Adsense reklam çıkmama ve gösterim sorunu

hesap kalmadı hocam o yüzden yazamıyoruz :)

ödeme günlerinde yapılan yorumlar, bu konudakinden fazla olduğu için aktif kanalı olanların büyük bir kısmının işlerinin normal olduğu sonucu çıkıyor.

sadece sorun var mı yok mu bunu söyleseler bile yeterli, genel bir problem mi var yoksa bizler seçilmişler miyiz onu görür ona göre hareket ederdik

Sıfırladık iyice,
Millet konuya yorum yapmıyor diye işler yolunda sanmayın
Demekki sadece takip ediyor herkes gelişme var mı diye

Dün tr adsense te yaşadıklarımızı şimdi yabancı adsense lerde yaşıyoruz.
Düzelecekmi o bile belli değil.

Yavaş yavaş herkes bu soruna yakalanacak :S

Hocam bu kadar takilmaniza gerek yok birkac gune normale donuyor zaten. Gecen hafta ayni sorunu yasadigim hesaplar 3 gun sonra yeniden artmaya basladi. Duzelir birkac gune.hatta aysonu kazanclarin dusmesi kismen iyi benim icin kazanclar yukseldikce kapanmalar artiyor. Belki bu sekilde kapanmadan biriken parayi aliriz icinden. Birazda iyi yonden bakmak lazim.

Hocam bu kadar takilmaniza gerek yok birkac gune normale donuyor zaten. Gecen hafta ayni sorunu yasadigim hesaplar 3 gun sonra yeniden artmaya basladi. Duzelir birkac gune.hatta aysonu kazanclarin dusmesi kismen iyi benim icin kazanclar yukseldikce kapanmalar artiyor. Belki bu sekilde kapanmadan biriken parayi aliriz icinden. Birazda iyi yonden bakmak lazim.

10-20 sterlin veren adsenseler 0,50 sterline düştü hocam 1-2 hafta oldu hala aynı

sistemmi degisti acaba partner videolarına da bakıyorum hic reklam gozukmuyor. sarı cizgiler falan

16sından beri düzelen bir sey yok hocam :D partneri de adsense i de aynı

Hit olan videolara baktığınızda reklamların kapandığını göreceksiniz. Bu tip kanallarda bazı çözüm yolları ürettim. 1. mesela bu gün 26 sı para kazanmaları kapatın. 26 sı istatistikleri güncellendiği zaman 1 gün geçsin açın (2 kanal normalleşti).2 episode full vb kelimeleri silerek 1 kanalı normalleştirdim. Bunların hiçbiri olmuyorsa komple videoları sildim yerine yenilerini bastım normale döndürdüm. Bi deneyin tecrübeleri yazarsınız. Adsense tarafında değişik bir algoritma geliştirdiler. Aynı kanalda en hit videolarda reklam çıkmazken diğer videolarda çıktığını görebilirsiniz. Şimdilik bu sistemin neden oluştuğunu bulamadım lakin yakında onuda çözerim

500 600 tık olan kanallar tüm gün 1 2 tıkta kalıyor. sorunun genel olduğu kesin. bunun bir sorun olup olmadığı ise kesin değil.

sorun sadece bizde mi ben anlamadım, normalde bu konunun onlarca sayfa olması gerekiyordu herkesin işi tıkırında mı anlamadım ki benim hiçbir adsensede normal sayım yapmıyor. denemelik alman açtım onda da ilk gün iyiydi ikinci gün düştü, eğer sorun devam ederse vds parasını dahi çıkaramayan kanallar işi bıraktırcak
Bende de ayni sorun var hem de kac gundur ama ayni seyleri buraya yazmaya gerek gormedim. Bi cozumum olsa o zaman yazarim yoksa ayni seyleri yazip kalabalik yapmaya gerek yok. Biseyler deniyoruz ama sonuc hala ayni.

Özgün kanallarda bile reklam sorunu var. Düzelecektir fakat kısa sürede düzelir inşallah. Bu yıla çok sorunla başladık bi doğrulamadık

sorunun olduğu günen beri düzelme yok aksine gittikçe kazançlar düştü ve videolarda reklamlar ve sarı çizgiler çıkmıyor .geçicidir inşallah aksi durumda kepenkleri kapatacaz

sorunun olduğu günen beri düzelme yok aksine gittikçe kazançlar düştü ve videolarda reklamlar ve sarı çizgiler çıkmıyor .geçicidir inşallah aksi durumda kepenkleri kapatacaz

sayfa kaynak kodlarına baktım şimdi aynı adsense ye bağlı reklam çıkmayan videolarda başka bir adsense kodu var reklam çıkanlarında başka. Bu durumun geçici olduğunu ben düşünmüyorum hocam. Geçici bir durum genel bir durum oldu bu güne kadar

Bu sorun ilk TR Adsenseler de gözüktü, bir şey denediler de olumlu sonuç alıp genelemi yaydılar acaba. Youtube dan çekilen Reklem Firmalarıyla da alakası olduğunu düşünmüyorum bu olay ilk 4 ay önce TR Adsenseler de gözüktü.

Şuan kanalların videolarına girip baktığımda başka adsenselerin pub-idleri var.Kanala girip baktığımda para kazanma bölümünde kendi adsense'imin pub-id'si.

Şuan kanalların videolarına girip baktığımda başka adsenselerin pub-idleri var.Kanala girip baktığımda para kazanma bölümünde kendi adsense'imin pub-id'si.

Tek adsense de değil partnerde de aynı randerla vs ile ilgisi yok aynı rander aynı içerik partnerde reklamlar kapalı adsensede açık veya tam tersi nese yakında buraları baya dolacak gibi gözüküo

sorun çok ciddi partnere bağlı kanallarım da reklamlar hiç çıkmıyor

Nasıl düzelicek bu sorun acaba bendede reklamlar gözükmüyor ve kazanç giderek düşüyor

ne izlenme, ne tık.. 48 saattir berbat ötesi. koca günü 1 tık reklamla kapatan adsensem bile var. bu adsenseye başladığım ilk günde de daha kötü.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri