bunun ülkeyle alakası yok. adsense aynı adsense. Genel bir güncelleme veya teknik arıza. İster papua yeni gine adsensesi olsun ister Abu Dabi :D farketmez.
16 Aralık 2016da TR adsenselerde reklam çıkmama sorunu başlamıştı. O zamanda güncelleme yada arıza falan var düzelir demiştik. O günden beri TR adsenseler düzelmedi. İnşaAllah bu seferki geçici bir sorundur.

16 Aralık 2016da TR adsenselerde reklam çıkmama sorunu başlamıştı. O zamanda güncelleme yada arıza falan var düzelir demiştik. O günden beri TR adsenseler düzelmedi. İnşaAllah bu seferki geçici bir sorundur.

Partnerde de bu sorun var hocam tr adsensesi ile mukayese etmek yanlis olur. Genel olarak yaptigim bi gozlem var. Ben yt to yt calisan birisi degilim genelde rander alirim mesela 1 kategoriyi ilk adsenseye yukleyip 1 hafta sonra partnere yuklerim veya tam tersini yaparim. Bu olayda soyle bi sey goxume carpti. Ilk yukleme yaptigim tum kanallarim normal 2. Yuklemelerimde sorunlar gozlemlendi .. tamami degil lakin buyuk cogunlugu boyle. Videoyap calisan arkadaslardan bu durumu yasayan kimse varmi

sorun yok bende.Merak ettiğiniz birşey varsa sorun 3 adsesne sorunsuzz

usa tertemiz ancak onunda vergi sıkıntısı var :D ingiltere ise hiç yansıtmıyor bir gündür :D sıfır adsense sıfır kanal

---------- Spam Engelliyici 19:46 ---------- Önceki Mesaj 19:41 ----------

bu arada beyler time zone kısmını new york yapın birde.

Google gene testlere başladı sanırım

Arkadaşlar bu sorunun tek bir sebebi var, o da geçen gün Havas isimli firmanın google dan reklamlarını çekmesi. Yabancı sitelerde de araştırdım biraz bu şirket her yıl google a 175m sterlin değerinde reklam veriyor bünyesinde şirketler için. 16 Mart itibari ile reklamları geri çektiklerinden bu sorun yaşanıyor şu an. Hatta dikkat ederseniz bazı içeriklerde normalken bazı içeriklerde reklam çıkmıyor. Bu da şirketin reklam verdiği içerik ve hedef kitlesi ile alakalı görünüyor.

Kendi fikrim bu.

almanya adsense si ayın 16 dan buyana izlenim var reklam var ama para 0,85 tl gibi birşey var.

O Değilde işin Enteresan Yanı Hiç Bir Mecrada Bu Sorun ile İlgili En Ufak Bir Yazı, Açıklama vs. Yok... Sanki Bu Sorunu Sadece Bizim Forum Yaşıyormuş Gibi :)

O Değilde işin Enteresan Yanı Hiç Bir Mecrada Bu Sorun ile İlgili En Ufak Bir Yazı, Açıklama vs. Yok... Sanki Bu Sorunu Sadece Bizim Forum Yaşıyormuş Gibi :)

https://productforums.google.com/forum/#!topic/adsense/rRcFjKme7P4;context-place=forum/adsense

https://productforums.google.com/forum/#!topic/adsense/BdWpx1scmAs;context-place=forum/adsense

https://productforums.google.com/forum/#!topic/adsense/SIHWIyu2rko;context-place=forum/adsense

https://productforums.google.com/forum/#!topic/adsense/LXqykLSYygI;context-place=forum/adsense

Gibi gibi birçok konu açan var hocam ama yine forumda cevaplayanlar her zaman olduğu gibi hiçbirşey yokmuş gibi davranıyor. Youtube forumuna yönlendiriyor falan.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri