Adsense Reklamları Çıkmıyor, Denenenlere Bakın.

• Kullanıcı carmeena
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Blogger ( Blogspot )

carmeena

Kayıtlı Üye
denenebilecek her şeyi denedim ya. kaç tane farklı adsense hesabı açtım sırf bu yüzden ip ban atacak google yakında bana.

1.) Youtube üzerinden adsense aldım hemen onaylandı.

2.) Pub olan yerleri değiştirdim reklamlar boş gözüktü.

3.) Adsenseden yeni reklam oluşturup komple kodları convert edip değiştirdim. yine reklamlar boş gözüktü.

4.) 3 yıllık blog vardı. Kazanç sekmesinden adsenseyi ilişkilendirdim.
Yine reklamlar boş gözüküyor. hem 3 yıllık ilişkili blogda hemde yeni bloglarda.

5.) Kendim bloggerın şablonlarını düzenleyip netteki anlatımlara göre yerleştirdim kodları. Hala boş gözüküyor.

6.) 3 yıllık blogtan adsense ile alakası olmayan bir maille girdim bilgileri girip 0dan adsense açtım onaylandı. onunla denedim reklamlar yine boş. reklama etkin yazmasına rağmen.

7.) daha sonra bu yeni 3 yıllık blog ile açtığım blogger adsense ile reklam kodlarını alıp HTML/JAVASCRİPT kodu olarak ekledim reklamlar 15 dakika kaldı ama yeniden kayboldu.

bunlar haricinde ne yapılabilir arkadaşlar? ne kaldı yani? neden çıkmıyor?

denenebilecek her şeyi denedim ya. kaç tane farklı adsense hesabı açtım sırf bu yüzden ip ban atacak google yakında bana.

3.) Adsenseden yeni reklam oluşturup komple kodları convert edip değiştirdim. yine reklamlar boş gözüktü.

Yine reklamlar boş gözüküyor. hem 3 yıllık ilişkili blogda hemde yeni bloglarda.

5.) Kendim bloggerın şablonlarını düzenleyip netteki anlatımlara göre yerleştirdim kodları. Hala boş gözüküyor.

6.) 3 yıllık blogtan adsense ile alakası olmayan bir maille girdim bilgileri girip 0dan adsense açtım onaylandı. onunla denedim reklamlar yine boş. reklama etkin yazmasına rağmen.

7.) daha sonra bu yeni 3 yıllık blog ile açtığım blogger adsense ile reklam kodlarını alıp HTML/JAVASCRİPT kodu olarak ekledim reklamlar 15 dakika kaldı ama yeniden kayboldu.

hocam dün çıkan reklamlar bende de şuan çıkmıyor anlam veremiyorum valla.

hocam dün yeni youtube adsense açıp reklam oluşturan bir arkadaşın reklamları hala çıkıyor ara ara kontrol ediyorum.

elimde 3 adsense oldu.

1.) youtube

2.) youtube - blogger

3.) blogger

üçündede reklam çıkmıyor malesef.

Bendede çıkmıyor arkadaşlar, bir onaydan daha geçmesi gerekiyor sanırsam [MENTION=9676]cloudenq[/MENTION] verdiği ekran görüntüsüne göre..

Benimde aynı sorunla başım derde girdi arkadaşlar.
Bunun bir çözümü olmalı hitler tavan reklam yok ortada :S

onay işi bence saçma ya, sıfırdan blogger adsense açıp reklam çıkartan da var çünkü

aynen öyle adamlarda çat diye çıktı bizim denemediğimiz şey kalmadı tık yok arkadaş ben anlamıyorum vallahi

youtube adsensesi açıldıktan sonra siteye ekleyin sonra blogger tarafından incelenmeye alınacaktır.Sonra uygunsa reklamlar çıkacaktır.

html/javascript deyip oraya kodları (adsense panelinden aldığınız )koyabilirsiniz basit bir şekilde yada kodları çevirip koymanız gerekmekte (internette nasıl yapılacağı mevcuttur)

bunu yapmama rağmen reklamlar beyaz gözüküyor çıkmıyor yani :S skntı orda :(

İnternette gezinirken bu konuya rastladım, birde bunu deneyin isterseniz.

Sıra Adsense reklamımızı yayınlamaya geldi
→ Yerleşim → Blog Kayıtlarına tıklayın → Kayıt arasında reklam göster kutusunu işaretleyin ve blogunuzu kaydedin.
→ Kazançlar sekmesine tıkla → Blog’da reklam göster evet olarak işaretleyin
→ Adsense ile giriş yap tıklayın. Zaten Google Gmail hesabı ile giriş yaptığınızdan gmailinizi algılayacaktır.
→ Adsense hesabınıza gidin. Onay için bekliyor yazısı görürseniz belli süre onay gelene kadar bekleyin. Blogunuz da belli bir süre çalışma yaptı iseniz hemen reklamlar görülmeye başlayabilir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri