adsense satın aldım ne yapmalıyım

S
  • Kullanıcı sinan_492
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
hocam sen o şekildeki adsenseden ödeme alıyor musn ?

Yok ben adresi değiştirdim yeniden pin istedi kullanmadım onu daha. Ondan sonra normal pini girilmiş bir adsense aldım oda işleme girmedi :) Yani bu işleme girme olayı bu pinle alakalı olacağını sanmıyorum. Sen bence o kadar para varsa bekle pin çıksın iste adresine bence. Ne olur ne olmaz.

Yok ben adresi değiştirdim yeniden pin istedi kullanmadım onu daha. Ondan sonra normal pini girilmiş bir adsense aldım oda işleme girmedi :) Yani bu işleme girme olayı bu pinle alakalı olacağını sanmıyorum. Sen bence o kadar para varsa bekle pin çıksın iste adresine bence. Ne olur ne olmaz.
şubat ödemesine anca yetişecez desene :D 5-6 adsense açmak lazım biri girmezse diğeri girsin :D

şubat ödemesine anca yetişecez desene :D 5-6 adsense açmak lazım biri girmezse diğeri girsin :D

Partnere geçirdim ben çoğu kanalı :) Bekle hocam kurallı bir şekilde hareket et içinde o kadar para varsa böyle işlerden uzak dur :D Az kazançlı bir kanal bağlar denersin sonra :)

[MENTION=20847]sinan_492[/MENTION]
aldığın adam dolandırıcı dostum beni dolandırmıştı öyle o adsense hiçbirzaman pinli olmamıştı yani :)

senin aldığın kişiden gececiden
benm olay biraz farklıydı ama ben aldığımda başta onaylıydı 2-3 gün sonra girdiğimde onaysızdı şifreyi değiştirmemiştim ilk girdiğimde yoğundum zaten kullanmamıştımda,
sonra belirttim ona telafi ediceğini söyledi sonra bana seninki gibi boş bir hesap verdi bu onaylı dedi :) [MENTION=20847]sinan_492[/MENTION]

senin aldığın kişiden gececiden
benm olay biraz farklıydı ama ben aldığımda başta onaylıydı 2-3 gün sonra girdiğimde onaysızdı şifreyi değiştirmemiştim ilk girdiğimde yoğundum zaten kullanmamıştımda,
sonra belirttim ona telafi ediceğini söyledi sonra bana seninki gibi boş bir hesap verdi bu onaylı dedi :) [MENTION=20847]sinan_492[/MENTION]

ee noldu sonra o hesaptamı pin istedi ya kıllandım şimdi napiyim bu adamın her yerde linki var forumlarda millet takır takır alıyor :)

[MENTION=20847]sinan_492[/MENTION] paranı iste kardeşim dolandırırmışsın zaten öyle pin istenen adsenseden hayır gelmez . boş adsenseyi zaten google 1 saatte onaylıyo niye ondan alasın ki

[MENTION=20847]sinan_492[/MENTION] paranı iste kardeşim dolandırırmışsın zaten öyle pin istenen adsenseden hayır gelmez . boş adsenseyi zaten google 1 saatte onaylıyo niye ondan alasın ki

haklısın kardeşim [MENTION=9012]gececi[/MENTION] bu durumu açıklığa kavuştursun

[MENTION=20847]sinan_492[/MENTION] bende telefon numarası falan vardır zorluk çıkarrsa sana veririm ben birazda kendi salaklığım olduğundan üstüne düşmemiştim

[MENTION=20847]sinan_492[/MENTION] bende telefon numarası falan vardır zorluk çıkarrsa sana veririm ben birazda kendi salaklığım olduğundan üstüne düşmemiştim

hocam nette her yerde arkadaşın telefonu skype adresı falan var aynen paramızı alalım

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri