Adsense Rekor Kesinti

geçen ay bizden 1000 TL kesinti yaptılar 2500 TL den. Ben ve arkadaş ile...bu ay 500tl fazla yatırmışlar. işl bi dhaki aya yatırırlar
benim aldığım sabit walla bu güne kadar da hiç başıma böyle olay gelmedi
1750 ve üzeri aldım aşşagı olmadı :( şansımıza bunu da ögrendik, 1 daha ki ayda belli olur herşey diyorum bizde bu başımıza gelen olaydan ders alırız buraya da yazarız başkaları zarar görmesin ;)

Çok şükür %10 kesinti ile eşiği aştık :)

Bize ytpara da Trabzon !

benim aldığım sabit walla bu güne kadar da hiç başıma böyle olay gelmedi
1750 ve üzeri aldım aşşagı olmadı :( şansımıza bunu da ögrendik, 1 daha ki ayda belli olur herşey diyorum bizde bu başımıza gelen olaydan ders alırız buraya da yazarız başkaları zarar görmesin ;)

valla bende öyle oldu. bir arkadaştanda öyle oldu aynen ikimizede 600 gibi fazla yatırmışlar

%70 kesinti yaşadım bende ama kanallarımın para kazanması kapandı yine de cok değilmi kesinti ? hepimize gecmiş olsun inş. bidahaki aylarda üstüne eklerler.

beterin beteri varmış geçmiş olsun üzücü bir durum,benim de %15-%25 arasında kesintiler şükretmem lazım...

son 2 aydır kesinleşeni göndermeme ve aşırı kesinti ile adsense abarttı biraz.
en kısa zamanda eski güzel günlere dönsek bari..
bu ay yüksek kesintisi olan arkadaşlar daha da bir fazlalaştı..

Arkadaslar 1700 tl mden 313 tl kesınlestı daha once bu kadar fazladan parası kesıntıyye ugrayan varmı varsa sonrakı ay aldımı parasını ? ?

Aynısını yaşıyorum 1.882,16 TL den 122,92 TL kesinleşmiş :(
hocam ılk sevıncım ılk goz agrım 1 mb net hızıyla ındır yukle yaptım ya gecemı gunduzume kattım kardesımın mezarını yapacaktık nerdeyse para tamamdı lanet olsun bende sans a lanet olsun yt ye

gelecek ay alabılecekmıyım paramı

hocam ılk sevıncım ılk goz agrım 1 mb net hızıyla ındır yukle yaptım ya gecemı gunduzume kattım kardesımın mezarını yapacaktık nerdeyse para tamamdı lanet olsun bende sans a lanet olsun yt ye

banka bilgilerinizi girip onaladınız mı ? ilk alacagınız için Kesinleşen ne warsa o yatar hesabınıza gerisini bizde bekliyip görecegiz benm ilk başıma geldi.

Bende geçen ay böyle birşey yaşamıştım.Sonra biraz araştırmadan sonra anladım ki kanallarımı yeni açtığım adsenseye bağlamıştım ve daha sonra eski adsenseme tekrar bağlamıştım.Yani ben öyle sanıyordum kanallar yeni açtığım adsensede kalmış ve bütün para yeni adsense'ye yansımış. :)

Hocam pin yola ciktimi,ciktiysa ne zaman cikti.Ilk paranizi gecen ay mi kazandiniz onu bi soylerseniz net birsey soyleriz.

kötü olmuş geçmiş olsun. Bazen harbi şaşırıyorum ya ben 4 haneli miktar alıyorum. 40 tl kesinti yapılmış

Öncelikle herkese iyi aksamlar. Herkes gibi ben de bi umutla paramın kesinleşmesini bekliyordum. Kazanclar kesinlesti ve % 80 bi kesinti yasadım tabi insan ister istemez cok feci bi duygu icerisine giriyor. Forumdaki arkdaslara sorum acaba böyle bi kesintinin arkasında ne veya neler aramak lazım? ( Not: Herhangi bi kanal kapanması v.s yasamadım )

hocam biri senın kanalı gecersiz tıkla doldurmus demekki ay sonu onlar kesiliyor ondan dolayı baya kesinti olmuştur

Şimdi bu alacağınız ücretleri Adsense panelinden mi yoksa Youtube'deki panelden mi bakıyorsunuz?
Adsense paneli bildiğiniz gibi tahmini verileri veriyor, Youtube'de de yazan tutar gerçek verileri veriyor ve o miktar bize ödeniyor. Belirttiğiniz kesintiler Youtube panelindeki kazancınız toplamından mı yapıldı ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri