adsense sayım sıkıntısı olan

• Kullanıcı mustyy58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

mustyy58

Kayıtlı Üye
var mı arkadaşlar? şu an benimkisi saymıyor

aynen hocam bir sorun var bende de

Sıkıntı var genel olarak sanırım bendede öyle düzelir heralde yarına

düzelmesi yakındır

mobilde bgbg 14 lira gördüm yatağımdan kalktım meğerse izlenimleri saymamış düzeldi diye çok sevinmiştim beee

Son düzenleme:
adsenseye girdiğim zaman kırmızı yazı ile uyarıo ama kesnlikle izlenm ve kazancı etkilemez diyo düzelir

Yeni konu açmayayım. Arkadaşlar bugün şuana kadar reklam gösterim sayısında aşırı düşüş ve buna karşın da TO'da fazla yükselme yaşayan oldu mu?

Benim en fazla %6-7'lerde olması gereken TO şuan %12 ve 9-10k olması gereken reklam gösterimi de şuan 5k civarı. Hemen kanalı kontrol ettim ama herhangi bir videoda sorun yok.

Aslında çok ilginç olarak sabah Youtube'dan çok az bildirim gelmiş mailime. Normalde bir saat boyunca en az 10 bildirim gelirdi. Misal 9-10 arası hiç gelmemiş o da dikkatimi çekti :)

Dün Akşam Bir Kanal Bağladım. En Son Sayım 9 Şubat Gösteriyor ve Dünden Buyana Sayım Yapmamış Gibi 0 Gösteriyor... Web Adsense Olduğu içinmidir Acaba?

Bende reklam gösterim sayısı eksik gibi o yüzden TO artmıs görünüyor. Sanırım benle aynı durumda olan yok :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri