adsense sınırsız hesap onaylama ve gmail onayı sistemi yakında

arkadaslar deneme yapıyorum sımdlık olumlu
sanırım mılletın parayla sattıgı sıstemı cozdum dıyebılırım onlarınkı baskaysada bız bunu verelım artık. suan ısteyım musaıt zamanda anlatıcam
kısaca ıstedıgınız kadar numara var adsense onayında kullanabılıyorsunuz
aynı sekılde gmaıl
vsvs tum programlar.
ucretlıde satabılırım ama bosverınya.
sımdı bana msj gelır sıstemı cokertırler vs dıye bılmıyorum yanı bana kımse soylemedı kendım buldum.
makul ucretemı satsak:)
yada herkes allah rızası ıcın begenı atarmı en azından?
Arkadaslar suan ısteyım msj lara bakıyorum fakat sıstemı sımdı yazamam.bırde ozelden yazmayın rıca edıyım toplu olarak soylıycem buradan aynı anda yuklenırmısınız cokertırmısınız ona karısmam oyuzden oncelıkle 10 hesap basvurusu yapıyorum once ben:)
Arkadaslar sımdı 7 tane adsense basvurusu yaptım sorunsuz sadece bır gmaıl telefonla onaylamamda sorun cıktı bu no kullanılamaz dıye muhtemelen cerezden kaynaklı sonrasında sıkıntı cıkmadı.
denersınız sızde.bırazdan ısten cıkıcam eve gecıcem. bır yemek yıyıp bır kısa vıdeo atıcam lınkıde paylasırım.vsvs.
ınsallah ısınıze yarar.
ama bır begenı yorum ve dua lutfen...parayla degıl bedava cunku
Onaysiz cok kanalim vardi hocam Allah Razi Olsun cok ihtiyacim vardi...

Beklemedeyiz şimdiden sağolun hocam

cvp

geldım arkadaslar...
basıtte olsa dandıkte olsa metın.txt dosyası bır vıdeo hazırladım ordanda rahatca bakarsnz...
dısslıke yapmadan kanala saldırmadan sıkayet etmeden ızleyıp aynısını yapın..
kanal onayı sorun degıl onemlı olan hepımız ıcın adsense sonrasında gmaıl olayı..ınsallah sorunlarınıza cozum olur kısa zamandada patlamaz.
konu basına eklıycem 10 dk dan.

---------- Spam Engelliyici 21:27 ---------- Önceki Mesaj 20:56 ----------

ekledım olmadı bastan yazarız ayrıntılı beyler

---------- Spam Engelliyici 23:26 ---------- Önceki Mesaj 21:27 ----------

son durum ne arkadaslar ısınıze yarıyormu:)

---------- Spam Engelliyici 21.10.2016 00:00 ---------- Önceki Mesaj 20.10.2016 23:26 ----------

allah razı olsun hocam
profil ünleme düşen kanalı açarmı

denemek lazım hocam denemedım

[MENTION=11581]denizkan38[/MENTION] hocam gmail açarken bu numara kullanılamaz diyor

[MENTION=11581]denizkan38[/MENTION] hocam siz hangi programla cerezleri siliyosunuz ?

TR adsensesini farklı bir telefonla onaylanır mı? eş dostta telefon kalmayacak yakında:)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri