Adsense Rekor Kesinti

Öncelikle herkese iyi aksamlar. Herkes gibi ben de bi umutla paramın kesinleşmesini bekliyordum. Kazanclar kesinlesti ve % 80 bi kesinti yasadım tabi insan ister istemez cok feci bi duygu icerisine giriyor. Forumdaki arkdaslara sorum acaba böyle bi kesintinin arkasında ne veya neler aramak lazım? ( Not: Herhangi bi kanal kapanması v.s yasamadım )
Aynı Sorun Bende de war :( Kardeşim umutlarm boş oldu
1.882,16 TL kazanç,
kesinleşen 122,92 TL

şuan komple silsem 12 saat sonra açsam düzelirmi ? kanallarımım yoksa silinir mi ?

Öncelikle herkese iyi aksamlar. Herkes gibi ben de bi umutla paramın kesinleşmesini bekliyordum. Kazanclar kesinlesti ve % 80 bi kesinti yasadım tabi insan ister istemez cok feci bi duygu icerisine giriyor. Forumdaki arkdaslara sorum acaba böyle bi kesintinin arkasında ne veya neler aramak lazım? ( Not: Herhangi bi kanal kapanması v.s yasamadım )

izlenen videolarında ''sonradan gelen'' bazı üklerde engelendi yada 3 taraf eşleşen oldumu?

şuan komple silsem 12 saat sonra açsam düzelirmi ? kanallarımım yoksa silinir mi ?

dokunma boşuna kanalının gittiğiyle kalırsın.
değişmez kesinleşen kazanç.
para kazanman gittiği için bu kadar kesinti olmuş, diğer aya kesinleşebilir umudunu kaybetme ;)

Bu hesabın para kazanma özelliği, birden fazla topluluk kuralları ihtarı, telif hakkı ihtarı veya diğer adlı kanalınızda bulunan dünya geneli Content ID engellemeleri nedeniyle devre dışı bırakılmıştır. ama Sorunlu kanalı sildim, ve ama sorun ay dönmüştü ,

---------- Spam Engelliyici 19:07 ---------- Önceki Mesaj 19:05 ----------

dokunma boşuna kanalının gittiğiyle kalırsın.
değişmez kesinleşen kazanç.
para kazanman gittiği için bu kadar kesinti olmuş, diğer aya kesinleşebilir umudunu kaybetme ;)
Bu hesabın para kazanma özelliği, birden fazla topluluk kuralları ihtarı, telif hakkı ihtarı veya diğer adlı kanalınızda bulunan dünya geneli Content ID engellemeleri nedeniyle devre dışı bırakılmıştır, kardeşim ama ay başında oldu ?
tüm kanallarım etkiledi, sildim bende

Bu hesabın para kazanma özelliği, birden fazla topluluk kuralları ihtarı, telif hakkı ihtarı veya diğer adlı kanalınızda bulunan dünya geneli Content ID engellemeleri nedeniyle devre dışı bırakılmıştır. ama Sorunlu kanalı sildim, ve ama sorun ay dönmüştü ,

---------- Spam Engelliyici 19:07 ---------- Önceki Mesaj 19:05 ----------

Bu hesabın para kazanma özelliği, birden fazla topluluk kuralları ihtarı, telif hakkı ihtarı veya diğer adlı kanalınızda bulunan dünya geneli Content ID engellemeleri nedeniyle devre dışı bırakılmıştır, kardeşim ama ay başında oldu ?
tüm kanallarım etkiledi, sildim bende

Bu yasadıgın cok büyük kesinti oranı, tamamen kanal kapanmasıyla alakalı değl kardes daha önce aldgm ödemelerde ay icerisinde cok kanal kapanması yasadım ama böyle kesinti oranı olmadı ki sennki ay basında olmus, bunla hic bi alakası yoktur. Demin bi arkds söyledi kanallardaki analytics para verilerini kontrol et hepsinin tamamını topla bakalım ne kadar cıkacak.

gecmiş olsun kardes vaylan bizde iyi kesinti yemişiz

Bu yasadıgın cok büyük kesinti oranı, tamamen kanal kapanmasıyla alakalı değl kardes daha önce aldgm ödemelerde ay icerisinde cok kanal kapanması yasadım ama böyle kesinti oranı olmadı ki sennki ay basında olmus, bunla hic bi alakası yoktur. Demin bi arkds söyledi kanallardaki analytics para verilerini kontrol et hepsinin tamamını topla bakalım ne kadar cıkacak.
Kardeşim baktım adsense den 1.882,16 TL bu ama kesinleşen yok ,sanırım para kazanması kapanan bir kanalım yüzünden hepsi gitti :( anlamadığım 3 Eylül de yeni alt kanallar açtım onu baz almış sadece

Son düzenleme:
616 Tutarındaki Kazancınızdan Toplam %49 Kesinti Yaşamışsınız

öh be ağbi :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri