Adsense reklam inceleme merkezi

jeaner

Kayıtlı Üye
Sanırim buradan yayinladigimiz reklamlari goruntuleyip engelleme yapabiliyoruz. Bunu etkinlestir dedim. Bunu etkinlestirmek Olumsuz etki yaparmi bir fikir almak istedim.

kusura bakmayın konu açamıyorun çok önemli olduğu için buraya yazıyorum bana şöyle bir mesaj geldi bun nedir dolandırıcı olduklarını düşünnüyorum :

Hello (kanal ismi ),

We received a complaint that there are many spam videos on your YouTube channel. But you don't have to worry. We'll review your channel by our YouTube team and we'll let you know by e-mail. In the meantime, we recommend you not to upload new videos. Fill in the following information and reply to this e-mail. Otherwise, if your channel is not reviewed by our YouTube team, your channel will be closed. Thank you for your patience in this process.

Channel URL :

Copyright Yes / No :

Channel E-Mail :

Channel Password

kusura bakmayın konu açamıyorun çok önemli olduğu için buraya yazıyorum bana şöyle bir mesaj geldi bun nedir dolandırıcı olduklarını düşünnüyorum :

Hello (kanal ismi ),

We received a complaint that there are many spam videos on your YouTube channel. But you don't have to worry. We'll review your channel by our YouTube team and we'll let you know by e-mail. In the meantime, we recommend you not to upload new videos. Fill in the following information and reply to this e-mail. Otherwise, if your channel is not reviewed by our YouTube team, your channel will be closed. Thank you for your patience in this process.

Channel URL :

Copyright Yes / No :

Channel E-Mail :

Channel Password

E yani, youtube snin kanalını incelemek için neden şifreni istesin ki? Aksine sen şifreni unutursan onlardan yardım istiyorsun ŞİFREMİ UNUTTUMA tıklayarak... :o

teşekkür ederim eksik olmayınız. bende ilk başta afalladım sonra mantıklı olarak düşündüm gelen mail de direk YT SUPPORT ismi ile gelince biraz tedirgin oldum. bence güzel taktik.

teşekkür ederim eksik olmayınız. bende ilk başta afalladım sonra mantıklı olarak düşündüm gelen mail de direk YT SUPPORT ismi ile gelince biraz tedirgin oldum. bence güzel taktik.

Gelen mail de [email protected] gibi bir şeydi. Taktik güzel değil bana kalırsa, ş*refsizce afedersin. Bir tür dolandırıcılık.

Sanırim buradan yayinladigimiz reklamlari goruntuleyip engelleme yapabiliyoruz. Bunu etkinlestir dedim. Bunu etkinlestirmek Olumsuz etki yaparmi bir fikir almak istedim.

artırabilir de,azaltabilir de kazancı bence.mesela güzel para getirecek bi reklamı engellersin,olumsuz etkisi olur kazançta.ama çöp reklamlar vardır,onları temizlersen daha faydalı olur.

kurcalamanızı tavsiye etmem spam zamanında 5 sene önce fln da bu konular konuşulurdu ama kimse ooo bgbg arttı süper oldu demedi, bence hiç ellemeyin

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri