Adsense reklam tbm ayarları

• Kullanıcı youktube
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

youktube

Yasaklanmış
Arkadaslar adsensede bazı reklamları engelleyip tbm yüksekleri bırakıp kazanc arttırma olayını nasıl yapıcaz bide su video reklamları engellesem tbmsi yuksek flash ve metinler kalsa nasıl olur bunları yapan yapmayı bilen var mı ?

1.adnsense'de ''reklamlara izin ver & reklamları engelle'' kısmına gelip google.com ve google.com.tr engelleyip böylelikle videolarınızın %60 bölümünde çıkan düşük tbm'li ve tıklanmayan Google reklamları yerine Yüksek TBM'li reklamların önünü açmış olursunuz..

2.truview reklamlarını kaldırırsanız ( Yani reklam öncesi video ) tbm'niz artar çünkü video içi reklamların tbm'si daha yüksektir.. lakin tık oranınız günlük abartı gelmiyorsa buna gerek yok kazancınız düşer eğer ki tam tersini yapmak istiyorum diyorsanız günlük 20 30k izlenim alırsanız video içini kaldırın derim truwiev'in tbmsini artırırsınız ve izlenim sürümünden kazanırsınız... simdilik hiçbişeye gerek yok 2 side aktif kalsın.

1.adnsense'de ''reklamlara izin ver & reklamları engelle'' kısmına gelip google.com ve google.com.tr engelleyip böylelikle videolarınızın %60 bölümünde çıkan düşük tbm'li ve tıklanmayan Google reklamları yerine Yüksek TBM'li reklamların önünü açmış olursunuz..

2.truview reklamlarını kaldırırsanız ( Yani reklam öncesi video ) tbm'niz artar çünkü video içi reklamların tbm'si daha yüksektir.. lakin tık oranınız günlük abartı gelmiyorsa buna gerek yok kazancınız düşer eğer ki tam tersini yapmak istiyorum diyorsanız günlük 20 30k izlenim alırsanız video içini kaldırın derim truwiev'in tbmsini artırırsınız ve izlenim sürümünden kazanırsınız... simdilik hiçbişeye gerek yok 2 side aktif kalsın.

hocam ben yaklaşık on gün önce google.com ve google.com.tr engellediğim halde hala google reklamı çıkıyor atladığım bir şey mi var acaba ?

hocam ben yaklaşık on gün önce google.com ve google.com.tr engellediğim halde hala google reklamı çıkıyor atladığım bir şey mi var acaba ?

bi yerde yanlışlık yapmış olabilirsin resimde gözüktüğü gibi olacak.

bi yerde yanlışlık yapmış olabilirsin resimde gözüktüğü gibi olacak.

hocam aynı resimdeki gibi yapmıştım,bu da örnek görünüm

ptg9g.png
[/url][/IMG]

hocam aynı resimdeki gibi yapmıştım,bu da örnek görünüm

ptg9g.png
[/url][/IMG]

istersen engellemeyi kaldır bi daha güncelle (tekrar engelle).. aksi halde bütün videolarının paralarını deaktif edip tekrar aktif edebilirsin tabi şu saatlerde para kazanmayla oynama sadece ilk dediğimi yap umarım düzelir.

istersen engellemeyi kaldır bi daha güncelle (tekrar engelle).. aksi halde bütün videolarının paralarını deaktif edip tekrar aktif edebilirsin tabi şu saatlerde para kazanmayla oynama sadece ilk dediğimi yap umarım düzelir.

hocam dediğinizi yaptım değişen bir şey olmadı gene google reklamları çıkıyor .
acaba bizim adsense,adword gibi google sitelerine çok kez girip çıktığımız için bize bu reklamlar görünüyor olabilir mi?

acaba bizim adsense,adword gibi google sitelerine çok kez girip çıktığımız için bize bu reklamlar görünüyor olabilir mi?

olabilir fikrim yok.. birde linkin başına www koymadan engellemeyi dene istersen.. örnek.com böylelikle o linkteki bütün altyapıyı engellemiş oluyorsun normalde.. olmassa reklam izin ver & engelle bölümünü biraz gez hedeflenen google linklerini görürsen engelle.. başkada bi fikrim yok ilk defa senden duyduğum için bu olayı.. umarım olur ve rahatlarsın :) ayrıca tekrar google reklamı çıkarsa 1 defaya mahsus başka bi browserden tıkla bakalım ne cıkacak ? bazen çerez vs. dns özbelleğinin jpg kaydetmesinden farklı url'leri eski urlnin resmi olarakta gösterebiliyor.. aksi halde sunacak başka bi fikrim yok durumu yaşayıpta kurtulanlar varsa yardım edebilir.. kolay gelsin.

Denedim.TBM Arttıǧında geri dönüş yapacaǧım...

otomatik TBM artırmaz sadece google reklamlarınından az da olsa yüksek TBM'li reklamlar gelir.. yani google değilde reklam veren firmaların..

reklamlarınız tıklandıkça tbm'nizin google zamanındakine nazaran arttığını görürsünüz ilerleyen zamanlarda inşallah :)

hocam google reklamlarının engellenmesi 2 saati falan bulur hemen olmuyor genelde

Arkadaşlar bende yaptım cok tesekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.

arkadaşlar ben başlangıç reklamlarını kaldırmamanızı şiddetle tavsıye edıyorum. tbö oranı düşük olabılır ama to değeri çok yuksek. bırakın kalsın zaten kişinin ilgisini çeken reklam yanda gelirse ona da tıklar, bu kazancınızı azaltmaz sonuçta arttırır

ayrıca reklam kategorilerini engellemeyi ben çok denedim. işin açıkçası ek bi verimli durum söz konusu olmuyor. yalnızca google yı engellemenız yeterli. bu konuda çok derin çalıştım, istatistikler çıkardım, fake adsense açıp denemeler yaptım vs vs ben hayrını görmedım. tbm çalışması için niche kelimelere yönelmek en iyisi bence.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri