Adsense Satış Fiyatları !!!

• Kullanıcı beyto33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
throck allah aşkına bu konuda benım ayzılarımda hiç site adsensesi yazmışmıyım git baştan oku konuyu ben yt forumunda yt adsensesinden bahsediyorum....sen önce git hangi konu hakkında konuşulduğuna bak le gel

sen git 5000 tl ye sat veya al

benim söyledigim sadece örnekti daha fazla almak için piyasayı düşürmeye calışıyorsun ama yemez kimse.

ayrıca son günlerde acılan satılık adsenselerin bircogu içerik için adsense .

tercümme edeyimi?

benim söyledigim sadece örnekti daha fazla almak için piyasayı düşürmeye calışıyorsun ama yemez kimse.

ayrıca son günlerde acılan satılık adsenselerin bircogu içerik için adsense .

tercümme edeyimi?

bak önce anlaşalım su konuşma tarzını değiştir benımle bu şekilde konuşmaya hakkın yok sonra git konu aç 15-20 gündür kimden adsense almışım 1 Allahın kulunu bul sonra gel karşıma böle boş boş konuşma ben adsense işle çalışmıyorum artık hatta bu konuda bir çok arkadşaım biliyor kanalalrım kapandı 20 ekim gibi o günden beri adsense ile çalışmıyorum...hatta git muslera ya sor itimadın varsa ha senın onada yoktur senin gibiler daha 1-2 ay önce abi şu nasıldı bu nasıldı diye soru sorduğu kişileri karalamasını iyi bilir ya neyse...

şimdi git kumda oyna.........

benim 5 yıllık adsensem var 10.000 lira ver yine vermem.

bence senin bu konuyu açmanda ki amaç devamlı adsense aldığın için piyasayı düşürmek.

benim 5 yıllık adsensem var 10.000 lira ver yine vermem.

bence senin bu konuyu açmanda ki amaç devamlı adsense aldığın için piyasayı düşürmek.

bak hocam yukarıki msjımda yazdım ben adsense ile çalışmıyorum bi 20 gündür felan bıraktım yani ama herkez bana msj atıyor (işi tam bilmeyenler-gençler vb) bende bunlara fiyat iyi veya yükske diyorum şu fiyata al veya sat diyorum bu konuyu onun için yazdım. ama senın gibiler den de bu yorumalrı görmek çok güzel bunu bil

ha benımde sitemin adsensesi 7 yıllık bende vermem kaç para verirsen ver zaten böle şahıs için değerli hesaplar satılmaz.....

burda bne 1-2 ay bu işle uğraşmış bakmış kşi yapamayacak elinde ne varsa satıp bu işi bırakacaklar oluyor onlara fikir vemrek adına bu konuyu açtım ama güzel balta yorumunuz için teşekkür ederim

bak önce anlaşalım su konuşma tarzını değiştir benımle bu şekilde konuşmaya hakkın yok sonra git konu aç 15-20 gündür kimden adsense almışım 1 Allahın kulunu bul sonra gel karşıma böle boş boş konuşma ben adsense işle çalışmıyorum artık hatta bu konuda bir çok arkadşaım biliyor kanalalrım kapandı 20 ekim gibi o günden beri adsense ile çalışmıyorum...hatta git muslera ya sor itimadın varsa ha senın onada yoktur senin gibiler daha 1-2 ay önce abi şu nasıldı bu nasıldı diye soru sorduğu kişileri karalamasını iyi bilir ya neyse...

şimdi git kumda oyna.........

beni güldürüyorsun beyto senle bu camiye para yardımı konusundada tartışmıştık ama aynı tas aynı hamam bu arada ordan gelen paraların bagışlanmasıyla ilgili foto paylaşacaktın o iş noldu sahi?

bu arada 9xx mesajıma bakarmısın tek 1 sefer yardım istemişmiyim foruma üye oldugum ilk andan itibaren ya yardım etmek amaclı konu acmısımdır yada ticaret-tutarsızlık. kimseden akıl istemedim kimseye abi cekmedim. haddini bil.

ben rakamların komik olmasını vurguladım ama sen üstüne gelince camur at izi kalsın taktigi uygulamaya calısıyorsun onuda ben yemem.

sana attıgım abi felan mesajını burda paylaşmassan dürüstlügünden süphe duyarım. o itham ettigin mesajları benimle birlikte tüm forumla paylaşmanı tallep ediyorum.

Bazıları pinli adsense i bulunmaz hint kumaşımı sanıyor. Adam bence fiyatları yüksek yazmış ticaretlerime bakarsanız +50 70 TL civarı fark ile almışımdır hesapları. [MENTION=51]beyto33[/MENTION] sende bırak usta isterlerse 1000TL ye satsınlar. Gerçek satıcılar zaten istedikleri rakamlar max +100 150 en fazlasını yazıyorum bunun üstünde fiyat veren adam zaten satmaya niyeti yoktur. Bu rakamlar YT içindir diğer hesap türleri konusunda hiç bir fikrim yok.

herkes istediği fiyattan satar hesaplarını . çok gerek duyulursa yönetim tarafından ortalama fiyatlar diye konu açılır öylece ortalamalar belirtilir.

adsense satış fiyatları !!! diye başlık mı olurmuş , öyle bir başlık atmışsınız ki piyasayı siz belirliyosunuz sanki.

beni güldürüyorsun beyto senle bu camiye para yardımı konusundada tartışmıştık ama aynı tas aynı hamam bu arada ordan gelen paraların bagışlanmasıyla ilgili foto paylaşacaktın o iş noldu sahi?

bu arada 9xx mesajıma bakarmısın tek 1 sefer yardım istemişmiyim foruma üye oldugum ilk andan itibaren ya yardım etmek amaclı konu acmısımdır yada ticaret-tutarsızlık. kimseden akıl istemedim kimseye abi cekmedim. haddini bil.

ben rakamların komik olmasını vurguladım ama sen üstüne gelince camur at izi kalsın taktigi uygulamaya calısıyorsun onuda ben yemem.

sana attıgım abi felan mesajını burda paylaşmassan dürüstlügünden süphe duyarım. o itham ettigin mesajları benimle birlikte tüm forumla paylaşmanı tallep ediyorum.

ya bırak her konuya gelip maydonoz oluyorsun sonra vır vır kafa ağrıtıyon benım niyetim kötümü ? ben kaç msjda yazıyorum nedne bu konuyu açtığımı ama sen ve senın gibiler anca boş konuşuyonuz

o makbuz konuda olması lazım ama konuya baktım göremedim ama merak etme makbuzu atmamış evralarımın içine koymuştum al sana makbuz buda sana kendimi ispatlamak için değil boğazımdan haram lokma geçmeyeceğini ispatlamak için koyuyorum....bu arada hani sen o cami için dilekce yazacaktın çok iligilydin noldu ? fıs çıktın heralde bi gelime olmadı o konua ....hiç yoktan ben senın gibi boş boş konuşmadım bi hayra vesile olduk çok şükür

makbuz :

not : önceki msjımda kullandığım son cümleyi nedne üstüne alındın ki ...iyi okursan ortaya atılmış bi laf sana direk bi itam yok

Ya şurda adsense'lere 50 lira 70 lira 100 lira fiyat çekenler toptan getirsin bize.Bizde kurtulalım sizde arkadaşlar.Pinli ödeme almış adsense'i olan varsa 50 den 70 den satıyorsa eğer pm atsın görüşelim.Bi 10-20 tane almayı düşünüyorum da.Tabii eğer satmak için değil de almak için fiyat veriyorlarsa bilemem!

Bazıları pinli adsense i bulunmaz hint kumaşımı sanıyor. Adam bence fiyatları yüksek yazmış ticaretlerime bakarsanız +50 70 TL civarı fark ile almışımdır hesapları. [MENTION=51]beyto33[/MENTION] sende bırak usta isterlerse 1000TL ye satsınlar. Gerçek satıcılar zaten istedikleri rakamlar max +100 150 en fazlasını yazıyorum bunun üstünde fiyat veren adam zaten satmaya niyeti yoktur. Bu rakamlar YT içindir diğer hesap türleri konusunda hiç bir fikrim yok.

ya üstad bazı çocuklar var bom boş adsenseyi 300 tl ye aldım diyor çocukalrı kandırıyorlar...konu da görsünlerde öle para vermesinler veya tam tersi çocuğun elinden adsenssini 20-30 tl ye alıyorlar ben bunlara izin vermemek için açtım bu konuyu

ya bırak her konuya gelip maydonoz oluyorsun sonra vır vır kafa ağrıtıyon benım niyetim kötümü ? ben kaç msjda yazıyorum nedne bu konuyu açtığımı ama sen ve senın gibiler anca boş konuşuyonuz

o makbuz konuda olması lazım ama konuya baktım göremedim ama merak etme makbuzu atmamış evralarımın içine koymuştum al sana makbuz buda sana kendimi ispatlamak için değil boğazımdan haram lokma geçmeyeceğini ispatlamak için koyuyorum....bu arada hani sen o cami için dilekce yazacaktın çok iligilydin noldu ? fıs çıktın heralde bi gelime olmadı o konua ....hiç yoktan ben senın gibi boş boş konuşmadım bi hayra vesile olduk çok şükür

makbuz :

konu kapatılırken orda ilgili yetkili su notu düşmüştü cok iyi hatırlarım.

yardım etmek isteyen varsa throck ulaşsın veya ankaralı olan ulaşsın dilekceyi throck hazırlayacak diye. demekki sizler ilgisiz kaldınız ben o yardımın yapılmasını desteklemedigimi belirtmiştim neden dilekceyi kendim götüreyimki? neyse konuyu sulandırmayalım. su abi cektigim mesajlarıda atarsan cok sevinicem. tek 1 tane sana abi dedigim fotoyu at. günlük 25-40 dolar kesin getirili kanalımı sana ücretsiz devredecegimide burdan acık acık söylüyorum.

bu konuya şahit olması ve fotoyu buraya attıgın taktirde kanalımı sana devretme sürecindede istedigin admin veya yönetici aracı olabilir. şahitlik yapabilir.

bu arada lütfen yanlıs anlama ama..........

attıgın makbuz tarihi 22-06-2013 derken sen siteye yardım konusunu 04.08.13, de acmısın

http://www.ytpara.com/69460-post1.html

konu kapatılırken orda ilgili yetkili su notu düşmüştü cok iyi hatırlarım.

yardım etmek isteyen varsa throck ulaşsın veya ankaralı olan ulaşsın dilekceyi throck hazırlayacak diye. demekki sizler ilgisiz kaldınız ben o yardımın yapılmasını desteklemedigimi belirtmiştim neden dilekceyi kendim götüreyimki? neyse konuyu sulandırmayalım. su abi cektigim mesajlarıda atarsan cok sevinicem. tek 1 tane sana abi dedigim fotoyu at. günlük 25-40 dolar kesin getirili kanalımı sana ücretsiz devredecegimide burdan acık acık söylüyorum.

bu konuya şahit olması ve fotoyu buraya attıgın taktirde kanalımı sana devretme sürecindede istedigin admin veya yönetici aracı olabilir. şahitlik yapabilir.

bu arada lütfen yanlıs anlama ama..........

attıgın makbuz tarihi 22-06-2013 derken sen siteye yardım konusunu 04.08.13, de acmısın

http://www.ytpara.com/69460-post1.html

ya hadi bi git işine ya yeter senle zaman öldürdüğüm.....ben sen bana msj attın dmeedim başkalarına laf soktum git orayı iyi oku öle gel... ki atmışta olabilirisn ama nerden bileyim msj kutumu hergün silen biriiym ben günde 100 kadar msj alınca silmen gerekiyor.....

Makbuz tarihine gelince : güzel bir noktaya dğeinmişssin ozmandna buzmana biraz aman geçti ama şuna benzer bi cümle krumuştu dernek başkanı gerekli vergi vb sıkıntısındna dolayı günleri geriden takip eidyoruz ona göre koan kesiyoruz tarihi geçmişten atıyorum bilgin olsun demişti....ondan yana şüphen olmasın o eski konuda caminin adını köyüna dını vemriştim ve resimdede aynı köy aynı dernek olduğunu görecksin...

yeter artık yazma konunun için ettin zaten içeirğinden bir nebze ilgisi kalamdı saynede...benden alıntı flean yapma yoksa cvb veriyorums ana ...daha falza uğraştırm işine gücüne bak...

Öncelikle konu için teşekkürler. Madem bu forumda adsense satışı serbest fiyatlar ile ilgili yönetiminin düzenleme yapması gerektiğini düşünenlerdenim. Bu da nasıl olabilir:
Yönetimdeki arkadaşlar bu işle içli dışlılar. Konularda yönetimdeki arkadaşların da adsense hesapları aldığını görmekteyim. Adminler biraraya gelir konunuzdaki gibi adsensenin durumuna göre fiyat belirlerler. Satış şablonu oluşturulur. Forumda bu şablona riayet eder. Etmeyen kişinin de malı kendinindir satıp satmamak kendisine kalmıştır ancak en azından adsense ihtiyacımız olduğunda arkadaş konuyu ytpara.com üzerinden açıyorsa bizim konu sahibine konuyu şablona göre düzenle diyebilme imkanımız olur.

Öncelikle konu için teşekkürler. Madem bu forumda adsense satışı serbest fiyatlar ile ilgili yönetiminin düzenleme yapması gerektiğini düşünenlerdenim. Bu da nasıl olabilir:
Yönetimdeki arkadaşlar bu işle içli dışlılar. Konularda yönetimdeki arkadaşların da adsense hesapları aldığını görmekteyim. Adminler biraraya gelir konunuzdaki gibi adsensenin durumuna göre fiyat belirlerler. Satış şablonu oluşturulur. Forumda bu şablona riayet eder. Etmeyen kişinin de malı kendinindir satıp satmamak kendisine kalmıştır ancak en azından adsense ihtiyacımız olduğunda arkadaş konuyu ytpara.com üzerinden açıyorsa bizim konu sahibine konuyu şablona göre düzenle diyebilme imkanımız olur.

teşekkürler hocam benımde düşüncem bu yonde bişidi ama ekisk oldu galiba....ilgigniz için teşekkürler ..iyi gecler

Hocam sabit bir fiyat biçemiyoruz işte.Mesela önceden kanalın satışlarında fiyat şu şekilde belirleniyordu:
Günlük kazanç x 30 x 3 = Kanalın Fiyatı
Şimdi O fiyatın yarısı diyebiliriz.Çünkü yt sürekli yöntem değiştiriyor.Ne zaman ne yapacagı bellı değil.

Hocam sabit bir fiyat biçemiyoruz işte.Mesela önceden kanalın satışlarında fiyat şu şekilde belirleniyordu:
Günlük kazanç x 30 x 3 = Kanalın Fiyatı
Şimdi O fiyatın yarısı diyebiliriz.Çünkü yt sürekli yöntem değiştiriyor.Ne zaman ne yapacagı bellı değil.

Kanal satışlarında dediğiniz gibi kanalın kapanma riski yüksek olduğundan fiyat biçilememesi normal. Artı kanalın kategorisidir, içerik kalitesi, dili, kanal satışlarında detay daha çok. Ancak adsense satışlarında daha az detay var ve risk olayı az. Para kazanması kapatılan kanalın adsensesi tekrar yeni kanallarla para bile kazandırılabiliyor. Umarım gerekli düzenlemeler olur..

Kanal satışlarında dediğiniz gibi kanalın kapanma riski yüksek olduğundan fiyat biçilememesi normal. Artı kanalın kategorisidir, içerik kalitesi, dili, kanal satışlarında detay daha çok. Ancak adsense satışlarında daha az detay var ve risk olayı az. Para kazanması kapatılan kanalın adsensesi tekrar yeni kanallarla para bile kazandırılabiliyor. Umarım gerekli düzenlemeler olur..

Aynı şey hocam.Şöyle düşünün.
Benim 1 kanalım var para kazanması kapalı onun bağlı olduğu adsense'i sattım.Alan adam 500 kanal bağladı çatır çutur kazanıyor.Ben de gittim o para kazanmaya kapanan kanalımın para kazanmasını actım.Video attım.Tekrar kapandı bu sefer adamın temiz 500 kanalıda çöp oldu.Anlatabildim umarım.

Ya hocam aslında sadece anlatımdaki dili değiştirseymişsiniz hiç bu kadar polemik çıkmazmış bence. Bende ki fiyat bu soranlara da bu fiyatları tavsiye ediyorum. Tarzında olabilir mesela, bu haliyle çok emrivaki görünüyor.

gördüğüm kadarıyla herkez yazdığım fiyatlara muhalefet etmiş peki soruyorum tüm konuya yazanlara ?

1 YILLIK KAÇ ADET ADSENSEYE 300-400 TL VERDİNİZ ALDINIZ ?

hadi bakalım öle sırf laf olsun diye konuşulmaz böle şeyler.ben 10 larca adsense aldım ve genelde sade hesaba 100 verdim ve halen de öle veriyorum bundna falasınıda vermem...bundan 2-3 ay önce 50 tl ye ödmeme almış adsenseler aldım ben ama şimdi birileri fiyatları yukarı çekti hayırlısı olsun.....

1 yıllık adsenseyi 350 liraya sattım hocam.

2.5 yıl oldu adsensemi açalı belkide 3 yıl kazasız belasız duruyor şükür ancak piyasa buysa hiç satmayı düşüneceğimi sanmıyorum ki zaten şuan bu fiyatların 2 katına dahi satmam

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri