AyyildizCs
Yasaklanmış
Konu acilmasa sasarim
kimse iplemiyo işte seni neyin derdindesin her konuda itici bi yorum her konuya bi maydonoz olma çabası işin gücün yok şu forumu kirletiyon başka bi naneye yaramıon
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Konu acilmasa sasarim
harbinden arkadaş sen çok dikkat çekiyorsun hangi konuya girsem mesajin var hadi post kasiyorsun desem her mesajta bi bilmislik bir olumsuzluk var kusura bakma ama yazmadan içim rahat etmezdiKonu acilmasa sasarim
öncelikle geçmiş olsun.hocam bu güne kadar ki deneyimlerimden yola çıkarak şöyle söyleyebilirim.kesin gelecektir ama ne zaman gelecektir bilemem.benim kanal 7 aylık kanal bu güne kadar yoktu.dün gece geldi.bakalım şimdilik beklemedeyim.
google + yontemi işe yarıyor.evet korktugum basıma geldı.belkı bu ayı kurtarır dıyordum ama kurtaramadı malesef.para kazanmalar gitti.iki ansensemde de aynı şekilde oldu.toplam 3000$ kadar para var.ve google + yontemıde ıse yaramaz dıye dusunuyorum.çunku para kazanmanın kapanmasına sebep olan kanallar para kazandıran kanallar.kanaldakı parayı kurtarmanın bır yolunu bılen yokmudur ?
google + yontemi işe yarıyor.
evet işe yarıyorda.kanaldakı parayı nasıl kurtarcaz sıkıntı orada.G+ yontemı ıle sadece para kazanmayı gerı getırebılırım ancak tekrar gıdecek.zaten 2 adsense herbırınde bir kanal vardı.kurtarmaya calıstıgım kanallar kazandıran kanallar baska kanal yok.
O zaman tavsiyem google + yontemi ile para kazanmayı aktif ettikten sonra kanalı silmeniz. ( Kesin kurtarırsınız demiyorum çunku para kazanmalar kapanınca hiç belli olmuyo bu işler)
kimse iplemiyo işte seni neyin derdindesin her konuda itici bi yorum her konuya bi maydonoz olma çabası işin gücün yok şu forumu kirletiyon başka bi naneye yaramıon
Konu acilmasa sasarim
Mod arkadaşlar bu üyeyi lütfen forumdan uzaklaştırın.
şuan sayım durdu galiba
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.