Adsense reklam çıkmama ve gösterim sorunu

Bazı kanal lar listeye alınıyor sanırım ona göre reklam çıkıyor aynı katagoride iki kanal reklamlar arasında uçurum var

Kimse itiraf edemiyo. Ben edim 10 gündür ingiliz ve alman adsenseleride karalisteye soktuk, aylarca düzelmez.

şu son 6 ay ömrümden kaç yılı yedi...daha neler göreceğiz bakalım.

Sorun bendede aynı , Aralıkları açmadıgımı sanmıştım, boncuk gibi duruyor,ama bir reklam bile yok :(

dün reklam çıkmayan bazı özgün kanallarda bugün çıkmaya başlamış ama benim bazı kanallarda hala aynı

bence ing alman tarafını bırakıp usa bakmak lazım, tax sorununu fiverr de çözen kişiler var. Şu an usa her şey tıkırında.

benim kanalım özgün bende herhangi bir sıkıntı yok tr kanalım.. acaba bu durum spam kanallardamı oluyorki

şuanda düzeldi benim videolar
kontrol edin arkadaşlar.

3-4 kere sayfayı yenileyince geliyor reklamlar, iyice s... işin içine.

15 dk önce uk adsenseyi kontrol ettim, sayfa gösterimi tbm vs ne varsa hala bozuktu, dün bozuldu bugün dündende kötü, hakkımızda hayırlısı, geçicidir inşallah

sorun sadece bizde mi ben anlamadım, normalde bu konunun onlarca sayfa olması gerekiyordu herkesin işi tıkırında mı anlamadım ki benim hiçbir adsensede normal sayım yapmıyor. denemelik alman açtım onda da ilk gün iyiydi ikinci gün düştü, eğer sorun devam ederse vds parasını dahi çıkaramayan kanallar işi bıraktırcak

sorun sadece bizde mi ben anlamadım, normalde bu konunun onlarca sayfa olması gerekiyordu herkesin işi tıkırında mı anlamadım ki benim hiçbir adsensede normal sayım yapmıyor. denemelik alman açtım onda da ilk gün iyiydi ikinci gün düştü, eğer sorun devam ederse vds parasını dahi çıkaramayan kanallar işi bıraktırcak

hesap kalmadı hocam o yüzden yazamıyoruz :)

Bende de suanda ayni durum, abd ve alman adsenselere bagli kanallarda reklam cikmiyor ve adsense raporlara yansimiyor, fakat reklamlar acik, sizce bu sorun neyden kaynaklana bilir? Bakiyorum da herkesde ayni durum neredeyse

Adblock'u devre dışı bırakınca önceki zamanlardan farkı anlaşılıyor. Sarı çizgiler çok nadir çıkıyor videolarda.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri