benim aldığım sabit walla bu güne kadar da hiç başıma böyle olay gelmedigeçen ay bizden 1000 TL kesinti yaptılar 2500 TL den. Ben ve arkadaş ile...bu ay 500tl fazla yatırmışlar. işl bi dhaki aya yatırırlar
1750 ve üzeri aldım aşşagı olmadı
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
benim aldığım sabit walla bu güne kadar da hiç başıma böyle olay gelmedigeçen ay bizden 1000 TL kesinti yaptılar 2500 TL den. Ben ve arkadaş ile...bu ay 500tl fazla yatırmışlar. işl bi dhaki aya yatırırlar
benim aldığım sabit walla bu güne kadar da hiç başıma böyle olay gelmedi
1750 ve üzeri aldım aşşagı olmadışansımıza bunu da ögrendik, 1 daha ki ayda belli olur herşey diyorum bizde bu başımıza gelen olaydan ders alırız buraya da yazarız başkaları zarar görmesin
![]()
Bir daha ki ay yatırırlar inşallahvalla bende öyle oldu. bir arkadaştanda öyle oldu aynen ikimizede 600 gibi fazla yatırmışlar
Aynısını yaşıyorum 1.882,16 TL den 122,92 TL kesinleşmişArkadaslar 1700 tl mden 313 tl kesınlestı daha once bu kadar fazladan parası kesıntıyye ugrayan varmı varsa sonrakı ay aldımı parasını ? ?
hocam ılk sevıncım ılk goz agrım 1 mb net hızıyla ındır yukle yaptım ya gecemı gunduzume kattım kardesımın mezarını yapacaktık nerdeyse para tamamdı lanet olsun bende sans a lanet olsun yt yeAynısını yaşıyorum 1.882,16 TL den 122,92 TL kesinleşmiş![]()
banka bilgilerinizi girip onaladınız mı ? ilk alacagınız için Kesinleşen ne warsa o yatar hesabınıza gerisini bizde bekliyip görecegiz benm ilk başıma geldi.hocam ılk sevıncım ılk goz agrım 1 mb net hızıyla ındır yukle yaptım ya gecemı gunduzume kattım kardesımın mezarını yapacaktık nerdeyse para tamamdı lanet olsun bende sans a lanet olsun yt ye
gelecek ay alabılecekmıyım paramı
Hocam pin yola ciktimi,ciktiysa ne zaman cikti.Ilk paranizi gecen ay mi kazandiniz onu bi soylerseniz net birsey soyleriz.hocam ılk sevıncım ılk goz agrım 1 mb net hızıyla ındır yukle yaptım ya gecemı gunduzume kattım kardesımın mezarını yapacaktık nerdeyse para tamamdı lanet olsun bende sans a lanet olsun yt ye
gelecek ay alabılecekmıyım paramı
bu ay fazla göndermiş bana ilk kez...
geçen ay bizden 1000 TL kesinti yaptılar 2500 TL den. Ben ve arkadaş ile...bu ay 500tl fazla yatırmışlar. işl bi dhaki aya yatırırlar
Öncelikle herkese iyi aksamlar. Herkes gibi ben de bi umutla paramın kesinleşmesini bekliyordum. Kazanclar kesinlesti ve % 80 bi kesinti yasadım tabi insan ister istemez cok feci bi duygu icerisine giriyor. Forumdaki arkdaslara sorum acaba böyle bi kesintinin arkasında ne veya neler aramak lazım? ( Not: Herhangi bi kanal kapanması v.s yasamadım )
Evet bu doğru,
1 Yıldan fazla bi süredir bu işin içindeyim ilk defa fazla para yattığını gördüm
537 TL den, 671 TL Kesinleşti
Kesinti oranı %-20 (eksi -20)
nediyim Allah bereket versin,
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.